Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(astike @ 2008 06 17, 11:31)
Mergaitės, sakykit, kuo skiriasi pirmoji pabrolių pora nuo kitų. Mano jaunieji nervuojas, kad nieks nesutinka būt pirmąja pora. Manau, kad ten tik vainikėlio persegimas ir jaunikiui gėlytės persegimas. Ar dar turi kokių pareigų ta pora? Visai susibalamutinau jau  g.gif

va cia apie pamergiu pabroliu pareigas mirksiukas.gif
http://www.supermama...amp;hl=pareigos
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 10:38)
va cia apie pamergiu pabroliu pareigas  mirksiukas.gif
http://www.supermama...amp;hl=pareigos

hi.gif
Atsakyti
Ka man daryt, iskilo problema ir namaza doh.gif doh.gif
Taigi nuo pradziu....
Mano pirslys ne mano vyras.....Jis jaunikio brolis..daug prisideda prie vestuviu organizavimo ir nori pasirodyti kuo geriau. biggrin.gif biggrin.gif Taigi, sugalvojo jis i gamta, vietoj uzkandziu veztis dideli rukyta kumpi (na zinot, tokiu buna prekybos centruose prie mesos tokie grazus,su kaulu, nepjaustyti, gal pora simtu kainuoja)Taigi ir as galvoju tureciau kazkuo pasirupinti, gal ka saldaus, gal ka isgerti, bet svociai gerimas ne prie ko..... g.gif
Taigi prasymas, pasiulykite, ka as galeciau veztis i gamta prie tos mesos uzkandai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 11:55)
Ka man daryt, iskilo problema ir namaza doh.gif  doh.gif
Taigi nuo pradziu....
Mano pirslys ne mano vyras.....Jis jaunikio brolis..daug prisideda prie vestuviu organizavimo ir nori pasirodyti kuo geriau. biggrin.gif  biggrin.gif Taigi, sugalvojo jis i gamta, vietoj uzkandziu veztis dideli rukyta kumpi (na zinot, tokiu buna prekybos centruose prie mesos tokie grazus,su kaulu, nepjaustyti, gal pora simtu kainuoja)Taigi ir as galvoju tureciau kazkuo pasirupinti, gal ka saldaus, gal ka isgerti, bet svociai gerimas ne prie ko..... g.gif
Taigi prasymas, pasiulykite, ka as galeciau veztis i gamta prie tos mesos uzkandai mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
aciu

o su kuo ta kumpi valgys? duonele, dar kuo nors?
siaip kazkur maciau (bet gal gamtoj terliones per daug), kad rukyta ploopoonai pjaustyta kumpi valge uzdeta ant traskios plonos duoneles (kazkas panasaus i galetes) ir su meliono irgi plonai atpjauto riekele - ragavau, buvo labai skanu thumbup.gif
jei gamtoj butu salygos tai susiorganizuotm, butu neiprast, idomu ir skanu.
o jei ne,tada gal paprasciau ka prie kumpio g.gif negi viena kumpi valgys g.gif
Papildyta:
dar pagalvojau,kad prie to kumpio tiktu gal visai astriai idarytos slyvos g.gif
jei kaune, tai avilys gamina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 17 birželio 2008 - 11:01
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 12:00)
o su kuo ta kumpi valgys? duonele, dar kuo nors?
siaip kazkur maciau (bet gal gamtoj terliones per daug), kad rukyta ploopoonai pjaustyta kumpi valge uzdeta ant traskios plonos duoneles (kazkas panasaus i galetes) ir su meliono irgi plonai atpjauto riekele - ragavau, buvo labai skanu  thumbup.gif
jei gamtoj butu salygos tai susiorganizuotm, butu neiprast, idomu ir skanu.
o jei ne,tada gal paprasciau ka prie kumpio  g.gif  negi viena kumpi valgys  g.gif
Papildyta:
dar pagalvojau,kad prie to kumpio tiktu gal visai astriai idarytos slyvos  g.gif
jei kaune, tai avilys gamina  mirksiukas.gif

Nu man nelabai svarbu kaip ten ta kumpi valgys, jis tai sugalvojo tai tegu ir pasirupint(geras peilis ir bedos isprestoas), bet ka man atsinest k, kad ispudi palikciau, kumpis tai tikrai paliks, o ka as su garnyru maisiuke is paskos , ne kaip atrodysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 12:10)
Nu man nelabai svarbu kaip ten ta kumpi valgys, jis tai sugalvojo tai tegu ir pasirupint(geras peilis ir bedos isprestoas), bet ka man atsinest k, kad ispudi palikciau, kumpis tai tikrai paliks, o ka as su garnyru maisiuke is paskos , ne kaip atrodysiu doh.gif

o bendrai atnest neiseina ir bendrai patiekt g.gif
nu jei ne, tai gal tada mini sumustinuku isimesk - ju paciu graziausiu galima padaryt, bo gal atsiras,kas mesos nevalgo arba rukyto maisto nevalgo ar panasiai ax.gif
siaip primas klausimas butu - kiek gamtoj bus zmoniu, kiek laiko busit gamtoj, tada butu aisku, kiek ko, kokios ivairoves reikia, kad nereiktu to maisto tampyt,o paskui ismest, nes nesuvalge.
kai buvau vienose vestuvese pamerge, tai buvo porapadeklu sumustinuku, degtines, sampano, vaisiu ir mineralinio. zmoniu buvo 11. kazkaip visko uzteko, nereikejo daugiau maisto. nes uzkast norisi, beet nieks nenori prisivalgyt, bo vakare visas stalas laukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 17 birželio 2008 - 11:14
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 12:13)
o bendrai atnest neiseina ir bendrai patiekt  g.gif
nu jei ne, tai gal tada mini sumustinuku isimesk - ju paciu graziausiu galima padaryt, bo gal atsiras,kas mesos nevalgo arba rukyto maisto nevalgo  ar panasiai  ax.gif
siaip primas klausimas butu - kiek gamtoj bus zmoniu, kiek laiko busit gamtoj, tada butu aisku, kiek ko, kokios ivairoves reikia, kad nereiktu to maisto tampyt,o paskui ismest, nes nesuvalge.
kai buvau vienose vestuvese pamerge, tai buvo porapadeklu sumustinuku, degtines, sampano, vaisiu ir mineralinio. zmoniu buvo 11. kazkaip visko uzteko, nereikejo daugiau maisto. nes uzkast norisi, beet nieks nenori prisivalgyt, bo vakare visas stalas laukia  biggrin.gif

Nu del zmoniu kiekio ir laiko nezinau,,,,,,
Bet cia gera minti pametei. Gal kokiu vaisiu graziai pateiktu ir darzoviu, nu su padekliukas ir pan....
Tik idomu kur man tas vaises pasidaryti (vestuves vyks Varenoje).
Gal Alytuje, kavineje, kas ka paruostu. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pupukliuk, paimk raugintu agurku trilitrini. Mna regis buna netgi darzoviu asorti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 12:21)
Nu del zmoniu kiekio ir laiko nezinau,,,,,,
Bet cia gera minti pametei. Gal kokiu vaisiu graziai pateiktu ir darzoviu, nu su padekliukas ir pan....
Tik idomu kur man tas vaises pasidaryti (vestuves vyks Varenoje).
Gal Alytuje, kavineje, kas ka paruostu. rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

tikrai bet kurioj normalioj kavinej paruos vieno kasnio sumustinius. arba didesnej maksimoj, kuri kulinarijos skyriu turi mirksiukas.gif
vaisiai graziai patiekti irgi liuksiskas dalykas, tik daznaiusiai zmones nesusiopranta vynuogiu kekiu pasmulkinti - nori keliu vynuogiu, traukiasi visa keke doh.gif lotuliukas.gif
mes karta maksimoj uzsakinejom sumustinius - tai i folijos padeklus sudejo ir pelvele apvynojo - tik plevele nuvyniojai ir jau gali sveciams pateikt gamtoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip praeitais metais pirsliavau pas drauge, tai jos mama pridejo pintine sumustiniu, mano vyras pirslys, idejo degtinytes, as cukierku drinks_cheers.gif ir viskas buvo super.
o dabar pirslys nori kitaip, juk veda jo brolis, tai nera esmes, kiek ir ar viska suvalgys, jam svarbu fainiai pasirodyt....Jis ir masinas broliui nerealias nemokamai suorganizavo.....Nu zodziu labai stengiasi, o ir as prisideti noriu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Migele @ 2008 06 17, 12:22)
Pupukliuk, paimk raugintu agurku trilitrini. Mna regis buna netgi darzoviu asorti. biggrin.gif

Tu cia rimtai ar juokauji blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 16, 15:31)
1.) Saldainiukai, tikrai labai gražiai atrodo   thumbup.gif
2.) O kodėl tu skarelė teiksi, po sutikimo? Aš tai manau, kaip tik po šeimos židinio uždegimo, nes juk į skarelę viskas sudėta kas reikalinga šeimos židiniui, bet čia tik mano nuomonė  ax.gif . O aš dar dovanoju ir varpelius ar kuri nors dovanojat?

1.) O ar ant saldainiu Jus ka nors dar rasote? As tai sumasciau parasyti ant kitos saldainiu puses busimu jaunuju susipazinimo data, suzadietuviu data ir santuokos data.
2.) Musu jauniesiesiems seimos zidini iteiks bazinycioj, tai ir sugalvojau iteikt ta skarele po duonos su druska. O gal galit patarti kurioj vietoj dar galeciau ja iteikti. g.gif
Varpeli ir mes dovanosim.
Mergaites gal kuri dovanosit gausybes raga? Kada ji reikia dovanoti? Ir gal kokius grazius zodelius turit? Man dar visi metai liko, o as jau dabar pradedu bijoti verysad.gif
alia
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 20:12)
Pagaliau radau savo svajonių suknelę, kurios tiek intensyviai ieškojau doh.gif  bet ir kaina nuomos, sakiau vyrui net nesakysiu, bet jau prasitariau lotuliukas.gif

Sveikinu radus savo suknute. "zin" ta kaina pries Tavo grozi, pagalvok kaip gerai su ja jausiesi smile.gif
As taip pat esu labai isranki, tai manau bus sunku rasti. O dar sulknele turi buti sviesiai zalia (jaunosios pageidavimas). Bet as nesiskundziu, nes zalia mano spalva ir man labai tinka.

Labas Svociutes,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 17 birželio 2008 - 11:31
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 12:27)
tikrai bet kurioj normalioj kavinej paruos vieno kasnio sumustinius. arba didesnej maksimoj, kuri kulinarijos skyriu turi  mirksiukas.gif
vaisiai graziai patiekti irgi liuksiskas dalykas, tik daznaiusiai zmones nesusiopranta vynuogiu kekiu pasmulkinti - nori keliu vynuogiu, traukiasi visa keke  doh.gif  lotuliukas.gif
mes karta maksimoj uzsakinejom sumustinius - tai i folijos padeklus sudejo ir pelvele apvynojo - tik plevele nuvyniojai ir jau gali sveciams pateikt gamtoj  mirksiukas.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti