Sveikos, snd issinuomavau suknele,tai kaip pastovi kliente tai nuoma man bus 180lt, suknele zuvytes formos nuomavau rotuses a. 6 atrodo Kaunas
man irig galvos skausmas dabar,kaip viska i viena diena,pasidariau scenariju,tai toks vaizdas kad muzikantui nebus kada isikisti, truputi jau prabraukiau, bet pirmiausia su muzikantu susitiksiu ir paziuresiu kokia jis programa turi,tai reiks paderinti.
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 16, 22:32)
Mergaitės, o tai čia jūs už naujas sukneles tiek mokat ar naujas?
nea, mano suknė nenauja o nuoma kainuos 350 Lt nu gal brangoka, bet pigiau nelabai ką radau... tiksliau nelabai turiu laiko ieškot, nes leliukas mažas, tai ilgai nesvarsčiau.
QUOTE(laimadr @ 2008 06 16, 23:20)
man irig galvos skausmas dabar,kaip viska i viena diena,pasidariau scenariju,tai toks vaizdas kad muzikantui nebus kada isikisti, truputi jau prabraukiau, bet pirmiausia su muzikantu susitiksiu ir paziuresiu kokia jis programa turi,tai reiks paderinti.
mano vyras liepia laiko palikt nors išgert, nes užvalgymui jau neliko o jeigu rimtai, tai daug teko ko atsisakyt
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 22:23)
Na ir kas????
O keliaraištis kieno čia tradicija? Ar pamergės vienodom suknelėm kieno?
Daug vestuvių tradicijų atkeliave iš kitų šalių...
O keliaraištis kieno čia tradicija? Ar pamergės vienodom suknelėm kieno?
Daug vestuvių tradicijų atkeliave iš kitų šalių...
o man cia pas jus neidomu pasidare
Prapuole kazkur tos fainos mergikes, kurios ivairias nuomones priimdavo ir paplepet smagiau buvo...................
O as ka tik pasakau, vis puolat........gi apie planus kalbam, tai ir sakau, kas man patinka, O KAS NE
Papildyta:
aPIE APRANGA TEMA: http://www.supermama...showtopic=10530
cIA APIE SCENARIJU IR T.T.
NUSIVAZIUOJAT NE I TEMA
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:06)
Prapuole kazkur tos fainos mergikes, kurios ivairias nuomones priimdavo ir paplepet smagiau buvo...................
O as ka tik pasakau, vis puolat........gi apie planus kalbam, tai ir sakau, kas man patinka, O KAS NE
Papildyta:
NUSIVAZIUOJAT NE I TEMA
Papildyta:
NUSIVAZIUOJAT NE I TEMA
Pupuliuk, nepyk taip Cia isklausoma tiek tavo, tiek kitu nuomone Mes tiesiog sakom, kad dabar senosios lietuviu tradicijos yra maisomos su atejusiom is uzsienio ir visiems labai sauniai gaunasi As net sakyciau, kad nieks jau nebeskiria kur senos kur naujos tradicijos yra
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:06)
Tai taip išeina kad ir tu dabar mano nuomonės nepriimi, nes aš irgi išsakiau, kad man juokinga kaip atmetami tokie dalykai kaip ryžiai(nors aš to irgi neplanuoju jauniesiems) bet priimami kaip lietuviški ne japoniški ar kinietiški ar amerikoniški keleraiščio metimas, puokštės metimas ir t.t.
Nėr čia ko pykti, tiesiog čia visų nuomonės
QUOTE(convict @ 2008 06 17, 10:26)
Nėr čia ko pykti, tiesiog čia visų nuomonės
eeei baikit ginčytis, pasakykit man geriau, kaip darot jaunųjų sveikinimą? (dovanomis) prie bažnyčios ar šventės vietoj, kuriuo laiku.
Ar apdovanosite šeimininkes ir muzikantus? kaip?
QUOTE(flesi @ 2008 06 17, 10:35)
eeei baikit ginčytis, pasakykit man geriau, kaip darot jaunųjų sveikinimą? (dovanomis) prie bažnyčios ar šventės vietoj, kuriuo laiku.
Sveikino šventės vietoje, o eiliškumas buvo toks, grįžom, tėvų sutikimas su duona ir druska, išsipirkom stalą, tada buvo trumpa pertraukėlė, o paskui jaunieji priiminėjo sveikinimus.
Aš asmeniškai, nei vienose vestuvėse neapdovanojau, nei muzikantų, nei šeimininkių, o kad gerai pagalvojus, kokias šeimininkes apdovanoti, juk visos vestuvės vyko kavinėse.
Na mes tai sutarėm, kad einam į piršlius todėl dovanos jau nebus, nes duoti 200lt man kažkaip jau ir per mažai kaip ir piršliam, o tuo labiau jie pernai būdami, pirma pora mūsų pulke mūm dovanojo 400lt, o tiek mūm dar padovanoti, būtų jau ryškiai per didelė prabanga visos vestuvės, nes visos smulkmenos ir visas pasiruošimas kainuos daug
Tai net nežinau ar ir gėlių mūm pirkti, nes susitiksim bažnyčioj, tai kur mūm tas gėles laikyti ir t.t.
Šianiden sakiau tik nuvažiuosiu į tą vijola pasidairyt, ką gero turi
Tai net nežinau ar ir gėlių mūm pirkti, nes susitiksim bažnyčioj, tai kur mūm tas gėles laikyti ir t.t.
QUOTE(convict @ 2008 06 17, 11:05)
Jei reikia kažko konkrečiai, tai geriau pasiskambink ir paklausk ar turi, nes aš kai nuvažiavau pirmą kartą, tai nupirkau, tik komendantam maišelius, nes buvo viską išsipardavę. Jei ką įdomaus pamatysi pasakyk ir mums
A o aš kažkaip negalvojau dar kažko pirktis, galvojau tik užsuksiu pasidairyt jeigu spėsiu.
Na bet jeigu užsuksiu paskui papasakosiu
Na bet jeigu užsuksiu paskui papasakosiu
QUOTE(convict @ 2008 06 17, 11:05)
xNa mes tai sutarėm, kad einam į piršlius todėl dovanos jau nebus,
xxTai net nežinau ar ir gėlių mūm pirkti, nes susitiksim bažnyčioj, tai kur mūm tas gėles laikyti ir t.t.
xxTai net nežinau ar ir gėlių mūm pirkti, nes susitiksim bažnyčioj, tai kur mūm tas gėles laikyti ir t.t.
x tai gerai, daug kas taip susitarė, o mes tai dovanosim, neistarėm kitaip, be to kažkaip turbūt nesuprastų (ypač vyro mama) jeigu mes nieko nedovanotume tai va tai va ir šokteli gerokai vestuvinės išlaidos... o aš dūra dar papildomų darbelių prisiimu per savo gerą širdį.. ir salei papuošimus darau ir mašinoms.....
xx aš irgi svarsčiau ilgai, galvojau kad nedovanosim gėlių, tuo labaiu, kad kelionė tolima iš Vilniaus iki bažnyčios, važiuosim kartu su jaunaisiais. bet paprašiau mamos, kad nupirktų ir man ir jie atveš- nereikės man rūpintis
Mergaitės, sakykit, kuo skiriasi pirmoji pabrolių pora nuo kitų. Mano jaunieji nervuojas, kad nieks nesutinka būt pirmąja pora. Manau, kad ten tik vainikėlio persegimas ir jaunikiui gėlytės persegimas. Ar dar turi kokių pareigų ta pora? Visai susibalamutinau jau