Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 16, 20:46)
Sveciu knyga daviau iskart, kai visi pasveikino jaunuosius, pasakiau, kad nuo sios dienos pradedamas pildyti naujos seimos metrastis, taigi jaunieji laukiu jusu palinkejimu ir patarimu ax.gif Nenorejau, kad visi prikeverzotu bet ko, tai todel daviau baliaus pradzioj. Kartu mes davem ir laikrastuka, sakydami, kad isleidziamas nauajs laikrastis, kuris konkuruoja su Lietuvos rytu ir Respublika,perskaitYkit ir ivertinkit blush2.gif

Stai koliazas:

user posted image

Tas koliazas super ideja vestuvem... thumbup.gif
Tik nesupyk ax.gif Man tavasis kazkaip stiliaus nepagaves....nu ne is blogos puses tik cia paprasciausiai arba kazko truksta ar kazko perdauug(o as vadovaujuosi tokia pozicija, jei nesigaus kokybiskai, tai geriau nedaryk).... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 16, 22:07)
Tas koliazas super ideja vestuvem... thumbup.gif
Tik nesupyk ax.gif  Man tavasis kazkaip stiliaus nepagaves....nu ne is blogos puses tik cia paprasciausiai arba kazko truksta ar kazko perdauug(o as vadovaujuosi tokia pozicija, jei nesigaus kokybiskai, tai geriau nedaryk).... biggrin.gif

Paprasciausiai as turejau tik tokias jaunuju foto, gal del to ax.gif o siaip juk kiekvieno skoniai skirtingi, mum buvo super, kam netinka gali darytis kitoki arba visai nesidaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vittule26 @ 2008 06 16, 21:59)
Ryzei - tai derlingo ir sotaus vedybinio gyvenimo simbolis. Centai - turtingo gyvenimo simbolis. O del kunigo, tai nieko blogo jis nesako, labai geras kunigas, mano pacios vestuves ten buvo irgi apmete is ziedlapiu, ryziu ir centu  biggrin.gif . O kas liecia netradicines vestuves nereikia imti bendra visuma. Nebus taip jug visai be tradiciju smile.gif. Isrinksime tik linksmus akcentus. Pvz. neissivaizduoju vestuviu be jaunuju valso. Bus ir stalo komendantai renkami, sutiktuves gryztant i sodyba, torto pjovimasir t.t.. smile.gif

Ne ryzei, o ryziai- tai derlingo ir sotaus vedybinio gyvenimo simbolis KINIECIAMS, JAPONAMS IR T.T. o mums tai simbolizuoja rugiai (arba duona) bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 16, 22:10)
Paprasciausiai as turejau tik tokias jaunuju foto, gal del to ax.gif o siaip juk kiekvieno skoniai skirtingi, mum buvo super, kam netinka gali darytis kitoki arba visai nesidaryt rolleyes.gif

Aciu, kad nesupykai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Kazkaip rasiau kas ant lieziuvo galo buvo doh.gif ,
o kai paskaiciau savo komentara, tai kazkaip as cia negraziai pasielgiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

As vistiek tokio nepadaryziau doh.gif , na nebent mano pirslys pasistengtu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 16, 22:15)
ryziai- tai derlingo ir sotaus vedybinio gyvenimo simbolis KINIECIAMS, JAPONAMS IR T.T. o mums  tai simbolizuoja rugiai (arba duona) bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na ir kas????
O keliaraištis kieno čia tradicija? Ar pamergės vienodom suknelėm kieno?

Daug vestuvių tradicijų atkeliave iš kitų šalių...
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 22:23)
Na ir kas????
O keliaraištis kieno čia tradicija? Ar pamergės vienodom suknelėm kieno?

Daug vestuvių tradicijų atkeliave iš kitų šalių...

As ir nesuprantu, tokiu vestuviu kur viskas tik lietuviskom tradicijom grista yra schmoll.gif Mes ir ryziais berem, ir keliarasiti bei puokste metem, vistik tai yra nauja vestuviu tradicija, kad ir is kur ji butu atkeliavusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Laurita_22 ar gali mazdaug pasakyti, kiek isejo pinigeliu ruosiantis vestuvems, iskaitant ir apsirengima, sukuosena, makiaza, visas smulkmenas. Man svarbu finansai, mes esam nekokioje padetyje, nes dar perkam savo busta, tai vestuvems nekas lieka.

Ir dar klausimelis, o ka dovanojot jauniesiems nuo saves? Neismanau ka dovanoti, cia juk ir yra dovana sutikimas eiti i pirslius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 16, 22:26)
As ir nesuprantu, tokiu vestuviu kur viskas tik lietuviskom tradicijom grista yra schmoll.gif Mes ir ryziais berem, ir keliarasiti bei puokste metem, vistik tai yra nauja vestuviu tradicija, kad ir is kur ji butu atkeliavusi mirksiukas.gif

O man tai ir graži tradicija puokštės metimas, tebūnie ir keliaraiščio. Arba išvis nereali amerikoniška tradicija kai jaunąją atveda tėvelis prie altoriaus wub.gif
Jeigu daryt pagal tikras visas senas tradicijas, tai puse vestuvių kas vyksta dabar būtų visai ne į temą, aš manau, bent jau paskaičius kaip ištiesų anksčiau švesdavo.
Bet čia ir ne man savo trigrašį kišt, aš pernai savas vestuves atšokau taip kaip norėjau smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o tai čia jūs už naujas sukneles tiek mokat ar naujas? g.gif

Na man asmeniškai tie ryžiai nelabai, vienose vestuvėse buvom užsakę teminį valandėlę Rumšiškėse , tai jaunąją apmetėm kviečiais (toks buvo rengėjų sumanymas) , tai paskui pamergės rankiojo iš šukuosenos, na bet čia vėl kaip kam patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 06 16, 22:31)
Laurita_22 ar gali mazdaug pasakyti, kiek isejo pinigeliu ruosiantis vestuvems, iskaitant ir apsirengima, sukuosena, makiaza, visas smulkmenas. Man svarbu finansai, mes esam nekokioje padetyje, nes dar perkam savo busta, tai vestuvems nekas lieka.

Ir dar klausimelis, o ka dovanojot jauniesiems nuo saves? Neismanau ka dovanoti, cia juk ir yra dovana sutikimas eiti i pirslius... g.gif

Grubiai imant gavosi apie 2000 lt (bet mum daugiau nei puse sumos denge jaunieji, toks buvo musu susitarimas), cia su dovana jauniesiems ax.gif Nes mes dovanojom pinigelius ir didele puokste geliu bigsmile.gif Manau nieks kitas kaip patys jaunieji nezino ko jiems reikia, tai leidom patiem issirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita_22: 16 birželio 2008 - 21:35
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 16, 22:32)
Mergaitės, o tai čia jūs už naujas sukneles tiek mokat ar naujas?  g.gif

Maniškė nauja, dar etiketė buvo, bet savininkė mamos pažįstama, tai dar nuolaidą padarė. O šiaip tai čia tokia suma už nuomą... Kai pagalvoju...

Kurių vestuvės vieną dieną - gal galit pasidalint mintimis kokių eiliškumu ką darysit? Pas mus nebus piršlio korimo - tai viena bėda atpuola, bet kai pagalvoju, kad visą kitą per vieną dieną padaryti reikia, tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 16 birželio 2008 - 21:57
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 16, 22:34)
Grubiai imant gavosi apie 2000 lt (bet mum daugiau nei puse sumos denge jaunieji, toks buvo musu susitarimas), cia su dovana jauniesiems ax.gif Nes mes dovanojom pinigelius ir didele puokste geliu bigsmile.gif Manau nieks kitas kaip patys jaunieji nezino ko jiems reikia, tai leidom patiem issirinkt mirksiukas.gif

Labas merginos, labai itemptai skaiciau jusu visu pokalbius blink.gif .Gavau barti, kad prasau vestuviu scenarijaus, bet nelabai susigaudau blush2.gif kur ir pas ka reikia kreiptis .Aciu MamaiGitai, kuri nesiputojo ir iskarto istiese pagalbos ranka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2008 06 16, 22:50)
Maniškė nauja, dar etiketė buvo, bet savininkė mamos pažįstama, tai dar nuolaidą padarė. O šiaip tai čia tokia suma už nuomą... Kai pagalvoju...

Tai man reiškia labai pasisekė su suknele, man ją siuva, bus visiškai nauja, pasiūta specialiai man, pagal mano norus ( dar pasiųs ir mano vyrui kaklaraištį iš tokios pat medžiagytės, kaip mano suknutė) ir aš iš jų nuomuosiuos, man nuoma kainuos 250 litų smile.gif , kartais yra privalumas iš anksto užsisakyti suknutę rolleyes.gif
Mano mergaitė vestuvės bus pamergė tame pačiame salone ir jai siuva suknutę ir pabroliui kaklaraištį, tai jos suknutės nuoma 180 litų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LINASAV @ 2008 06 16, 23:00)
Labas merginos, labai itemptai skaiciau jusu visu pokalbius  blink.gif .Gavau barti, kad prasau vestuviu scenarijaus, bet nelabai susigaudau blush2.gif  kur ir pas ka reikia kreiptis .Aciu MamaiGitai, kuri nesiputojo ir iskarto istiese pagalbos ranka  biggrin.gif

Prašom prašom, svarbu, kad tik būtų naudos iš mano atsiųstos medžiagos mirksiukas.gif
Atsakyti