Kam reikia koležo, rašykit į až, aš duosiu nuoroda kur mergaitės padarys už dyką
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 16, 12:02)
O ar Kaune Tavo siuveja? Jei taip gal galetum jos kontaktus duoti?
Dedu tik mobilu ir jos el.pasta,kas nori visos vizitines rasykit i a.z savo pasta atsiusiu,kazkodel neleidzia man ikelti foto. 868637715. jandrazok@yahoo.com (savanoriu 206) Siap vizitine vadinasi "idejos sventems"
Pupuliukas27 nieko apie tai negirdejus.
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 20:39)
Kaina 400lt, gal čia ir normali, bet aš kažkaip tikėjausi už kokius 200lt išsinuomoti
Aš irgi tikėjaus... Vienam salone tokią gražią nusižiūrėjau, tai 500 Lt paprašė... teko ieškot kitos, nes ir taip daug pinigėlių visur reikia... Tai tokios pat spalvos kitur susiradau už 300Lt. Bet apie aną, kai pagalvoju, suskausta širdelę
Papildyta:
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 16, 20:46)
Labai gražus ir idėja graži, reiks ir man tokį tikriausiai padaryti jauniesiems. Galiu šią idėją pavogti???? O kas tau jį darė?
QUOTE(agnemonas @ 2008 06 16, 21:06)
Aš irgi tikėjaus... Vienam salone tokią gražią nusižiūrėjau, tai 500 Lt paprašė... teko ieškot kitos, nes ir taip daug pinigėlių visur reikia... Tai tokios pat spalvos kitur susiradau už 300Lt. Bet apie aną, kai pagalvoju, suskausta širdelę
O kokiam salone čia taip brangiai buvo? Kur susiradai kitą?
Ir kokios spalvos suknelę vilkėsi?
QUOTE(agnemonas @ 2008 06 16, 21:11)
Labai gražus ir idėja graži, reiks ir man tokį tikriausiai padaryti jauniesiems. Galiu šią idėją pavogti???? O kas tau jį darė?
prasom Arminux man dare
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 21:11)
O kokiam salone čia taip brangiai buvo? Kur susiradai kitą?
Šiauliuose, Grand Perla, kitą susiradau Panevėžyje, o spalva tai net sudėtinga nupasakot - raudona, bet tokia į tamsumą, gal granato... Šiaip aš kaunietė, bet vestuvės tam Lietuvos gale, tai aš ir suknelės ten ieškojau... Tikėjaus rast pigiau...
Labulis merginos. As irgi einu i svociutes rugpjucio 09d. Aciu uz patarimus, prisisinciau is sicia scenariju begalybe is ju susirinkau reikalingos medziagos, dasikuriau savo plius jusu patarimai, manau viskas bus o.k. Dabar liko tik viska susidelioti i savo vietas, suspirkti, susiruosti ir laukti kantriai vestuviu . Gal siek tiek pasidalinsiu trumpai savo planais. Matote, mano jaunieji abu yra naslaiciai, tad kaip ir suprantate atkrenta daug tradiciju...Bet man dar geriau, pati nemegstu tu islydetuviu, graudulingu eiliu, zidiniai, sutikimai tevu su duona ir druska ir t.t.. Tai gi pradzia prasides baznycioje. Mes pirsliai, jaunikis ir dvi poros ir plius sveciai, pirmiau atvyksime i baznycia. Visi esame gerai pazystami, tad jokiu apsipazinimu nebus . Sveciam isdalinsiu konfety, ryzius su centais, kad iseinancius jaunuosius is baznycios pasventintu. Po ceremonijos isgersim sampo,pasifotkinsim prie baznycios ir vaziosim visi kartu i MB. Po MB vaziuosim ant jauniosios mamos kapo labai trumpai, po to i kryziu kalna, nes svente vyks Siauliuose. JAunieji pades kryziu uz savo seima ir vyksime i gamta. Galvojame vykti i Kurtuvenu zirgyna. Kelione bus daugiau kaip pusvalandis, nes su limuzinu kol nudardesim.Tai jau ten planuoju keleta mini zaidimuku praveski. Gal kokias pareigas pasidalins jaunieji prie to pacio . Zirgyne pirmoje eileje uzkasim, po to jaunieji gales fotkintis, as uzimsiu poras su keleta sveciu su zaidimukais. Pavazinesim su karietom, bendrai pasifotkinsim nu zdz rasim ka veikti. Ir i pokyli. O ten jau manau didziaja dali estafetes perduosiu muzikantam, nes muzikantai labai geri. Nes nori ir jaunieji ir mes patys pirsliai netradiciniu, linksmu vestuviu . Vestuves viena diena tai praktiskai daug kas atkrenta. Stengsiuosi kuo daugiau pridaryti siurprizi,staigmenu jauniesiems .
QUOTE(vittule26 @ 2008 06 16, 21:22)
Labulis merginos. As irgi einu i svociutes rugpjucio 09d. Aciu uz patarimus, prisisinciau is sicia scenariju begalybe is ju susirinkau reikalingos medziagos, dasikuriau savo plius jusu patarimai, manau viskas bus o.k. Dabar liko tik viska susidelioti i savo vietas, suspirkti, susiruosti ir laukti kantriai vestuviu . Gal siek tiek pasidalinsiu trumpai savo planais. Matote, mano jaunieji abu yra naslaiciai, tad kaip ir suprantate atkrenta daug tradiciju...Bet man dar geriau, pati nemegstu tu islydetuviu, graudulingu eiliu, zidiniai, sutikimai tevu su duona ir druska ir t.t.. Tai gi pradzia prasides baznycioje. Mes pirsliai, jaunikis ir dvi poros ir plius sveciai, pirmiau atvyksime i baznycia. Visi esame gerai pazystami, tad jokiu apsipazinimu nebus . Sveciam isdalinsiu konfety, ryzius su centais, kad iseinancius jaunuosius is baznycios pasventintu. Po ceremonijos isgersim sampo,pasifotkinsim prie baznycios ir vaziosim visi kartu i MB. Po MB vaziuosim ant jauniosios mamos kapo labai trumpai, po to i kryziu kalna, nes svente vyks Siauliuose. JAunieji pades kryziu uz savo seima ir vyksime i gamta. Galvojame vykti i Kurtuvenu zirgyna. Kelione bus daugiau kaip pusvalandis, nes su limuzinu kol nudardesim.Tai jau ten planuoju keleta mini zaidimuku praveski. Gal kokias pareigas pasidalins jaunieji prie to pacio . Zirgyne pirmoje eileje uzkasim, po to jaunieji gales fotkintis, as uzimsiu poras su keleta sveciu su zaidimukais. Pavazinesim su karietom, bendrai pasifotkinsim nu zdz rasim ka veikti. Ir i pokyli. O ten jau manau didziaja dali estafetes perduosiu muzikantam, nes muzikantai labai geri. Nes nori ir jaunieji ir mes patys pirsliai netradiciniu, linksmu vestuviu . Vestuves viena diena tai praktiskai daug kas atkrenta. Stengsiuosi kuo daugiau pridaryti siurprizi,staigmenu jauniesiems .
Smagu, kad taip issamiai pasidalinai savo planais, manau, kad busi puiki
svociuke..
Bet kam tie ryziai.....kokia ju prasme (ir kuniga perspek, kad pribersi, nes viena karta maciau, kaip zakristijonas su kunegiliu slave po vestuvininku:lotuliukas: , gerai,kad nuolankus pasitaike, kitas ir pabart uz tai gali)
Ir dar noreciau papriestarau.------Tradicines vestuves- tai tikrai neliudnos, kaip ten rasei(Nes nori ir jaunieji ir mes patys pirsliai netradiciniu, linksmu vestuviu)
QUOTE(Enejuke @ 2008 06 16, 21:52)
Laurita, grazus koliazas as pati norejau tokius jaunuju draugystes sienlaikrascius pakabint ant sienu. bet deja laiko visai mazai turejau, o dabar jau nieko nebespeju.
Kokias uzduotis sugalvojote jauniesiams ? turiu omeny atskirai jaunajam ir jaunajai ?
Kokias uzduotis sugalvojote jauniesiams ? turiu omeny atskirai jaunajam ir jaunajai ?
Mes zaidimam laiko praktiskai neturejom, tai tik pareigu pasiskirstymas buvo ir ejo i parduotuve apsipirkt turedami po 10 lt smulkiom monetom, bet patys to nezinojo tai sauniu daikciuku nusipirko romantiniam vakarui
Jaunoji tai pasieme vyno, saldainiu rafeelo, zvake kvepiancia ir sugebejo dar su 4 lt grizt
Ryzei - tai derlingo ir sotaus vedybinio gyvenimo simbolis. Centai - turtingo gyvenimo simbolis. O del kunigo, tai nieko blogo jis nesako, labai geras kunigas, mano pacios vestuves ten buvo irgi apmete is ziedlapiu, ryziu ir centu . O kas liecia netradicines vestuves nereikia imti bendra visuma. Nebus taip jug visai be tradiciju . Isrinksime tik linksmus akcentus. Pvz. neissivaizduoju vestuviu be jaunuju valso. Bus ir stalo komendantai renkami, sutiktuves gryztant i sodyba, torto pjovimasir t.t..
Laurita_22 samgu, kad viskas pavyko. Ir kad pirmas blynas neprisvylo.
Gera mintis yra darbus pasiskirtyti gamtoje.
Gera mintis yra darbus pasiskirtyti gamtoje.