Sveikos mergaites
nors ispudziai dar neatslugo, esu pilna emociju, nutariau jum nors trumpai viska papasakot
Pirmiausia, tai susiplanuokit laika tiksliai tiksliai nes as makiazui dejausi tik valanda, o ji man dare 1.5 val, tuo viskas ir prasidejo, velavom su vyru isvaziuot, vyras velavo pas jauniki, tada pas jaunaja, o galiausiai i baznycia velavom Aciu Dievui, pasitaike labai supratingas kunigas, tai keliones metu skambinau jam ir atsiprasynejau, kad veluosim. Ko pasekoje, baznycioj buvom valanda veliau nei kad turejom but Aisku is pat pradziu nuotaika labai gadino lietutis bet matyt maldos musu buvo isklausytus, vos tik isejom is baznycios nusvito saulute ir ji mus dziugino abi vestuviu dienas. taigi puiki nuotaika atsirado visiems, fotografai tik pyskino, o mum teliko tik sypsotis
Ispudingai atrodo, kai isejus is baznycios saunamos konfeti su sirdutem ir jaunuju barstymas ryziais turejom du balandukus, tai vargseliai pakilo i ora ir nezino ka daryt, tai ilgai ratus suko virs galvu
Pasirupinkit valgymu keliones metu, vienkartinem stiklinem, nes ju mum labai truko, matyt pilni ispudziu jaunuju teveliai tuo nepasirupino tada teveliam blogai isaiskinau, kad grizus kai pasitinka su duona ir druska paprasytu sveciu istiest sirdi prie duru (o prie jos vargau pusdieni kol nupaisiau).
Stalo ispirkimui ir reikia labai gerai pasiruosti, mum pasitaike labai priekabus sveteliai, tai oj kaip vargom kol ji issipirkom Aciu kazkuriai mergaitei uz patarima del saldainiu grandines, labai graziai ji atrode ant netikru jaunuju kaklu
Kas liecia scenariju, nepersistenkit su juo. Mes velavom visur, tai iskart ir scenariju teko trumpinti Jaunieji buvo patenkinti ju draugystes koliazu, kuri man dare viena mamyte is SM, iteikiau ji pries pirmaji soki, po jo leidom dangaus zibintus (vieno dydis buvo 1.5x1.5m) tai patikekit kaip sauniai atrode, buvo sirdies formos
Ko nesitikejau, bet sveciu knyga susilauke didelio sveciu susidomejimo, visi stengesi rase, dailino. Antra diena perverciau knyga, tai nebuvo ne vieno svecio, kuris butu nepasirases i ja
Ka as cia dar jum galeciau papasakoti Mintys dar nesusideje i vietas, tai noriu parasyt tiek daug, o nebezinau ka
Vestuvese turejom jaunuju darbdavius is Danijos, nieks nemokejo jiem isversti kaip bus angliskai pirsliai, tai jie mus vadino vestuviu organizatoriais, sake liko suzaveti tokiu lietuvisku tradiciju, mum su vyru sake, kad puikiai ismanom savo darba Nors tai buvo pirmas kartas ir atrodo pirmasis blynas neprisvilo
Dziugu, kad musu jaunieji liko mumis patenkinti o mes su vyru ne kiek nesijautem kaip dirbdami darba, spejom ir pasilinksmint patys ir kitus linksminom
Laurita 22, džiugu skaityti, kad pirmas blynas neprisvilo , antras, trečias ir visi kartai bus visai lengvi, kalbu iš savo patirties .
O laiką iš tikrųjų reika labai planuoti, aš viską susidėlioju, taip kad valandžiukė liktų rezervo, tada nereikia niekur skubėti.
Na ir džiugu, kad patiko saldainiukų karoliai
O laiką iš tikrųjų reika labai planuoti, aš viską susidėlioju, taip kad valandžiukė liktų rezervo, tada nereikia niekur skubėti.
Na ir džiugu, kad patiko saldainiukų karoliai
Laurita, kaip smagu, kad viskas gerai praejo, o ypac kai susilauket komplimentu is uzsienieciu
Labai pritariu del ilgo scenarijaus, pamenu pas vienus draugus pirsliene labai saziningai buvo pasiruosusi, tai jaunieji sake, kad pavargo, nes prie stalo vis reikedavo ka nors daryti, o pagreitinus nufilmuota medziaga, labai juokingai atrodo, akip jaunieji tai seda, tai stoja, tai seda, tai stoja .Na mano scenarijus tai labai trumpas, nesu prisirasiusi ilgu kalbu, su muzikantais susideliojom laika, labai tikiuosi, kad spesim ivykdyt viska ka suplanave.
Papildyta:
Beje, as irgi pradejau daryt saldainiu karolius. Tik nelabai sugalvojau, kaip ten viskas vyks, matyt teks improvizuoti. Auges rase, lyg saldainiu karoliu galuose buvo po butelaiti parista Laurita, kaip jus daret?
Labai pritariu del ilgo scenarijaus, pamenu pas vienus draugus pirsliene labai saziningai buvo pasiruosusi, tai jaunieji sake, kad pavargo, nes prie stalo vis reikedavo ka nors daryti, o pagreitinus nufilmuota medziaga, labai juokingai atrodo, akip jaunieji tai seda, tai stoja, tai seda, tai stoja .Na mano scenarijus tai labai trumpas, nesu prisirasiusi ilgu kalbu, su muzikantais susideliojom laika, labai tikiuosi, kad spesim ivykdyt viska ka suplanave.
Papildyta:
Beje, as irgi pradejau daryt saldainiu karolius. Tik nelabai sugalvojau, kaip ten viskas vyks, matyt teks improvizuoti. Auges rase, lyg saldainiu karoliu galuose buvo po butelaiti parista Laurita, kaip jus daret?
QUOTE(Migele @ 2008 06 16, 18:38)
Mes nerisom buteliuku
Sveikos, svociutes,
Aciu tau, laurita, uz pasidalijima patirtima
Pradejau ir as su pirsleliu del vestuviu rimtai bendrauti,,,, Ir va beda iskilo....niekur nerandam, kaip idomiai stala ispirkti galima......
Kazkur esu skaicius, kad davanoja kumpi, o ten kazka kito istraukia ir degtinyte ten kitokia vaisina.Na tipo jaunieji netikri, tai ir ispirkimas netikras(p.s. zinau, kad pirslys pinigu duoda, o jie su pirslio veidu buna )
Taigi gal kas galetu placiau papasakot
is anksto dekojame
Aciu tau, laurita, uz pasidalijima patirtima
Pradejau ir as su pirsleliu del vestuviu rimtai bendrauti,,,, Ir va beda iskilo....niekur nerandam, kaip idomiai stala ispirkti galima......
Kazkur esu skaicius, kad davanoja kumpi, o ten kazka kito istraukia ir degtinyte ten kitokia vaisina.Na tipo jaunieji netikri, tai ir ispirkimas netikras(p.s. zinau, kad pirslys pinigu duoda, o jie su pirslio veidu buna )
Taigi gal kas galetu placiau papasakot
is anksto dekojame
Ech mergaites..... Dabar as jau jum baltai pavydziu, kad esate uzimtos, turit rupesteliu del vestuviu Dar tik pirma diena po vestuviu, o as bastausi po namus ir vietos nerandu sau, neturiu kas veikia
Sveikutės,
Pagaliau radau savo svajonių suknelę, kurios tiek intensyviai ieškojau bet ir kaina nuomos, sakiau vyrui net nesakysiu, bet jau prasitariau
Laurita22, kaip malonu skaityti tavo pasakojimus taip gera, jaučiasi kad šventė buvo nuostabi
O tu kad nesibastytum liūdnutė namie, geriau mūm viską vis pasakok ir pasakok kaip viskas praėjo, kokioj bažnyčioj buvot? kokie žaidimukai labiausiai patiko? Kas svečiam labiausiai šstrigo? Kas jauniesiems? Ir t.t.
Pagaliau radau savo svajonių suknelę, kurios tiek intensyviai ieškojau bet ir kaina nuomos, sakiau vyrui net nesakysiu, bet jau prasitariau
Laurita22, kaip malonu skaityti tavo pasakojimus taip gera, jaučiasi kad šventė buvo nuostabi
O tu kad nesibastytum liūdnutė namie, geriau mūm viską vis pasakok ir pasakok kaip viskas praėjo, kokioj bažnyčioj buvot? kokie žaidimukai labiausiai patiko? Kas svečiam labiausiai šstrigo? Kas jauniesiems? Ir t.t.
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 20:12)
Sveikutės,
Aš gal ne į temą, o kokia kaina, labai smalsu pasidarė
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 16, 20:26)
Aš gal ne į temą, o kokia kaina, labai smalsu pasidarė
Kaina 400lt, gal čia ir normali, bet aš kažkaip tikėjausi už kokius 200lt išsinuomoti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 16, 16:55)
Sveikos mergaites
Kas liecia scenariju, nepersistenkit su juo. Mes velavom visur, tai iskart ir scenariju teko trumpinti Jaunieji buvo patenkinti ju draugystes koliazu, kuri man dare viena mamyte is SM, iteikiau ji pries pirmaji soki, po jo leidom dangaus zibintus (vieno dydis buvo 1.5x1.5m) tai patikekit kaip sauniai atrode, buvo sirdies formos
Ko nesitikejau, bet sveciu knyga susilauke didelio sveciu susidomejimo, visi stengesi rase, dailino. Antra diena perverciau knyga, tai nebuvo ne vieno svecio, kuris butu nepasirases i ja
Kada davei sveciu knyga,kad pradetu rasyti linkejimus?
Gal gali permesti ta draugystes koliaza?
RAsyk viska is eiles,mums viskas idomu
kodel sumanim nieks nenori bendrauti
Ar as cia klausiu ne i tema
Ar as cia klausiu ne i tema
QUOTE(rakarma @ 2008 06 16, 20:40)
Kada davei sveciu knyga,kad pradetu rasyti linkejimus?
Sveciu knyga daviau iskart, kai visi pasveikino jaunuosius, pasakiau, kad nuo sios dienos pradedamas pildyti naujos seimos metrastis, taigi jaunieji laukiu jusu palinkejimu ir patarimu Nenorejau, kad visi prikeverzotu bet ko, tai todel daviau baliaus pradzioj. Kartu mes davem ir laikrastuka, sakydami, kad isleidziamas nauajs laikrastis, kuris konkuruoja su Lietuvos rytu ir Respublika,perskaitYkit ir ivertinkit
Stai koliazas: