Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(LINASAV @ 2008 06 16, 11:45)
Labas mielos mamos, seniai skaitau jusu pasisakymus, bet vis nedrasu buvo isilieti i jusu gretas. Atsitiko ir man didele beda. Mus su vyru pakviete i pirslius, o baisiausia, kad tai pirmas kartas ir mano mielos puseseres vestuves. Norisi labai graziai ir linksmai pravesti svente,bet nuo kokio galo pradeti  verysad.gif . Labai prasau padekite man.....

Prašau drąsiau jungtis prie mūsų, kuo galėsim, tuo padėsim. Pirmiausiai siūlyčiau pasirašyti scenarijų, o paskui pirktia malonias smulkmenas ir suvenyrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINASAV @ 2008 06 16, 11:45)
Labai prasau padekite man.....

Labai prašau IMKITE PAGALBĄ
Aš manau, kad temos antraštėje turi būti įrašas: PASISAKYTI GALIMA TIK PERSKAIČIUS VISĄ TEMĄ lotuliukas.gif

Merginos, gal kas turite tekstus diplomams Uošvei, Anytai... ir kt. labai tingiu galvot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 12:14)
MamaGita, parašyk ir man tuos žodžius kuriuos skaitysi, kur tėveliai išsiskyre.
Pas mane situacija irgi gera, jaunosios mama mirus, tai tevas bus su kita moterim, o jaunikio tevas gyvas, bet mama bus viena ir jaunikio tėvo nebus doh.gif

MamaGita, buk maloni ir man parasyk tuos zodelius, nes labai labai reikia.
Tiek jaunosios tiek jaunikio tevai issiskyre.
Buciau labai labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 14:28)
Aš tai pati siųsiu, o pirkti mačiau bazėse 10 sandėlyje  smile.gif

Aciu
QUOTE(rakarma @ 2008 06 15, 15:09)
O as siunuos pas moteriske plius dar maiselis kamsciams rinkti ir viso to kaina 7,5 lt.

O ar Kaune Tavo siuveja? Jei taip gal galetum jos kontaktus duoti? ax.gif
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 22:05)
Ir dar prisiminiau, antpečių yra vijolinoje, ten jie turi ir maišelių kamštukams rinkti, maišelius aš pati ten pirkau  smile.gif .

O kur tiksliau yra ta parduotuve?
QUOTE(convict @ 2008 06 15, 23:38)
1.) Na ir šaunią tu čia parduotuvę užrodiai  thumbup.gif  pažiūrėjau jų tinklapyje rašo kad daug visko turi rolleyes.gif
2.) Ir dar paskaičiau apie tą ragą, ar jūs dovanosit jį?

1.) Gal galetum parasyti internetini adresa sios parduotuves.
2.) As galvoju dovanoti, patiko, nebuvau apie ji girdejusi, o kai perskaiciau apie ji ir pamaciau patiko. Taigi jauciu reikes panaudot. tik dar nezinau is kur grazius zodzius traukti jo iteikimui.
QUOTE(saule** @ 2008 06 16, 00:05)
bet bandziau balta lapa palankstyt, tai kazkaip nelabai iseina g.gif

As taip pat bandziau is paprasto lapo islankstyti ir zinok man gaunasi graziai. As nusipirkau saldainiu ananasiniu, na tu kur su vafliuku buna ir labai paprasta islankstyti.
QUOTE(flesi @ 2008 06 16, 11:59)
Aš manau, kad temos antraštėje turi būti įrašas: PASISAKYTI GALIMA TIK PERSKAIČIUS VISĄ TEMĄ lotuliukas.gif
As perskaiciau ir tada pasirasiau vat wub.gif

Laba dienele visoms, o as skarele iteiksiu po tevu sutikimo su duona druska.
Merginos o ka Jus sumastet stalo issipirkimui? As tai sakiau susipirksiu sokaladiniu pinigeliu euro sudesiu juos i vazona koki aukso spalvos ir kai jau po visu buteliu isdalinimo nesutiks palikti stalo iteksiu aukso puoda.
user posted image
Atsakyti
laba svociutes!

o as galvojau jau ateisiu siandien rasiu pasisakymu kaip pavyko pirsliavimai svociavimai! na matyt dar ilsisi svociutes musu po sunkaus savaitgalio!
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 17:47)
Aš juos ne pati dariau, pirkau, bat gal kas nors pasinaudos šia idėja  smile.gif

labai grazios tos ramunes ir tos sirdeles, reiks gal nusipirkt, gal panaudosiu

QUOTE(saule** @ 2008 06 13, 19:18)
as jau praktiskai atmintinai ismokau visa scenariju, nes 100kartu ji perrasineju doh.gif
eiliuotu zodziu nei vienu nerasiau, labai nemegstu, o ir sveciai nelabai klauso. scenarijus man reikalingas, kad is baimes visko nepamirsciau biggrin.gif o siaip kaip iseis, kai ka skaitysiu, kai ka is atminties uzmetus aki kalbesiu
vainikeli pries ar po 12val. nusegt reik?
as sugalvojau ne skarele, o kaip siuolaikinei poniai skrybelaite pirkt smile.gif

as tai labai nenoriu skaityti, bet zinau kad is susijaudinimo pamirsiu ka reik pasakyti..siaip pas amne ne eiliuota, bet yra keli pasveikinimai eiliuoti!

pas mane jaunoji pageidavo kad rutas uzdetume, bet nenuimtume..itariu jaunikis tai padarys nakti..... tongue.gif

QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 09:16)
Mielieji, šiandiena jūs sukūrėte šeima. Ta proga mūsų palyda įteikia jums skarelę. Šios skarelės kiekvieno kampučio kertelėje yra tai kas reikalinga šeimos židiniui.
Jūsų  gyvenime niekada neturi stigti duonos. Vienoje kertelėje įdėjome duonos gabalėlį.
Kitoje kertelėje moneta linkime, kad turtas jūsų neaplenktų.
Trečioje kertelėje druska, sunkiausiomis minutėmis dalinkitės ja pusiau.
Ketvirtoje kertelėje medžio gabalėlis, tai šiluma kuria jūs turėsite kurstyti savo šeimos židinį.
Būkite tvirti kaip deimantas !
Būkite savo laimės verti!

vat butent tokius pat sake man per vestuves, ir nezinau ar daryti si reikala savo jauniesiems...galvojau daryti ale toki medi...bet dabar jau abejojiu.. unsure.gif
QUOTE(rakarma @ 2008 06 15, 16:21)
Kiek kartu prasyta,kad scenariju prasytu per a.z o neskelbti savo pastu. Juk kaip skaitot, turbut suprantat kas ruosoasi veselei to ir prasykit. Kada tvarka isigalios pas mus.???  mirksiukas.gif

man atrodo kad panos tiesiog ateina, neskaito nieko, todel ir nemato musu pasisakymu kad pirma pasiskaityti reikia pacioms, o tada konkreciai prasyti kazko, o ne visko!....manau kaip neiko negaus tai susipras ir paskaitines

QUOTE(saule** @ 2008 06 15, 20:45)
as va koki daikta nupirkau vietoj skareles ax.gif
user posted image

man kazkaip nelabai toks schmoll.gif
QUOTE(flesi @ 2008 06 16, 09:59)

Merginos, gal kas turite tekstus diplomams Uošvei, Anytai... ir kt. labai tingiu galvot blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 15, 20:38)
Na ir šaunią tu čia parduotuvę užrodiai  thumbup.gif  pažiūrėjau jų tinklapyje rašo kad daug visko turi rolleyes.gif
O kodėl jaunoji nenorėjo? Gal laukiasi?
Filmukas tai tikrai superinis wub.gif  mes su mama irgi buvom ketvirtadienį wub.gif
Ir dar, merginos kurioj vietoj reiktų tą skarelę įteikti? Na labai jau man ji graži wub.gif  bet jau tiek daug visko prisirašius scenarijuj kad nežinau ar vertą viską vėl trinti ir perrrašyt doh.gif
Ir dar paskaičiau apie tą ragą, ar jūs dovanosit jį?

Ne jaunoji tikrai nesilaukia, tiesiog nenorejo, norejo ramiai namie knyga paskaityt, pailset, bet mes ja nors i kina istempem.

Mums jau irgi si savaitgali teks pirsliauti, nupirkau dezute vokams deti, kad nereiktu jaunajam saujoj laikyti arba i svarko kisene kaisiot. Dezute su kaspineliu, tai mes ja po visko uzdengsim, surisim ir ramu bus, kad viskas vietoj biggrin.gif
Dar atsiemiau sveciu knyga ir labai grazia deze tam albumui ir visokioms smulkmenoms susideti, gales jaunoji savo keliaraisti ten saugot, jaunikis gal slipsa tongue.gif

Jo istiesu kaunietems nuskilo, radot parduotuve su grazia vestuvine atributika, pas mus arba tokios nera, arba mes nemokam ieskoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migele: 16 birželio 2008 - 13:42
QUOTE(Migele @ 2008 06 16, 14:37)
Mums jau irgi si savaitgali teks pirsliauti, nupirkau dezute vokams deti, kad nereiktu jaunajam saujoj laikyti arba i svarko kisene kaisiot. Dezute su kaspineliu,

thumbup.gif kokia puiki idėja. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 16, 13:02)

As taip pat bandziau is paprasto lapo islankstyti ir zinok man gaunasi graziai. As nusipirkau saldainiu ananasiniu, na tu kur su vafliuku buna ir labai paprasta islankstyti.

Laba dienele visoms, o as skarele iteiksiu po tevu sutikimo su duona druska.

Saldainiukai, tikrai labai gražiai atrodo thumbup.gif

O kodėl tu skarelė teiksi, po sutikimo? Aš tai manau, kaip tik po šeimos židinio uždegimo, nes juk į skarelę viskas sudėta kas reikalinga šeimos židiniui, bet čia tik mano nuomonė ax.gif . O aš dar dovanoju ir varpelius ar kuri nors dovanojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 16 birželio 2008 - 14:32
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 16, 13:31)
Saldainiukai, tikrai labai gražiai atrodo  thumbup.gif

O kodėl tu skarelė teiksi, po sutikimo? Aš tai manau, kaip tik po šeimos židinio uždegimo, nes juk į skarelę viskas sudėta kas reikalinga šeimos židiniui, bet čia tik mano nuomonė  ax.gif . O aš dar dovanoju ir varpelius ar kuri nors dovanojat?

as irgi manau kad skarele reik duoti po zidinio iteikimo ar kazkada!

as manau po tevu sutikimo gal visiems labiausiai noresis atsiseti prei stalo, pailseti..dargal bus zmoniu kurie pasveikint nores...

as galvoju kaip kaip jau sutiks tevai, tada bus kokios 15-20 min pasitvarkymui saves, gal sveciai pasveikins ir tada sodinti prie stalo..

Atsakyti
Merginos,
niekaip nesugalvoju kaip idomiai suorganizuoti pirslio korima. Gal turit kokiu
idomiu minciu.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 16, 16:07)
as galvoju kaip kaip jau sutiks tevai, tada bus kokios 15-20 min pasitvarkymui saves, gal sveciai pasveikins ir tada sodinti prie stalo..

g.gif va nesusidėlioju visko iki galo: planavau kad grįžus, sutinka tėvai su duona ir druska, tada išsiperkam stalą, sveikinam jaunuosius, pasitvarkom, pasifotkinam ir sėdam prie stalo, bet va susuko galvą anyta (nu nebūtų anyta - nepavadovaut jai doh.gif ) susakė visiems, kad gėlės prie bažnyčios, o dovanos sodyboje... tai man "nesipiešia" šitoks vaizdas doh.gif taip išeina, kad sveikinam du kartus, grįžę stovės žmonės su varganais vokeliais rankose, ką daryti tiems, kurie gėlių į bažnyčią neatsiveš? tai gal tada ir dovanų teikimą perkelti prie bažnyčios? bet jeigu ne visi atvažiuos į bažnyčią, o kai kurie vyks tiesiai į šventės vietą? o kur dės jaunieji tas gėles prie bažnyčios, vežiosis dar pora valandų... kas iš jų liks g.gif kaip jūs darote?
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 16, 16:33)
g.gif va nesusidėlioju visko iki galo: planavau kad grįžus, sutinka tėvai su duona ir druska, tada išsiperkam stalą, sveikinam jaunuosius, pasitvarkom, pasifotkinam ir sėdam prie stalo, bet va susuko galvą anyta (nu nebūtų anyta - nepavadovaut jai doh.gif ) susakė visiems, kad gėlės prie bažnyčios, o dovanos sodyboje... tai man "nesipiešia" šitoks vaizdas doh.gif taip išeina, kad sveikinam du kartus, grįžę stovės žmonės su varganais vokeliais rankose, ką daryti tiems, kurie gėlių į bažnyčią neatsiveš? tai gal tada ir dovanų teikimą perkelti prie bažnyčios? bet jeigu ne visi atvažiuos į bažnyčią, o kai kurie vyks tiesiai į šventės vietą?  o kur dės jaunieji tas gėles prie bažnyčios, vežiosis dar pora valandų... kas iš jų liks g.gif kaip jūs darote?

Mano manymu, tas gėlytes, kur gaus prie bažnyčios tėveliai ar šiaip kas iš giminaičių, juk gali parvešti į namus.
O kada einu i vestuves svečiu, visada perku dvi puokštes vieną įteikiu prie santuokų rūmų ar bažnyčios, o kitą vežuosi į salę, juk stovėti vien su vokeliu, nei šis, nei tas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 16 birželio 2008 - 15:52