laba svociutes!
o as galvojau jau ateisiu siandien rasiu pasisakymu kaip pavyko pirsliavimai svociavimai! na matyt dar ilsisi svociutes musu po sunkaus savaitgalio!
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 17:47)
Aš juos ne pati dariau, pirkau, bat gal kas nors pasinaudos šia idėja
labai grazios tos ramunes ir tos sirdeles, reiks gal nusipirkt, gal panaudosiu
QUOTE(saule** @ 2008 06 13, 19:18)
as jau praktiskai atmintinai ismokau visa scenariju, nes 100kartu ji perrasineju
eiliuotu zodziu nei vienu nerasiau, labai nemegstu, o ir sveciai nelabai klauso. scenarijus man reikalingas, kad is baimes visko nepamirsciau
o siaip kaip iseis, kai ka skaitysiu, kai ka is atminties uzmetus aki kalbesiu
vainikeli pries ar po 12val. nusegt reik?
as sugalvojau ne skarele, o kaip siuolaikinei poniai skrybelaite pirkt
as tai labai nenoriu skaityti, bet zinau kad is susijaudinimo pamirsiu ka reik pasakyti..siaip pas amne ne eiliuota, bet yra keli pasveikinimai eiliuoti!
pas mane jaunoji pageidavo kad rutas uzdetume, bet nenuimtume..itariu jaunikis tai padarys nakti.....
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 09:16)
Mielieji, šiandiena jūs sukūrėte šeima. Ta proga mūsų palyda įteikia jums skarelę. Šios skarelės kiekvieno kampučio kertelėje yra tai kas reikalinga šeimos židiniui.
Jūsų gyvenime niekada neturi stigti duonos. Vienoje kertelėje įdėjome duonos gabalėlį.
Kitoje kertelėje moneta linkime, kad turtas jūsų neaplenktų.
Trečioje kertelėje druska, sunkiausiomis minutėmis dalinkitės ja pusiau.
Ketvirtoje kertelėje medžio gabalėlis, tai šiluma kuria jūs turėsite kurstyti savo šeimos židinį.
Būkite tvirti kaip deimantas !
Būkite savo laimės verti!
vat butent tokius pat sake man per vestuves, ir nezinau ar daryti si reikala savo jauniesiems...galvojau daryti ale toki medi...bet dabar jau abejojiu..
QUOTE(rakarma @ 2008 06 15, 16:21)
Kiek kartu prasyta,kad scenariju prasytu per a.z o neskelbti savo pastu. Juk kaip skaitot, turbut suprantat kas ruosoasi veselei to ir prasykit. Kada tvarka isigalios pas mus.???
man atrodo kad panos tiesiog ateina, neskaito nieko, todel ir nemato musu pasisakymu kad pirma pasiskaityti reikia pacioms, o tada konkreciai prasyti kazko, o ne visko!....manau kaip neiko negaus tai susipras ir paskaitines
QUOTE(saule** @ 2008 06 15, 20:45)
as va koki daikta nupirkau vietoj skareles
man kazkaip nelabai toks
QUOTE(flesi @ 2008 06 16, 09:59)
Labai prašau
IMKITE PAGALBĄ
Aš manau, kad temos antraštėje turi būti įrašas:
PASISAKYTI GALIMA TIK PERSKAIČIUS VISĄ TEMĄ
Merginos,
gal kas turite tekstus diplomams Uošvei, Anytai... ir kt. labai tingiu galvot