Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 06 15, 23:28)
saule** kur ta daikciuka pirkai, super atrodo, daug geriau nei skarele...

man kazkaip labai jis patiko, o taip tai to sveikinimo su skarele net nebuciau darius. pirkau Kaune Vilniaus g. floristikos ir dizaino berods parduotuvele vadinasi, ten labai daug groziu yra smile.gif

QUOTE(Enejuke @ 2008 06 15, 23:29)
dekui, rytoi ieskosiu  4u.gif
as graviruosiu vardus ir vestuviu data
As nerandu jokios informacijos kur vilniuje galima isigyt tokios atributikos. nzn kur gaut svilpuku, skareles su keturiais kampais .. Atrodo tik kaunietes dalinasi tokia info  biggrin.gif
popierelius saldainiams spausdinsiu ant paprasto popieriaus. tik mastau kazin kiek ju reikes  g.gif

as tai pasidariau 50vnt., geriau jau bus perd daug nei per mazai. dar neatsispausdinau, bet bandziau balta lapa palankstyt, tai kazkaip nelabai iseina g.gif
dar nusipirkau toki balta linini maiseli, saldainiai tokie roziniais ryskus bus, gal turetu neblogai atrodyt
Atsakyti
Man tai visi sako kad per daug visko prisigalvojau,kad ir dabar mama paskaitė sako nespėsi tu čia visko įgivendinti, tai nebežinau ką ir išbraukti reiktų verysad.gif
Si bet aš galvoju, jau geriau per daug, negu man trūktų ko nors, ir galvočiau, o tą buvau išmasčius ar radus SM ar aną, o nepadariau, tik tiek kad ta atributika per daug biškį kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 06 15, 22:45)
O ant kokio popieriaus jus atsispausdinot tuos popierelius?as pasidariau, bet dabar galvoju,ar ant paprasto lapo atsispausdinus bus lengva isukt g.gif galplonesnio reik?
aciukas 4u.gif o kokiu metu tinkamiausia dovanoti ar nera didelio skirtumo, tiesiog ziureti pagal situacija?pas mus per vestuves atsimenu,kad antra diena dave, tik cia bus viena diena, tai viskas kitaip.
as va koki daikta nupirkau vietoj skareles ax.gif
user posted image

Popierėlius aš spausdinau, ant nestoro spalvoto popieriaus ( spalvas rinkausi pastelines) , atrodo labai gražiai smile.gif
Aš dovanoju prieš dvylika, čia laikas per daug reikšmės neturi, turėsi laisvą momentą ir dovanok smile.gif
O tas daikčiukas vietoj skarelės superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 00:07)
Man tai visi sako kad per daug visko prisigalvojau,kad ir dabar mama paskaitė sako nespėsi tu čia visko įgivendinti, tai nebežinau ką ir išbraukti reiktų verysad.gif
Si bet aš galvoju, jau geriau per daug, negu man trūktų ko nors, ir galvočiau, o tą buvau išmasčius ar radus SM ar aną, o nepadariau, tik tiek kad ta atributika per daug biškį kainuoja doh.gif

Man tai irgi visi sako, kad tiek nereiks, o dar ir MB asikina, kad per daug, nei pristo nepridejes laugh.gif bet kazkaip man paciai daug ramiau bus tureti visko padaugintai nei per mazai, nes paskui buna nemaloni situacija.
mes pas draugus pries pora metu buvom liudininkais, tai ten kaip ir nieko neturejom daryti, taip susitarem, o visa vakar visi kibino,muzikantai ramybes nedave, tai prisiekiau daugiau gyvenime nesiruosus niekur neit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 06 16, 00:19)
Man tai irgi visi sako, kad tiek nereiks, o dar ir MB asikina, kad per daug, nei pristo nepridejes laugh.gif  bet kazkaip man paciai daug ramiau bus tureti visko padaugintai nei per mazai, nes paskui buna nemaloni situacija.
mes pas draugus pries pora metu buvom liudininkais, tai ten kaip ir nieko neturejom daryti, taip susitarem, o visa vakar visi kibino,muzikantai ramybes nedave, tai prisiekiau daugiau gyvenime nesiruosus niekur neit schmoll.gif

Pritariu saulė** nuomonei mirksiukas.gif , o kada jūsų vestuvės? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Enejuke @ 2008 06 15, 23:20)
Mergaites, panikuoju del zidinio iteikimo  doh.gif  jaunuju tevai issiskyre. Jaunojo dalyvaus tik mama, jaunosios abu tevai su atskirom seimom. Kokiais zodziais man iteikti jiems zidini ,kad perduotu ji savo vaikams ? Ka sakyti ?
ir isvis kam iteikt zidini ?  doh.gif  jaunojo mamai ir jaunosios mamai ir teciui ? bet jaunosios patevis ja praktiskai uzaugino , negaliu jo palikt nuosaly  doh.gif  Patarkit, prasau  unsure.gif

Mano šitose vestuvėse irgi jaunosios tėvai išsiskyrę, dalyvaus tik mama, aš tau rytoj į a.ž. parašysiu savo žodžius, kuriuos skaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 23:29)
Pritariu saulė** nuomonei mirksiukas.gif , o kada jūsų vestuvės?  smile.gif

Papildyta:
Mano šitose vestuvėse irgi jaunosios tėvai išsiskyrę, dalyvaus tik mama, aš tau rytoj į a.ž. parašysiu savo žodžius, kuriuos skaitysiu  smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 16, 00:29)
Pritariu saulė** nuomonei mirksiukas.gif , o kada jūsų vestuvės?  smile.gif

mes kita savaitgali jau pirsliaujam smile.gif labai nenoriu, griauziausi, kad sutikom, bet kai prisiminiau savo vestuves ir lygiai ta pacia situacija, kai mums nenorejo sutikt pusbrolis su zmona ir kaip sunkiai ikalbejom, tai kazkaip ir ,,pasirasem".
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 06 16, 00:48)
mes kita savaitgali jau pirsliaujam smile.gif  labai nenoriu, griauziausi, kad sutikom, bet kai prisiminiau savo vestuves ir lygiai ta pacia situacija, kai mums nenorejo sutikt pusbrolis su zmona ir kaip sunkiai ikalbejom, tai kazkaip ir ,,pasirasem".

Viskas aišku, na aš būsiu po jūsų, mano vyro sesers dukrytė išteka, tai irgi nebuvo, kaip atsisakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 15 birželio 2008 - 23:53
Mes taip pat kita savaitgali mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif
skaiciau skaiciau dauguma vestuviu temu, bet neradau arba prameciau kur ta informacija g.gif
siais metais organizuoju savo seneliu AUKSINES vestuviu metines. gal turit kas pasiulymu ar pasidalinti informacijos? 4u.gif
Buciau liabai dekinga wub.gif
Atsakyti
MamaGita, parašyk ir man tuos žodžius kuriuos skaitysi, kur tėveliai išsiskyre.
Pas mane situacija irgi gera, jaunosios mama mirus, tai tevas bus su kita moterim, o jaunikio tevas gyvas, bet mama bus viena ir jaunikio tėvo nebus doh.gif
Atsakyti
Labas mielos mamos, seniai skaitau jusu pasisakymus, bet vis nedrasu buvo isilieti i jusu gretas. Atsitiko ir man didele beda. Mus su vyru pakviete i pirslius, o baisiausia, kad tai pirmas kartas ir mano mielos puseseres vestuves. Norisi labai graziai ir linksmai pravesti svente,bet nuo kokio galo pradeti verysad.gif . Labai prasau padekite man.....
Atsakyti