Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

Labas visoms svociutems,
merginos o gal kuri zinot is kur gauti taurininkams petukus? Na tokie anpeciai kaip kokiems generolams buna padaryti ir i juos imontuoti stikliukai. Kazkur buvau maciusi, bet dabar nors patruk nera.
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 13:32)
Labai gražūs dalykėliai, dar antradienį pasiimsiu jų padarytą ir užrašytą sveikinimą skirtą jauniesiems, taip pat pasirodysiu  smile.gif , parduotuvėlę užrodei superinę  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Sveikos, o galima tikslų adresą, kur ta parduotuvėle, nes tokia papkė ir man prie suknelės tiktų. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 15, 11:42)
Labas visoms svociutems,
merginos o gal kuri zinot is kur gauti taurininkams petukus? Na tokie anpeciai kaip kokiems generolams buna padaryti ir i juos imontuoti stikliukai. Kazkur buvau maciusi, bet dabar nors patruk nera.

Aš tai pati siųsiu, o pirkti mačiau bazėse 10 sandėlyje smile.gif

Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2008 06 15, 13:10)
Sveikos, o galima tikslų adresą, kur ta parduotuvėle, nes tokia papkė ir man prie suknelės tiktų. Ačiū.

Tikslaus adreso nežinau, tik galiu pasakyti tiek, kad Vilniaus g. prie Hansabanko smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Ledietė @ 2008 06 15, 10:42)
Labas visoms svociutems,

Jei kaune tai maciau bazeje, paskui maciau vilniaus gatveje, ten kur suvenyrai vestuvems. O as siunuos pas moteriske plius dar maiselis kamsciams rinkti ir viso to kaina 7,5 lt.

Siap nedaug liko iki veseles,bet dabar reciau busiu su jumis,nes mano suneli operus,ryt gula i ligonine. Tai nezianu kaip seksis. Tai nezianu kada ir uzsuksiu pas jus. Kaip galesiu aplankysiu mirksiukas.gif . Sekmingo ruosimosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 15, 11:42)
Labas visoms svociutems,

Ir dar prisiminiau, antpečių yra vijolinoje, ten jie turi ir maišelių kamštukams rinkti, maišelius aš pati ten pirkau smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 15 birželio 2008 - 21:06
Laba vakareli,
kazi kaip ten musu Lauritai sekesi, labai laukiu, gal ryt jau tures jegu pasipasakoti 4u.gif
O mes si savaitgali buvom isleide vyrus pasibernaut, svente bernvakari. Jaunoji nieko nenorejo, tai mes tiesiog staigiai sumastem vakar ir nuejom i kina-Sexa ir miesta. Superinis filmukas, toks lengvas, kaip tik tinkama tematika thumbup.gif Tada nuvaziavom i Graiku restoraniuka pavakarieniavom, zodziu vakaras buvo neplanuotas, bet visai saunus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 00:47)
Man saldainių popierėlius su jaunųjų veideliais pagamino photoshopu ir gražu ,ir pigu  smile.gif
Papildyta:
Prašom prašom, svarbu, kad radom parduotuvę  mirksiukas.gif

O ant kokio popieriaus jus atsispausdinot tuos popierelius?as pasidariau, bet dabar galvoju,ar ant paprasto lapo atsispausdinus bus lengva isukt g.gif galplonesnio reik?

QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 11:16)
Mielieji, šiandiena jūs sukūrėte šeima. Ta proga mūsų palyda įteikia jums skarelę. Šios skarelės kiekvieno kampučio kertelėje yra tai kas reikalinga šeimos židiniui.
Jūsų  gyvenime niekada neturi stigti duonos. Vienoje kertelėje įdėjome duonos gabalėlį.
Kitoje kertelėje moneta linkime, kad turtas jūsų neaplenktų.
Trečioje kertelėje druska, sunkiausiomis minutėmis dalinkitės ja pusiau.
Ketvirtoje kertelėje medžio gabalėlis, tai šiluma kuria jūs turėsite kurstyti savo šeimos židinį.
Būkite tvirti kaip deimantas !
Būkite savo laimės verti!

aciukas 4u.gif o kokiu metu tinkamiausia dovanoti ar nera didelio skirtumo, tiesiog ziureti pagal situacija?pas mus per vestuves atsimenu,kad antra diena dave, tik cia bus viena diena, tai viskas kitaip.
as va koki daikta nupirkau vietoj skareles ax.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 15 birželio 2008 - 21:47
Sveikos svociutes,

Noreciau jusu paklausti ar turi buti po pirslio korimo ir pirslio kraujas ir svocios asaros, ar tik kraujo uztenka. Kazkaip pasimeciau kazkur paskaicius kad ir tas ir tas buna. Ir kaip tada sveciams, abu kartu duoti paragauti ar kaip? g.gif
4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamyteyte @ 2008 06 16, 00:02)
Sveikos svociutes,

Noreciau jusu paklausti ar turi buti po pirslio korimo ir pirslio kraujas ir svocios asaros, ar tik kraujo uztenka. Kazkaip pasimeciau kazkur paskaicius kad ir tas ir tas buna. Ir kaip tada sveciams, abu kartu duoti paragauti ar kaip? g.gif
4u.gif  4u.gif

Dar noriu pakalusti gal kas zinote kur Kaune galima pasimokinti sokti pirslio polka? Pagalvojau kad visai butu nieko kazkaip idomiau pasokti o ne vien tik pastrikseti mirksiukas.gif
Na jei nieko nerasiu tai turbut pati sukursiu soki assa.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, panikuoju del zidinio iteikimo doh.gif jaunuju tevai issiskyre. Jaunojo dalyvaus tik mama, jaunosios abu tevai su atskirom seimom. Kokiais zodziais man iteikti jiems zidini ,kad perduotu ji savo vaikams ? Ka sakyti ?
ir isvis kam iteikt zidini ? doh.gif jaunojo mamai ir jaunosios mamai ir teciui ? bet jaunosios patevis ja praktiskai uzaugino , negaliu jo palikt nuosaly doh.gif Patarkit, prasau unsure.gif
Atsakyti
saule** kur ta daikciuka pirkai, super atrodo, daug geriau nei skarele...
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 14, 11:10)
SENUKUOSE bent 30 rūšių spynelės mokėjau gal 3 Lt graviravimas 1 raidė  g.gif 30-50 cnt.

dekui, rytoi ieskosiu 4u.gif

QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 06 14, 11:44)
O kokius zodzius ant spyneliu graviruojat?

as graviruosiu vardus ir vestuviu data

QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 21:05)
Ir dar prisiminiau, antpečių yra vijolinoje, ten jie turi ir maišelių kamštukams rinkti, maišelius aš pati ten pirkau  smile.gif .

As nerandu jokios informacijos kur vilniuje galima isigyt tokios atributikos. nzn kur gaut svilpuku, skareles su keturiais kampais .. Atrodo tik kaunietes dalinasi tokia info biggrin.gif

QUOTE(saule** @ 2008 06 15, 21:45)
O ant kokio popieriaus jus atsispausdinot tuos popierelius?as pasidariau, bet dabar galvoju,ar ant paprasto lapo atsispausdinus bus lengva isukt g.gif galplonesnio reik?
aciukas 4u.gif o kokiu metu tinkamiausia dovanoti ar nera didelio skirtumo, tiesiog ziureti pagal situacija?pas mus per vestuves atsimenu,kad antra diena dave, tik cia bus viena diena, tai viskas kitaip.
as va koki daikta nupirkau vietoj skareles ax.gif
user posted image

popierelius saldainiams spausdinsiu ant paprasto popieriaus. tik mastau kazin kiek ju reikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 22:05)
Ir dar prisiminiau, antpečių yra vijolinoje, ten jie turi ir maišelių kamštukams rinkti, maišelius aš pati ten pirkau  smile.gif .

Na ir šaunią tu čia parduotuvę užrodiai thumbup.gif pažiūrėjau jų tinklapyje rašo kad daug visko turi rolleyes.gif

QUOTE(Migele @ 2008 06 15, 22:10)
Laba vakareli,
kazi kaip ten musu Lauritai sekesi, labai laukiu, gal ryt jau tures jegu pasipasakoti 4u.gif
O mes si savaitgali buvom isleide vyrus pasibernaut, svente bernvakari. Jaunoji nieko nenorejo, tai mes tiesiog staigiai sumastem vakar ir nuejom i kina-Sexa ir miesta. Superinis filmukas, toks lengvas, kaip tik tinkama tematika thumbup.gif Tada nuvaziavom i Graiku restoraniuka pavakarieniavom, zodziu vakaras buvo neplanuotas, bet visai saunus smile.gif

O kodėl jaunoji nenorėjo? Gal laukiasi?
Filmukas tai tikrai superinis wub.gif mes su mama irgi buvom ketvirtadienį wub.gif

Ir dar, merginos kurioj vietoj reiktų tą skarelę įteikti? Na labai jau man ji graži wub.gif bet jau tiek daug visko prisirašius scenarijuj kad nežinau ar vertą viską vėl trinti ir perrrašyt doh.gif
Ir dar paskaičiau apie tą ragą, ar jūs dovanosit jį?
Atsakyti