Labas visoms svociutems,
merginos o gal kuri zinot is kur gauti taurininkams petukus? Na tokie anpeciai kaip kokiems generolams buna padaryti ir i juos imontuoti stikliukai. Kazkur buvau maciusi, bet dabar nors patruk nera.
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 13:32)
Labai gražūs dalykėliai, dar antradienį pasiimsiu jų padarytą ir užrašytą sveikinimą skirtą jauniesiems, taip pat pasirodysiu , parduotuvėlę užrodei superinę
Sveikos, o galima tikslų adresą, kur ta parduotuvėle, nes tokia papkė ir man prie suknelės tiktų. Ačiū.
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 15, 11:42)
Labas visoms svociutems,
merginos o gal kuri zinot is kur gauti taurininkams petukus? Na tokie anpeciai kaip kokiems generolams buna padaryti ir i juos imontuoti stikliukai. Kazkur buvau maciusi, bet dabar nors patruk nera.
Aš tai pati siųsiu, o pirkti mačiau bazėse 10 sandėlyje
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2008 06 15, 13:10)
Sveikos, o galima tikslų adresą, kur ta parduotuvėle, nes tokia papkė ir man prie suknelės tiktų. Ačiū.
Tikslaus adreso nežinau, tik galiu pasakyti tiek, kad Vilniaus g. prie Hansabanko
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 15, 10:42)
Labas visoms svociutems,
Jei kaune tai maciau bazeje, paskui maciau vilniaus gatveje, ten kur suvenyrai vestuvems. O as siunuos pas moteriske plius dar maiselis kamsciams rinkti ir viso to kaina 7,5 lt.
Siap nedaug liko iki veseles,bet dabar reciau busiu su jumis,nes mano suneli operus,ryt gula i ligonine. Tai nezianu kaip seksis. Tai nezianu kada ir uzsuksiu pas jus. Kaip galesiu aplankysiu . Sekmingo ruosimosi
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 15, 11:42)
Labas visoms svociutems,
Ir dar prisiminiau, antpečių yra vijolinoje, ten jie turi ir maišelių kamštukams rinkti, maišelius aš pati ten pirkau .
Laba vakareli,
kazi kaip ten musu Lauritai sekesi, labai laukiu, gal ryt jau tures jegu pasipasakoti
O mes si savaitgali buvom isleide vyrus pasibernaut, svente bernvakari. Jaunoji nieko nenorejo, tai mes tiesiog staigiai sumastem vakar ir nuejom i kina-Sexa ir miesta. Superinis filmukas, toks lengvas, kaip tik tinkama tematika Tada nuvaziavom i Graiku restoraniuka pavakarieniavom, zodziu vakaras buvo neplanuotas, bet visai saunus
kazi kaip ten musu Lauritai sekesi, labai laukiu, gal ryt jau tures jegu pasipasakoti
O mes si savaitgali buvom isleide vyrus pasibernaut, svente bernvakari. Jaunoji nieko nenorejo, tai mes tiesiog staigiai sumastem vakar ir nuejom i kina-Sexa ir miesta. Superinis filmukas, toks lengvas, kaip tik tinkama tematika Tada nuvaziavom i Graiku restoraniuka pavakarieniavom, zodziu vakaras buvo neplanuotas, bet visai saunus
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 00:47)
Man saldainių popierėlius su jaunųjų veideliais pagamino photoshopu ir gražu ,ir pigu
Papildyta:
Prašom prašom, svarbu, kad radom parduotuvę
Papildyta:
Prašom prašom, svarbu, kad radom parduotuvę
O ant kokio popieriaus jus atsispausdinot tuos popierelius?as pasidariau, bet dabar galvoju,ar ant paprasto lapo atsispausdinus bus lengva isukt galplonesnio reik?
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 11:16)
Mielieji, šiandiena jūs sukūrėte šeima. Ta proga mūsų palyda įteikia jums skarelę. Šios skarelės kiekvieno kampučio kertelėje yra tai kas reikalinga šeimos židiniui.
Jūsų gyvenime niekada neturi stigti duonos. Vienoje kertelėje įdėjome duonos gabalėlį.
Kitoje kertelėje moneta linkime, kad turtas jūsų neaplenktų.
Trečioje kertelėje druska, sunkiausiomis minutėmis dalinkitės ja pusiau.
Ketvirtoje kertelėje medžio gabalėlis, tai šiluma kuria jūs turėsite kurstyti savo šeimos židinį.
Būkite tvirti kaip deimantas !
Būkite savo laimės verti!
Jūsų gyvenime niekada neturi stigti duonos. Vienoje kertelėje įdėjome duonos gabalėlį.
Kitoje kertelėje moneta linkime, kad turtas jūsų neaplenktų.
Trečioje kertelėje druska, sunkiausiomis minutėmis dalinkitės ja pusiau.
Ketvirtoje kertelėje medžio gabalėlis, tai šiluma kuria jūs turėsite kurstyti savo šeimos židinį.
Būkite tvirti kaip deimantas !
Būkite savo laimės verti!
aciukas o kokiu metu tinkamiausia dovanoti ar nera didelio skirtumo, tiesiog ziureti pagal situacija?pas mus per vestuves atsimenu,kad antra diena dave, tik cia bus viena diena, tai viskas kitaip.
as va koki daikta nupirkau vietoj skareles
Sveikos svociutes,
Noreciau jusu paklausti ar turi buti po pirslio korimo ir pirslio kraujas ir svocios asaros, ar tik kraujo uztenka. Kazkaip pasimeciau kazkur paskaicius kad ir tas ir tas buna. Ir kaip tada sveciams, abu kartu duoti paragauti ar kaip?
Papildyta:
Dar noriu pakalusti gal kas zinote kur Kaune galima pasimokinti sokti pirslio polka? Pagalvojau kad visai butu nieko kazkaip idomiau pasokti o ne vien tik pastrikseti
Na jei nieko nerasiu tai turbut pati sukursiu soki
Noreciau jusu paklausti ar turi buti po pirslio korimo ir pirslio kraujas ir svocios asaros, ar tik kraujo uztenka. Kazkaip pasimeciau kazkur paskaicius kad ir tas ir tas buna. Ir kaip tada sveciams, abu kartu duoti paragauti ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(mamyteyte @ 2008 06 16, 00:02)
Sveikos svociutes,
Dar noriu pakalusti gal kas zinote kur Kaune galima pasimokinti sokti pirslio polka? Pagalvojau kad visai butu nieko kazkaip idomiau pasokti o ne vien tik pastrikseti
Na jei nieko nerasiu tai turbut pati sukursiu soki
Mergaites, panikuoju del zidinio iteikimo jaunuju tevai issiskyre. Jaunojo dalyvaus tik mama, jaunosios abu tevai su atskirom seimom. Kokiais zodziais man iteikti jiems zidini ,kad perduotu ji savo vaikams ? Ka sakyti ?
ir isvis kam iteikt zidini ? jaunojo mamai ir jaunosios mamai ir teciui ? bet jaunosios patevis ja praktiskai uzaugino , negaliu jo palikt nuosaly Patarkit, prasau
ir isvis kam iteikt zidini ? jaunojo mamai ir jaunosios mamai ir teciui ? bet jaunosios patevis ja praktiskai uzaugino , negaliu jo palikt nuosaly Patarkit, prasau
saule** kur ta daikciuka pirkai, super atrodo, daug geriau nei skarele...
QUOTE(flesi @ 2008 06 14, 11:10)
SENUKUOSE bent 30 rūšių spynelės mokėjau gal 3 Lt graviravimas 1 raidė 30-50 cnt.
dekui, rytoi ieskosiu
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 06 14, 11:44)
O kokius zodzius ant spyneliu graviruojat?
as graviruosiu vardus ir vestuviu data
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 21:05)
Ir dar prisiminiau, antpečių yra vijolinoje, ten jie turi ir maišelių kamštukams rinkti, maišelius aš pati ten pirkau .
As nerandu jokios informacijos kur vilniuje galima isigyt tokios atributikos. nzn kur gaut svilpuku, skareles su keturiais kampais .. Atrodo tik kaunietes dalinasi tokia info
QUOTE(saule** @ 2008 06 15, 21:45)
O ant kokio popieriaus jus atsispausdinot tuos popierelius?as pasidariau, bet dabar galvoju,ar ant paprasto lapo atsispausdinus bus lengva isukt galplonesnio reik?
aciukas o kokiu metu tinkamiausia dovanoti ar nera didelio skirtumo, tiesiog ziureti pagal situacija?pas mus per vestuves atsimenu,kad antra diena dave, tik cia bus viena diena, tai viskas kitaip.
popierelius saldainiams spausdinsiu ant paprasto popieriaus. tik mastau kazin kiek ju reikes
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 15, 22:05)
Na ir šaunią tu čia parduotuvę užrodiai pažiūrėjau jų tinklapyje rašo kad daug visko turi
QUOTE(Migele @ 2008 06 15, 22:10)
Laba vakareli,
O kodėl jaunoji nenorėjo? Gal laukiasi?
Filmukas tai tikrai superinis mes su mama irgi buvom ketvirtadienį
Ir dar, merginos kurioj vietoj reiktų tą skarelę įteikti? Na labai jau man ji graži bet jau tiek daug visko prisirašius scenarijuj kad nežinau ar vertą viską vėl trinti ir perrrašyt
Ir dar paskaičiau apie tą ragą, ar jūs dovanosit jį?