Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 13, 19:24)
Na mergaites palinkekit man sekmes ax.gif jau ryt ta svarbioji diena, o prie visko prisidejo tai, kad mano mazuliukas susirgo, tai taip sirdis plysta ir nuo streso dar kulnuos randasi doh.gif

ir tau sekmes mirksiukas.gif ir man lotuliukas.gif i viska ziureti su jumoru ir viska bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 13, 21:41)
ir tau sekmes mirksiukas.gif ir man lotuliukas.gif i viska ziureti su jumoru ir viska bus gerai thumbup.gif

Vaidilute, ir tau didziausios didziausios sekmes 4u.gif Na viskas einu gult, ryt anksti i kirpykla bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 06 13, 21:18)
vainikeli pries ar po 12val. nusegt reik?
as sugalvojau ne skarele, o kaip siuolaikinei poniai skrybelaite pirkt smile.gif

Aš manyčiau, kad po 12 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 13, 18:24)
Na mergaites palinkekit man sekmes ax.gif jau ryt ta svarbioji diena, o prie visko prisidejo tai, kad mano mazuliukas susirgo, tai taip sirdis plysta ir nuo streso dar kulnuos randasi doh.gif

Sėkmės 4u.gif
gražios sklandžios šventės ax.gif
lauksim įspūdžių blush2.gif

MamaGita, dėkui už ramunę 4u.gif
Atsakyti
o tu neatkreipei demesio, ar sestadieniais ten dirba? g.gif

zinok, ta floriste ar dirba nz, bet ten rubu nuoma dirba iki 15 val o fotostudija iki 18val, tai ir gal ta floriste bus, ten visko prikrauta iejus iskarto matos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimadr: 14 birželio 2008 - 08:30
parasysiu zodelius savo mamytes, gal tiks 4u.gif

Rytą vakarą žiūrėjau aš į Jūsų akeles.
Jūsų ateitim tikėjau lyg šviesiausia žvaigždele.
Augot, stiebėtės į saulę, buvot man geri vaikai,
Bet išsiveda pasaulis ir jau nebesulaikai....
Skriskit skriskit, mano paukščiai, ten, kur saulė kyla.
Nebijokit žydro aukčio - lieskit Dievo tylą.
Iš toli mintis atsiuntę, Jūs mane paguoskit,
Nes be Jūsų man gyventi gali nusibosti...
Jūsų laimė, Jūsų džiaugsmas - mūsų širdy glosto.
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 20:46)
jaunikis plėšo širdutes ir garsiai pasako, kodėl jis veda, ten atsakymai surašyti ant širdučių

Parašyk atsakymus, mes nusižiūrėsim ir pačios pasidarysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 19:47)
Aš juos ne pati dariau, pirkau, bat gal kas nors pasinaudos šia idėja  smile.gif

Bet gi nesunku ir patiems tokius padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 06 09, 21:58)
Trečio užsėdimo metu, jauniesiems įteikėm išgraviruotas taures, ant vienos buvo
"Negali būti
Laimė yra"
Ant kitos:
"laimingas vienas
dviejų reikalas"
Skaitant kartu gaunasi:
"Negali būti laimingas vienas
Laimė yra dviejų reikalas"

Sveikos, smagu pas cia skaitinet, man vestuves jau kita sestadieni, tad prasau Jusu patarimu smile.gif
- noriu isgraviruot viena sakini ant dvieju tauriu. Buvau keliose juvelyrinese ir man pasake,kad gali isgraviruot TIK istrizai. O sudejus dvi taures su istrizai isgraviruotais zodziais sunku suprast esme ir perskaityt... Kaip jus graviruojat?kur? ir ka ? 4u.gif
- ieskau lygios ,paprastos spyneles. VCUP virsutiniame aukste "dovanu idejos" spyneles kaina apie 25 + graviravimas 25lt. Noretusi pigiau, juk vistiek ant tilto paliksim, o paskui jos likimas neaiskus ax.gif
- ka jaunavedziams sakot iteikiant balandzius ir paleidziant juos skristi ?
- kaip idomiai nuvykt iki sventimo vietos? vaziuosime nuo vilniaus moletu plentu. kokius zaidimus galima zaisti kelioneje ?

Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 14, 10:12)
Parašyk atsakymus, mes nusižiūrėsim ir pačios pasidarysim  ax.gif

as issisaugojau paveiksleli kompe ir gerai iziuriu visus atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enejuke: 14 birželio 2008 - 10:47
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 14, 11:12)
Parašyk atsakymus, mes nusižiūrėsim ir pačios pasidarysim  ax.gif

1. Veda dėl baliaus draugams
2. Džiaugiasi sugavęs
3. Visada nori turėti šalia
4. Kad labai graži
5. Veda, nes ir kiti taip daro
6. Bijo, kad kitam atiteks
7. Nusibodo vienatvė
8. Myli ir taškas

Bet dabar gi skaitau, tai čia kaip ir ne jaunikiui reikia duoti plėšti tuos lapelius, o gali, bet kas iš pulko plėšti ir sakyti kodėl jis veda g.gif . Gerai , kad paprašėt surašyti atsakymus, tai nors perskaičiau, kas parašyta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir as jungiuosi prie Jusu. Su vyru pirsliausim rugpjucio 30-31 d. Jau pradedu rimtai ruostis, mintyse viskas sudeliota, tik dabar praktiskai reikia viska igyvendinti.

Puka mes abi is Pnv. Kur suknele issirinkai? Mano jaunoji ir pamerges sukneles nuomojasi is salono esancio Rozyne, bet ten svociai nieko gero neturi. Pasiule tokia ruda suknele, ji man nepatiko visai. Nezinau kokia spalva rinktis, pamerges bus geltonos, o jaunoji sampanines spalvos suknele.

Del spyneles, as manau ant tilto mes nepaliksim. O tik rakteli jaunieji i vandeni imes, o spynele gales pasideti savo namuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida&Emilija: 14 birželio 2008 - 11:07
QUOTE(Enejuke @ 2008 06 14, 11:39)
- ieskau lygios ,paprastos spyneles. VCUP virsutiniame aukste "dovanu idejos" spyneles kaina apie 25 + graviravimas 25lt. Noretusi pigiau, juk vistiek ant tilto paliksim, o paskui jos likimas neaiskus  ax.gif

SENUKUOSE bent 30 rūšių spynelės mokėjau gal 3 Lt graviravimas 1 raidė g.gif 30-50 cnt.
Atsakyti