Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(astike @ 2008 06 13, 12:11)
O kur galima užsisakyti tų šokoladinių medalių? Labai reiktų man tokių. wub.gif

va cia galima:
http://www.chocolife...index.php?id=30

siaip jie apie 4-5 litus kainuoja ir berods apie savaite pries reik uzsisakyti!
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 12:35)
Ta ramunėlę pasidaryti nesudėtinga, jei nori galiu nufotkinti ir nuotraukytę įkelti, bet aš pati tai pirkau  smile.gif

na zinau kad nesudetinga, bet pirkt spalvota popieriu, darytitai = nusipirkimui nes tikrai tam sutaupysiu laiko, kurio tikrai per daug neturiu!

bet nufotkink ir idek! idomu paziureti i ta ramune!
Atsakyti
Na mergaites palinkekit man sekmes ax.gif jau ryt ta svarbioji diena, o prie visko prisidejo tai, kad mano mazuliukas susirgo, tai taip sirdis plysta ir nuo streso dar kulnuos randasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 13, 16:24)
Na mergaites palinkekit man sekmes ax.gif jau ryt ta svarbioji diena, o prie visko prisidejo tai, kad mano mazuliukas susirgo, tai taip sirdis plysta ir nuo streso dar kulnuos randasi doh.gif

sekmes sekmes tau! nesinervuok viskas bus gerai!

na o kad mazylis susirgo tai ne kas...na tikekimes pasveiks greit!
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 13, 18:24)

Sėkmės tau dideliausios 4u.gif lauksim išsamaus pasakojimo kaip viskas praėjo blush2.gif
Atsakyti

Sėkmės rytoj, nepergyvenk viskas bus gerai, o mažiukui sveikatytės 4u.gif

O štai ir aš su ramunėle

user posted image
user posted image

Ir dar pirkau žaidimuką jaunikiui, panaudosiu, jei bus laisvo laiko

user posted image
user posted image
Atsakyti

Didziausios sekmes bigsmile.gif thumbup.gif

MamaGita labai grazus darbeliai thumbup.gif , saunuole
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 06 13, 19:44)
Didziausios sekmes  bigsmile.gif  thumbup.gif

MamaGita labai grazus darbeliai  thumbup.gif , saunuole

Aš juos ne pati dariau, pirkau, bat gal kas nors pasinaudos šia idėja smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

http://jenimsya.ru/p...roducts_id=1463

http://images.google...p...tart=0&sa=N
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 19:47)
Aš juos ne pati dariau, pirkau, bat gal kas nors pasinaudos šia idėja  smile.gif

O kur tu visą šitą pirkai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 19:39)
Ir dar pirkau žaidimuką jaunikiui, panaudosiu, jei bus laisvo laiko

ax.gif o kaip jį žaisti?
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 13, 20:17)
ax.gif  o kaip jį žaisti?

Paprastai, jaunikis plėšo širdutes ir garsiai pasako, kodėl jis veda, ten atsakymai surašyti ant širdučių, šiaip šito žaidimo nedariau, , nei vienose vestuvėse, bat matysiu pagal situaciją, jei pavyks panaudosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 13 birželio 2008 - 19:48
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 12, 16:52)
Na va parodau ir aš savo papkę, tik spalva realiai truputuką kitokia  smile.gif

user posted image

super, nerealiu grozybiu tu cia uztikus, gal gali pasakyt, kur tiksliau vilniaus g. ta parduotuve, nes nesena kauniete dar esu ax.gif

QUOTE(laimadr @ 2008 06 12, 22:18)
sveikos svociutes  gathering.gif  snd pralekiau pro suvenyru parduotuves,tai tik turek pinigeliu kiek visko yra, pvz buvau del sukneles pasiziureti rostuses a. kur yra rubu nuoma ir ten yra senamiescio foto atelje ir kamputyje floriste grozius daro,tai ten yra ir skryneliu ir ramune kuria galiam panaudoti zaidimui kur jaunieji pasiskirsto darbus,nes ten kitoj pusej parasyta,labai graziai atrodo ir kaina 22 lt. nu vaizdas ispudingas  biggrin.gif

tik va seimos zidiniu graziu nemaciau  schmoll.gif  unsure.gif

o tu neatkreipei demesio, ar sestadieniais ten dirba? g.gif

QUOTE(retancike @ 2008 06 13, 09:41)
o merginos, sakykit jus viska per vestuves skaitysit is savo rasiniu ar stengsites kalbeti is atminties...

as jau praktiskai atmintinai ismokau visa scenariju, nes 100kartu ji perrasineju doh.gif
eiliuotu zodziu nei vienu nerasiau, labai nemegstu, o ir sveciai nelabai klauso. scenarijus man reikalingas, kad is baimes visko nepamirsciau biggrin.gif o siaip kaip iseis, kai ka skaitysiu, kai ka is atminties uzmetus aki kalbesiu

sekmes tau kuo didziausios 4u.gif kaip negerai del maziuko, isivaizduoju, kaip negera palikt.
maniskis irgi serga, tikiuosi iki kito savaitgalio, kai mum vestuves, pasveiks.

vainikeli pries ar po 12val. nusegt reik?
as sugalvojau ne skarele, o kaip siuolaikinei poniai skrybelaite pirkt smile.gif
Atsakyti