QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 12, 19:32)
Pas mus sake is pradziu be jokiu tradiciju......bet gi jos tokios smagios,tik del ju man vestuves tokios saunios buna, gal esu neliberali....
gal konservatyvi..
..bet man tai tradicines vestuves_superiskiausia svente
.....Todel ir jaunuosius itikinom,kad taip daug fainiau.....
Ir zinau,kad buna bandoma viska daryti moderniai,bet patys sveciai pradeda reikalaut ir karti ir pirslelis ozys ir t.t.(aisku, jei kompanija gera), ir liudininkai pakliuva i nepatoge padeti
na karti karti tai cia normalu, ar ten seimos zidinys ar dar kazkas..juk galima ir taip prigalvoti graziu atributu ar staigmenu jauniesiems
bet man nepatinka pirslio korimai, stalo uzsedimai ir .t.t. o ner baisiau kaip prijuoste su skara uzrisa ar dar ten kokiu malku skaldymo varzybas daro..
na bet cia jau nuo kievieno zmogaus priklauso ir siaip amnau nuo sventimo vietos! o jei mane ir vadins svociute ta vakar visai nepyksiu, tik paprasciausiai atsisakem tam tikru tradiciju, kurios mano manymu nesiderina su siais laikasi ir vestuviu tema, vieta,.etc..
QUOTE(laimadr @ 2008 06 12, 20:18)
sveikos svociutes
snd pralekiau pro suvenyru parduotuves,tai tik turek pinigeliu kiek visko yra, pvz buvau del sukneles pasiziureti rostuses a. kur yra rubu nuoma ir ten yra senamiescio foto atelje ir kamputyje floriste grozius daro,tai ten yra ir skryneliu ir ramune kuria galiam panaudoti zaidimui kur jaunieji pasiskirsto darbus,nes ten kitoj pusej parasyta,labai graziai atrodo ir kaina 22 lt. nu vaizdas ispudingas
tik va seimos zidiniu graziu nemaciau
o dideles tos skrynios?? man reik didesnes skrynios sudeti jaunuju nakties kariciui! kad tilptu sampano butelys, taures ir pan.
cia del tos ramunes suintrigavai! reiks nulekt ten! ***** kaip negerai kad as ne lt...dabar nes dauguma noriu cia susipirkti...kad paskui pametus galvos nereiketu ten lakstyti!
QUOTE(Sala1967 @ 2008 06 13, 07:22)
Sveikutes
o ka su gesintuvu daryti? Ir dar , uzsakiau popierielius saldainiam su jaunuju vardais
bet taip ir nesupratau, kada tuos saldainius ir kam dalinti
as tai sakiau uzsakysiu ivairiu sokoladiniu medaliu su ivairiais uzrasais, ten geriausiam sokejui, linksmiausias sveciui ir pan...po 5lt tai nelabai daug isileis ir bus geri rpizai jei reiks prie zaidimu...siaip kuriuirgi neplanuoju restorane, nebent gamtoje...bet kazkaip man jei irgi nugyvene tokie jau!