Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(rakarma @ 2008 06 13, 10:51)
Bandysiu ir as mokintis svarbesnius zodzius mintinai,bet nezianu kaip gausis.  smile.gif
Merginos,ka galvojat daryti per apgrojima, į ka ruošiatės pinigelius rinkti?

Mes tai nedarysim apgrojimo......Geriau kokius aukcionus,,,ar dar ka nors pamastysim
.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sala1967 @ 2008 06 13, 09:22)
Sveikutes  4u.gif o ka su gesintuvu daryti? Ir dar , uzsakiau popierielius saldainiam  su jaunuju vardais  bigsmile.gif bet taip ir nesupratau, kada tuos saldainius ir kam dalinti  g.gif

Saldainiais vaišina prie santuokų rūmų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(retancike @ 2008 06 13, 09:41)
o merginos, sakykit jus viska per vestuves skaitysit is savo rasiniu ar stengsites kalbeti is atminties...

Aš visada skaitau rolleyes.gif

Papildyta:

O pinigėlių niekada nerinkom, na man tos rinkliavos ir aukcionai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 13, 12:22)
*Saldainiais vaišina prie santuokų rūmų  smile.gif
**Aš visada skaitau  rolleyes.gif
***O pinigėlių niekada nerinkom, na man tos rinkliavos ir aukcionai  schmoll.gif

* aš saldainius dėsiu prie loterijos, o išsipirkti loteriją reikės pažadu, kuo prisidės prie jaunos šeimos gyvenimo... ir t.t. ten visaip bus apžaista
**aš niekada neskaitau, nemėgstu eilėraščių, nes jų niekas neklauso, kalbu nuo širdies, aišku prieš tai pasirašau žodžius, kad kalbėčiau "į tą pusę" ką sugalvojau.
*** drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Nė minties apie pinigų rinkimą- dauguma svečių to laukia (tiksliau- nelaukia) su didžiausiu siaubu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 13, 12:45)
* aš saldainius dėsiu prie loterijos, o išsipirkti loteriją reikės pažadu, kuo prisidės prie jaunos šeimos gyvenimo... ir t.t. ten visaip bus apžaista
**aš niekada neskaitau, nemėgstu eilėraščių, nes jų niekas neklauso, kalbu nuo širdies, aišku prieš tai pasirašau žodžius, kad kalbėčiau "į tą pusę" ką sugalvojau.
*** drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Na aš ir eilėraščių nemėgstu, pasirašau, o paskui paskaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 12, 16:52)
Na va parodau ir aš savo papkę, tik spalva realiai truputuką kitokia  smile.gif

user posted image

Pasaka wub.gif gražių ten dalykų daro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 13, 13:15)
Pasaka wub.gif  gražių ten dalykų daro thumbup.gif

Labai gražūs dalykėliai, dar antradienį pasiimsiu jų padarytą ir užrašytą sveikinimą skirtą jauniesiems, taip pat pasirodysiu smile.gif , parduotuvėlę užrodei superinę thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nezinau, pasimeciau del to apgrojimo verysad.gif g.gif .
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2008 06 13, 13:36)
Na nezinau, pasimeciau del to apgrojimo verysad.gif  g.gif .

nazinokit as irgi pries "pinigu rinklaivas" nes seis laikais jau zmones i vestuves kai eina tai tiek issimeto ax.gif kad kazkaip nefaina butu,na aisku nuo publikos priklauso, bet jau kas gali daug leisti tai iskarto skiria dovanai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 12, 19:32)
Pas mus sake is pradziu be jokiu tradiciju......bet gi jos tokios smagios,tik del ju man vestuves tokios saunios buna, gal esu neliberali.... doh.gif gal konservatyvi.. doh.gif ..bet man tai tradicines vestuves_superiskiausia svente thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .....Todel ir jaunuosius itikinom,kad taip daug fainiau.....
Ir zinau,kad buna bandoma viska daryti moderniai,bet patys sveciai pradeda reikalaut ir karti ir pirslelis ozys ir t.t.(aisku, jei kompanija gera), ir liudininkai pakliuva i nepatoge padeti

na karti karti tai cia normalu, ar ten seimos zidinys ar dar kazkas..juk galima ir taip prigalvoti graziu atributu ar staigmenu jauniesiems

bet man nepatinka pirslio korimai, stalo uzsedimai ir .t.t. o ner baisiau kaip prijuoste su skara uzrisa ar dar ten kokiu malku skaldymo varzybas daro..

na bet cia jau nuo kievieno zmogaus priklauso ir siaip amnau nuo sventimo vietos! o jei mane ir vadins svociute ta vakar visai nepyksiu, tik paprasciausiai atsisakem tam tikru tradiciju, kurios mano manymu nesiderina su siais laikasi ir vestuviu tema, vieta,.etc..

QUOTE(laimadr @ 2008 06 12, 20:18)
sveikos svociutes  gathering.gif  snd pralekiau pro suvenyru parduotuves,tai tik turek pinigeliu kiek visko yra, pvz buvau del sukneles pasiziureti rostuses a. kur yra rubu nuoma ir ten yra senamiescio foto atelje ir kamputyje floriste grozius daro,tai ten yra ir skryneliu ir ramune kuria galiam panaudoti zaidimui kur jaunieji pasiskirsto darbus,nes ten kitoj pusej parasyta,labai graziai atrodo ir kaina 22 lt. nu vaizdas ispudingas  biggrin.gif

tik va seimos zidiniu graziu nemaciau  schmoll.gif  unsure.gif

o dideles tos skrynios?? man reik didesnes skrynios sudeti jaunuju nakties kariciui! kad tilptu sampano butelys, taures ir pan.

cia del tos ramunes suintrigavai! reiks nulekt ten! ***** kaip negerai kad as ne lt...dabar nes dauguma noriu cia susipirkti...kad paskui pametus galvos nereiketu ten lakstyti!

QUOTE(Sala1967 @ 2008 06 13, 07:22)
Sveikutes  4u.gif o ka su gesintuvu daryti? Ir dar , uzsakiau popierielius saldainiam  su jaunuju vardais  bigsmile.gif bet taip ir nesupratau, kada tuos saldainius ir kam dalinti  g.gif

as tai sakiau uzsakysiu ivairiu sokoladiniu medaliu su ivairiais uzrasais, ten geriausiam sokejui, linksmiausias sveciui ir pan...po 5lt tai nelabai daug isileis ir bus geri rpizai jei reiks prie zaidimu...siaip kuriuirgi neplanuoju restorane, nebent gamtoje...bet kazkaip man jei irgi nugyvene tokie jau!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 13, 13:01)

O kur galima užsisakyti tų šokoladinių medalių? Labai reiktų man tokių. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 13, 14:01)

cia del tos ramunes suintrigavai! reiks nulekt ten! ***** kaip negerai kad as ne lt...dabar nes dauguma noriu cia susipirkti...kad paskui pametus galvos nereiketu ten lakstyti!

Ta ramunėlę pasidaryti nesudėtinga, jei nori galiu nufotkinti ir nuotraukytę įkelti, bet aš pati tai pirkau smile.gif
Atsakyti