Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

Na va parodau ir aš savo papkę, tik spalva realiai truputuką kitokia smile.gif

user posted image
Atsakyti
niu labai grazu !
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 12, 16:52)
Na va parodau ir aš savo papkę, tik spalva realiai truputuką kitokia  smile.gif

user posted image

oi kaip man tokios reiktu bigsmile.gif , man ir prie suknios tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 12, 16:52)
Na va parodau ir aš savo papkę, tik spalva realiai truputuką kitokia  smile.gif

user posted image

oikaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O ciapatidarei ar pirkai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2008 06 12, 15:04)
bet kaip suprantu daug kieno vestuves bus gan tradicines ir dvieju dienu???

mano jaunieji tik viena diena daro ir restorane, todel nedarom labai jau tradiciniu! mes daugiau liudininkai skaitomes bet vesim vakara!

kazkaip men graziam restorane tie stalo uzsedimai nelabai ar ten leliu vystymas ir malku skaldymas!

o jums jaunosios sako ko nori ar ko nenori..nes maniske sake kaip as padarysiu taip bus gerai!

as tai gan reikli buvau ir buvau aiskiai pasakius ko nenoriu!!  blush-anim-cl.gif

Pas mus sake is pradziu be jokiu tradiciju......bet gi jos tokios smagios,tik del ju man vestuves tokios saunios buna, gal esu neliberali.... doh.gif gal konservatyvi.. doh.gif ..bet man tai tradicines vestuves_superiskiausia svente thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .....Todel ir jaunuosius itikinom,kad taip daug fainiau.....
Ir zinau,kad buna bandoma viska daryti moderniai,bet patys sveciai pradeda reikalaut ir karti ir pirslelis ozys ir t.t.(aisku, jei kompanija gera), ir liudininkai pakliuva i nepatoge padeti
Atsakyti
sveikos svociutes gathering.gif snd pralekiau pro suvenyru parduotuves,tai tik turek pinigeliu kiek visko yra, pvz buvau del sukneles pasiziureti rostuses a. kur yra rubu nuoma ir ten yra senamiescio foto atelje ir kamputyje floriste grozius daro,tai ten yra ir skryneliu ir ramune kuria galiam panaudoti zaidimui kur jaunieji pasiskirsto darbus,nes ten kitoj pusej parasyta,labai graziai atrodo ir kaina 22 lt. nu vaizdas ispudingas biggrin.gif

tik va seimos zidiniu graziu nemaciau schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 12, 21:32)
oikaip grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O ciapatidarei ar pirkai? g.gif
Papildyta:

Dėkui dėkui visoms už pagyrimus 4u.gif , pirkau Kaune, Vilniaus g.

Papildyta:
QUOTE(laimadr @ 2008 06 12, 22:18)

tik va seimos zidiniu graziu nemaciau  schmoll.gif  unsure.gif

O kokio židinio ieškai? smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
O kokio židinio ieškai? smile.gif
[/quote]

ieskau tokio kaip jusu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif o ka su gesintuvu daryti? Ir dar , uzsakiau popierielius saldainiam su jaunuju vardais bigsmile.gif bet taip ir nesupratau, kada tuos saldainius ir kam dalinti g.gif
Atsakyti
o merginos, sakykit jus viska per vestuves skaitysit is savo rasiniu ar stengsites kalbeti is atminties...
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2008 06 13, 09:41)
o merginos, sakykit jus viska per vestuves skaitysit is savo rasiniu ar stengsites kalbeti is atminties...

As pacius graziausius ir svarbiausius zodzius ismoksiu mintinai biggrin.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as mokintis svarbesnius zodzius mintinai,bet nezianu kaip gausis. smile.gif
Merginos,ka galvojat daryti per apgrojima, į ka ruošiatės pinigelius rinkti?
Atsakyti
Labai prasau Jusu visu pagalbos blush2.gif Mergaites,gal turite kokiu graziu zodeliu ar siaip kokiu graziu minciu mamytei,isleidziant jaunuosius is namu.Pirsliu nebus blush2.gif
Atsakyti