Na va parodau ir aš savo papkę, tik spalva realiai truputuką kitokia
niu labai grazu !
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 12, 16:52)
oi kaip man tokios reiktu , man ir prie suknios tiktu
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 12, 16:52)
oikaip grazu
O ciapatidarei ar pirkai?
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2008 06 12, 15:04)
bet kaip suprantu daug kieno vestuves bus gan tradicines ir dvieju dienu???
mano jaunieji tik viena diena daro ir restorane, todel nedarom labai jau tradiciniu! mes daugiau liudininkai skaitomes bet vesim vakara!
kazkaip men graziam restorane tie stalo uzsedimai nelabai ar ten leliu vystymas ir malku skaldymas!
o jums jaunosios sako ko nori ar ko nenori..nes maniske sake kaip as padarysiu taip bus gerai!
as tai gan reikli buvau ir buvau aiskiai pasakius ko nenoriu!!
mano jaunieji tik viena diena daro ir restorane, todel nedarom labai jau tradiciniu! mes daugiau liudininkai skaitomes bet vesim vakara!
kazkaip men graziam restorane tie stalo uzsedimai nelabai ar ten leliu vystymas ir malku skaldymas!
o jums jaunosios sako ko nori ar ko nenori..nes maniske sake kaip as padarysiu taip bus gerai!
as tai gan reikli buvau ir buvau aiskiai pasakius ko nenoriu!!
Pas mus sake is pradziu be jokiu tradiciju......bet gi jos tokios smagios,tik del ju man vestuves tokios saunios buna, gal esu neliberali.... gal konservatyvi.. ..bet man tai tradicines vestuves_superiskiausia svente .....Todel ir jaunuosius itikinom,kad taip daug fainiau.....
Ir zinau,kad buna bandoma viska daryti moderniai,bet patys sveciai pradeda reikalaut ir karti ir pirslelis ozys ir t.t.(aisku, jei kompanija gera), ir liudininkai pakliuva i nepatoge padeti
sveikos svociutes snd pralekiau pro suvenyru parduotuves,tai tik turek pinigeliu kiek visko yra, pvz buvau del sukneles pasiziureti rostuses a. kur yra rubu nuoma ir ten yra senamiescio foto atelje ir kamputyje floriste grozius daro,tai ten yra ir skryneliu ir ramune kuria galiam panaudoti zaidimui kur jaunieji pasiskirsto darbus,nes ten kitoj pusej parasyta,labai graziai atrodo ir kaina 22 lt. nu vaizdas ispudingas
tik va seimos zidiniu graziu nemaciau
tik va seimos zidiniu graziu nemaciau
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 12, 21:32)
Dėkui dėkui visoms už pagyrimus , pirkau Kaune, Vilniaus g.
Papildyta:
QUOTE(laimadr @ 2008 06 12, 22:18)
O kokio židinio ieškai?
Sveikutes o ka su gesintuvu daryti? Ir dar , uzsakiau popierielius saldainiam su jaunuju vardais bet taip ir nesupratau, kada tuos saldainius ir kam dalinti
QUOTE(retancike @ 2008 06 13, 09:41)
o merginos, sakykit jus viska per vestuves skaitysit is savo rasiniu ar stengsites kalbeti is atminties...
As pacius graziausius ir svarbiausius zodzius ismoksiu mintinai
Bandysiu ir as mokintis svarbesnius zodzius mintinai,bet nezianu kaip gausis.
Merginos,ka galvojat daryti per apgrojima, į ka ruošiatės pinigelius rinkti?
Merginos,ka galvojat daryti per apgrojima, į ka ruošiatės pinigelius rinkti?
Labai prasau Jusu visu pagalbos Mergaites,gal turite kokiu graziu zodeliu ar siaip kokiu graziu minciu mamytei,isleidziant jaunuosius is namu.Pirsliu nebus