Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 11, 20:54)
na tikiuosi mano jaunoji cia neuzsuka tai parodysiu ka nunarpliojau jaunajai blush2.gif
user posted image
user posted image
gal tik nuotraukos kokybe nekokia doh.gif

As irgi skarele ir prijuoste siusiu, su garbatkelem baltom....turiu ten tokiu nuo mamos laiku uzsilikusiu.
Dar siusiu nakciai jaunajai baltus ilgus naktinius Su dideliu baltu kaspinu priekyje, jaunikiui tokius pacius sortus.Balta, tai skaistybe, nors jau jos ten sunkiai belike lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o kaspinai tai skaistybes dovana vienas kitam rolleyes.gif rolleyes.gif (praeitais metais kai pirsliavui, jauniesiems labai patiko, nors tai buvo simboline dovana, bet jie rimtai nakciai tuos naktinukus apsivilko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 12, 10:20)
As irgi skarele ir prijuoste siusiu, su garbatkelem baltom....turiu ten tokiu nuo mamos laiku uzsilikusiu.
Dar siusiu nakciai jaunajai baltus ilgus naktinius Su dideliu baltu kaspinu priekyje, jaunikiui tokius pacius sortus.Balta, tai skaistybe, nors jau jos ten sunkiai belike lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o kaspinai tai skaistybes dovana vienas kitam rolleyes.gif  rolleyes.gif (praeitais metais kai pirsliavui, jauniesiems labai patiko, nors tai buvo simboline dovana, bet jie rimtai nakciai tuos naktinukus apsivilko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai prašom pasirodyt, kai pasiųsit, aš kadangi truputuką tingiu blush2.gif , tai nei siuvau, nei nėriau nuėjau ir nupirkau viską 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 12 birželio 2008 - 09:34
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 11, 19:40)
biggrin.gif Sveikos svociutes ir ne tik biggrin.gif
Norejau pasidometi, ar jus jaunosios kviecia i mergvakarius ir ar ten svocia turi kokiu pareigu g.gif
Mano jaunoji apie tai nutyli( nors ji tik keliais metais uz mane jaunesne) unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Man rodos kad pamerges uz tai atsakingos, o gal as cia kur nors tureciau prisidet blink.gif

Man teko pačiai organizuoti mergvakarį paskutinę dieną prieš jam įvykstant doh.gif
O dėl amžiaus biggrin.gif aš esu 2 metais jaunesnė už buvusią jaunąją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 12, 10:34)
Tai prašom pasirodyt, kai pasiųsit, aš kadangi truputuką tingiu  blush2.gif , tai nei siuvau, nei nėriau nuėjau ir nupirkau viską  4u.gif

Aš irgi, aš net tai kad tyngiu, bet nemoku doh.gif tai man jau ką rankom daryt tragedija.

QUOTE(Auges @ 2008 06 12, 10:35)
O dėl amžiaus  biggrin.gif  aš esu 2 metais jaunesnė už buvusią jaunąją  lotuliukas.gif

Ai kad tas amžius dabar jau nesvarbu. O ištiesų man dar ir gražiau kaip ir svočiukės būną jaunos gražios moterys, o ne tetulytės sulinke, kaip kad anskčiau būdavo, ir piršlys pilvų didžiausiu biggrin.gif Na maniškis ir ne dedulė senas bet bendrai pilvą turi gerą, ne gera bet nerealų lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir piršlys pilvų didžiausiu Na maniškis ir ne dedulė senas bet bendrai pilvą turi gerą, ne gera bet nerealų

Na cia tu vedusiu amzina problema doh.gif .
Mano tiek vyras, tiek pirslys su pilvais....uz tai pas mane talija gera, vyras uzspaudzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (pirslys tai ne vyras bus tai spaust neduosiu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Auges @ 2008 06 12, 10:35)
Man teko pačiai organizuoti mergvakarį paskutinę dieną prieš jam įvykstant doh.gif
O dėl amžiaus  biggrin.gif  aš esu 2 metais jaunesnė už buvusią jaunąją  lotuliukas.gif

O tai tau jaunoji liepe organizuoti ar tu pati susivokei g.gif g.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

O gal dar del pareigu ka nors zinot g.gif g.gif
Atsakyti
Na del mergvakario organizavimo tai manau, kad vyriausia pamerge cia jau galetu pasireiksti, nes svociutems ir taip rupesciu pakanka.
O musu jaunoji netradicine, nenori mergvakario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 12, 11:17)
O tai tau jaunoji liepe organizuoti ar tu pati susivokei  g.gif  g.gif blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

O gal dar del pareigu ka nors zinot g.gif  g.gif

man teko organizuot, nes niekas daugiau to neiėmė doh.gif
Atsakyti
laba mielosios!
as ziuriu jau jus viska susipirke,. pasiruose, as vis dar atidelioju..bet jauciu paskui lakstysiu kaip isprotejus, bet as dirbu diena, po darbu namie su dukryte savo bunu ir siaip visokou namu ruopsos darbu pilna, o cia ne lt, atstumai didesni kur nors njuvaziuot ka nupritk, tai vat sarasa pasidarius laukiu kokio laisvesnio savaitgalio!

QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 11, 17:40)
biggrin.gif Sveikos svociutes ir ne tik biggrin.gif
Norejau pasidometi, ar jus jaunosios kviecia i mergvakarius ir ar ten svocia turi kokiu pareigu g.gif
Mano jaunoji apie tai nutyli( nors ji tik keliais metais uz mane jaunesne) unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Man rodos kad pamerges uz tai atsakingos, o gal as cia kur nors tureciau prisidet blink.gif

na as manau kad nesvarbu ar vestuvese tu pamerge ar svocia ar svecias, tiesiog mergvakari tuosia geriausios jaunosios drauges ar sese daznai jei tokia yra!
as visapusiskai prisidedu prie savo jaunosios mergvakatio organizavimo nors ir neesu lt...bet kiek galiu tiek prisidedu ir mergvakaryje tikrai nedalyvausiu akip svocia, o tiesiog kaip busima broliene, drauge!

Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 12, 13:19)
laba mielosios!
as ziuriu jau jus viska susipirke,. pasiruose, as vis dar atidelioju..bet jauciu paskui lakstysiu kaip isprotejus, bet as dirbu diena, po darbu namie su dukryte savo bunu ir siaip visokou namu ruopsos darbu pilna, o cia ne lt, atstumai didesni kur nors njuvaziuot ka nupritk, tai vat sarasa pasidarius laukiu kokio laisvesnio savaitgalio!

NU zinok, toli grazu, dar ne visos taip jau susiruose schmoll.gif  schmoll.gif

as irgi dar pristabdzius mirksiukas.gif
o liepos pirma isvykstu atostogauti, o vestuves liepos 19d....tai dabar jau kibau i darbus......
Gerai kad yra sis forumas ir pagalba, ir informacija, ir uzuojauta... biggrin.gif  biggrin.gif

na as manau kad nesvarbu ar vestuvese tu pamerge ar svocia ar svecias, tiesiog mergvakari tuosia geriausios jaunosios drauges ar sese daznai jei tokia yra!
as visapusiskai prisidedu prie savo jaunosios mergvakatio organizavimo nors ir neesu lt...bet kiek galiu tiek prisidedu ir mergvakaryje tikrai nedalyvausiu akip svocia, o tiesiog kaip busima broliene, drauge!

Aciu mirksiukas.gif
Reiks skambint kuriai nors pamergei ir pasisiulyti i pagalba... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupuliukas27: 12 birželio 2008 - 13:09
Aš tai dar nieko neturiu, išskyrus gesintuva ir papkę doh.gif
Dabar mama yra atskridus į svečius, tai laiko visai neturiu niekam doh.gif
Dar su suknelėm šakės, nerandu ko noriu, ant mano lašekų, o ką pasiūlo nors griūk negyvas doh.gif
Sakiau reiks į vilnių važiuot doh.gif
Atsakyti
bet kaip suprantu daug kieno vestuves bus gan tradicines ir dvieju dienu???

mano jaunieji tik viena diena daro ir restorane, todel nedarom labai jau tradiciniu! mes daugiau liudininkai skaitomes bet vesim vakara!

kazkaip men graziam restorane tie stalo uzsedimai nelabai ar ten leliu vystymas ir malku skaldymas!

o jums jaunosios sako ko nori ar ko nenori..nes maniske sake kaip as padarysiu taip bus gerai!

as tai gan reikli buvau ir buvau aiskiai pasakius ko nenoriu!! blush-anim-cl.gif
Atsakyti
[quote=convict,2008 06 12, 15:28]
Aš tai dar nieko neturiu, išskyrus gesintuva ir papkę doh.gif
Sveikutes 4u.gif jungiuosi ir as i jusu buri, sutikom ir mes su vyru buti pirsliais 08.22., tai skaitineju kelias valandas , jau galva susisuko doh.gif
O kam tas gesintuvas? gal kazko nedaskaiciau ? 4u.gif
Atsakyti