Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 11, 19:54)
na tikiuosi mano jaunoji cia neuzsuka tai parodysiu ka nunarpliojau jaunajai blush2.gif
user posted image
user posted image
gal tik nuotraukos kokybe nekokia doh.gif

Nu va cia tai svociute, sirdies ne dalele, o visa dalis sudeta. SAUNUOLE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 06 11, 16:42)

Kur galima Lietuvoj nusipirkti sirdutem surakinama spynele?

http://www.sirdziu.l...ss/sspasaga.htm
tokias pirkau Kaune, rytų rampoj, tikslaus sandelio nebepamenu (pradžioje, tas kuris su raudonu pastatu sujungtas)- skyrelyje, kuriam dovanas pakuoja. Beje- ten vestuvėms dar kai ko yra...
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 11, 11:07)
Convict, dar kartelį dėkui  aciuks.gif , kad pasakei kur galima rasti gražių papkių. Nulėkiau pirmadienį, bet jie nieko gero neturėjo, nes buvo išsipardavę, tai užsisakiau ir man jie pagamins, atsiimsiu ketvirtadienį ir parodysiu jūsų teismui savo papkę. Ir dar pas juos yra labai gražių dalykėlių sveikinimo užrašymui, kai pagamins taip pat pasirodysiu  4u.gif

Parodau ir aš savo jaunųjų šeimos židinuką, jei nuotraukoje nesimato, tai tie tarpeliai ant židinuko yra širdelės formos  smile.gif

user posted image

Labai labai grazus zidinys thumbup.gif Gal isduotum, kur pirkai, nes arba skaitydama kazka praleidau, bet turbut nebuvai minejus ax.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz nuorodas ir pagalba!!!!!!!!

Rytoj Kaune ieskosiu....
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 11, 22:40)
O tai ka dar penktadieniui pasilikai pasidaryt, kad sitaip jis suplanuotas? g.gif
pradedant diena nuo nagu tvarkymo,suknele pasiimti,karvoju paimti ir nuvezti i sventes vieta,ziedlapius pasiimti,dar patikrinti ar viskas paruosta na ir balionu pripusti,nupirkti varskes,kopustu gal dar ka pamirsus busiu kiek pamenu tai cia tiek lieka penktadieniui g.gif o anksciau viso to nepadarysi schmoll.gif zinot merginos man dar nesitiki kad jau ketvirtadienis doh.gif
Atsakyti
Truputį pasiguosiu: aš rašiau až atrodo Wellcom1 dėl scenarijaus...bet nieko negavau verysad.gif Bandžiau senoj temoj patekti į tą paštą, bet irgi nepavyko....
Tai nieko kito nebelieka tik parašyti help.gif
...ir gal reiktų pirmam puslapį visuomet įmesti tvarką, kad dėl scenarijų kreiptis asmeniškai, kitos mintys yra sukauptos gmail'e (kaip supratau skaitydama g.gif) dėl jo kreiptis ten ir ten.... nes jūsų pagalbos oj kaip reikia, ir neaišku nuo ko čia pradėt, o skaitinėt galiu beveik tik naktim doh.gif
Atsakyti
Mylimuk, ar tau kas nors parase, kaip patekti i Welcom lobyna? Jei ne, rasyk man AZ 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nagi ta pati Welkom1 nesėdi dieną naktį prie kompiuterio. Būkit supratingos, palaukit. Juk nedega- daug minčių ir idėjų apstu visame skyrelyje, perskaitykit temas, tikrai rasit daug vertingesnės informacijos, nei yra tam gmaile.
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 10, 14:44)
Papildyta:
ziurekit, kad kelelis nedulketu
ir 6 degtines.(melyna- pirslio kraujas ir t.t.)

Papasakokit kaip piršlio kraują darot 4u.gif O kad būtų mėlynas, tai labai įdomu, bet kaip jį nudažyti? Gal maistiniais dažais?
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2008 06 12, 08:59)
O kad būtų mėlynas, tai labai įdomu, bet kaip jį nudažyti? Gal maistiniais dažais?

Gali pilti mėlynių, aviečių sirupo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 06 11, 23:41)
Labai labai grazus zidinys thumbup.gif Gal isduotum, kur pirkai, nes arba skaitydama kazka praleidau, bet turbut nebuvai minejus ax.gif

Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif Židinį pirkau Daukanto g. esančioje dailės parduotuvėlėje smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 11, 20:54)
na tikiuosi mano jaunoji cia neuzsuka tai parodysiu ka nunarpliojau jaunajai blush2.gif
user posted image
user posted image
gal tik nuotraukos kokybe nekokia doh.gif

Labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 12 birželio 2008 - 08:21
QUOTE(Proza @ 2008 06 12, 08:59)
Papasakokit kaip piršlio kraują darot 4u.gif O kad būtų mėlynas, tai labai įdomu, bet kaip jį nudažyti? Gal maistiniais dažais?

As asmeniskai i "namine "pyliau toki, is tuniso parsivezta likeriuka....nei nusedo kokios nuosedos, puikiai gavosi.Sveciai netikejo, kad tai degtine.Sake, kad tai koks antifryzas......Tai teko paciai pirma taurele ismaukti, kad irodyciau, jog sveikatai nekensminga(o kadangi samanes nemegstu, tai skonis fefefefefef doh.gif )
Bet viskas sauniai ir idomiai gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
To kraujo daviau paragauti po korimo....O melynas jis, nes tipo pirslys aristokratas, savo titula gaves is garbingos pirsliu gimines......Tipo labai gerai jau jis zmones supersa ir t.t.
O svocios tai asaros buna mirksiukas.gif mirksiukas.gif (cia kaip visada moteru diskriminacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupuliukas27: 12 birželio 2008 - 08:59