Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

Sveikutes .
Atzalyna zinau mirksiukas.gif teko ten vienas vestuves baliavoti drinks_cheers.gif
O mes su savo MB einam birzelio 28 liudininkais .
Jau net galva svaigsta , kazkokia pasimetus esu, nei svocoa nei nesvocia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 11, 15:45)
Dariu ar pazisti mirksiukas.gif Tai va jo vestuves svesim bigsmile.gif

Gal ir žinau, reiktų labai makaulę pasukt, kad iš vardo atsirinkčiau wub.gif
O aš šiandien susinervijau, vienam salone pasakė kad dėl reikiamo dydžio suknios, manęs papuošti negali. Nu susibiesinau nerealiai. Traukė kažkokius skarmalus, prieš 20 metų kur buvo madingi, nu atsiprašau. Nesu manekenė, bet ir nesveriu 150 lotuliukas.gif Bet į kitą nulėkus aprimau ir išsirinkau suknelę. thumbup.gif
Dar ieškojau visokių pribumbasų irgi nieko neradau mūsų kaime schmoll.gif
Atsakyti
Idomu kaip kitai svociutei sekasi, kuri vestuves birzelio 14 d. aptures g.gif As tai kaip skruzdelyte visur lakstau, bandau suspet, bet snipstas gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija 36 @ 2008 06 11, 14:46)
Sveikutes .
Atzalyna zinau  mirksiukas.gif  teko ten vienas vestuves baliavoti  drinks_cheers.gif
O mes su savo MB einam birzelio 28 liudininkais .
Jau net galva svaigsta , kazkokia pasimetus esu, nei svocoa nei nesvocia  g.gif

o tai gal liudininakis busite???
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2008 06 11, 16:49)
Gal ir žinau, reiktų labai makaulę pasukt, kad iš vardo atsirinkčiau  wub.gif
O aš šiandien susinervijau, vienam salone pasakė kad dėl reikiamo dydžio suknios, manęs papuošti negali. Nu susibiesinau nerealiai. Traukė kažkokius skarmalus, prieš 20 metų kur buvo madingi, nu atsiprašau.  Nesu manekenė, bet ir nesveriu 150  lotuliukas.gif  Bet į kitą nulėkus aprimau ir išsirinkau suknelę.  thumbup.gif
Dar ieškojau visokių pribumbasų irgi nieko neradau mūsų kaime  schmoll.gif

Astike, Panevezys jum juk netoli mirksiukas.gif As ten Darbo a. 5, Sventes akorduose viska ir pirkausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 11, 15:51)
Astike, Panevezys jum juk netoli mirksiukas.gif As ten Darbo a. 5, Sventes akorduose viska ir pirkausi thumbup.gif

Aš Panevėžyje ir gyvenu mirksiukas.gif Bet šitos vietukės nežinojau. Ryt lėksiu . Ačiū už nuorodą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 11, 14:50)
Idomu kaip kitai svociutei sekasi, kuri vestuves birzelio 14 d. aptures g.gif As tai kaip skruzdelyte visur lakstau, bandau suspet, bet snipstas gaunasi ax.gif

as tai pakolkasviska popieriuje ruosiu, viska susipirkt bandysiu kita savaitgali, o akip grysim i lt, tai iskart vaziuosim i kaima ir pries vestuves grysim tik 2dienas..man baugu daros, o vyras vis kartoja ka gi ten ruostis, viska spesim!

man tai taip neatrodo!
Papildyta:
QUOTE(astike @ 2008 06 11, 14:49)
Dar ieškojau visokių pribumbasų irgi nieko neradau mūsų kaime  schmoll.gif

apie kokius pribumbasus kalbi?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 11, 15:53)

apie kokius pribumbasus kalbi?

Ieškojau gražių žvakių, papuošimų papkei, nes pati darysiuosi, bet tokių kokių reikia neradau, ir visokių kitokių smulkmenų.
Atsakyti
Sveikos, svociutes. Labai sauniai jus cia bendraujate ir dalinates idejom....
Deja as kazkuom kol kas nudziuginti negaliu, nes svociauti nebuvau....Dabar ruosiuosi savo vestuvem. Nepanikuokit, nei viena nesate busima mano svociute wink.gif

Turiu viena mazyti klausimeli, jei galima ax.gif
Kur galima Lietuvoj nusipirkti sirdutem surakinama spynele? skaitinejau, maciau apie jas diskutavote, kad prie tilto kokio uzrakinsite, zodziuku ieskote. O va as ieskau pacios spyneles.... Sakykite kur- man miesta nesvarbu- praktiskai visuose didziuosiuose miestuose bunu kas savaite. Aciukas. 4u.gif

Jei tik utresiu kokiu minciu- butinai pasidalinsiu wink.gif
Atsakyti
tokių širdelių mačiau Vilniaus CMB esnačioje parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 06 11, 15:42)
Sveikos, svociutes. Labai sauniai jus cia bendraujate ir dalinates idejom....
Deja as kazkuom kol kas nudziuginti negaliu, nes svociauti nebuvau....Dabar ruosiuosi savo vestuvem. Nepanikuokit, nei viena nesate busima mano svociute wink.gif

Turiu viena mazyti klausimeli, jei galima  ax.gif
Kur galima Lietuvoj nusipirkti sirdutem surakinama spynele? skaitinejau, maciau apie jas diskutavote, kad prie tilto kokio uzrakinsite, zodziuku ieskote. O va as ieskau pacios spyneles.... Sakykite kur- man miesta nesvarbu- praktiskai visuose didziuosiuose miestuose bunu kas savaite. Aciukas.  4u.gif

Jei tik utresiu kokiu minciu- butinai pasidalinsiu wink.gif

va cia rasi kur parduoda ir kokias parduoda:
http://www.sirdziu.lt/
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2008 06 11, 16:56)
Ieškojau gražių žvakių, papuošimų papkei, nes pati darysiuosi, bet tokių kokių reikia neradau, ir visokių kitokių smulkmenų.

Aš daugumą smulkmenų susipirkau ne specializuotose parduotuvėse pvz Thomas Philips, Ysk, Sheteling, Žaliame mieste, Verslo dovanose, Senukuose.... Dalį smulkmenų dariausi pati...

QUOTE(Dinka78 @ 2008 06 11, 17:42)
O va as ieskau pacios spyneles.... Sakykite kur- man miesta nesvarbu- praktiskai visuose didziuosiuose miestuose bunu kas savaite. Aciukas.  4u.gif

jeigu gražias širdeles turi ir reikia spynelės tai aš pirkau Senukuose ir nešiau graviruoti.
Atsakyti