Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(uogytele @ 2008 06 11, 11:09)
kaip galeciau patekti i pasto dezute kur viskas pirsliams?....

rašyk až Welkom1 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytele @ 2008 06 11, 11:09)
  norejau paklausti, kaip galeciau patekti i pasto dezute kur viskas pirsliams?....

Sveikos svociutes biggrin.gif
as cia nauja, rasiau, kad einam liudininkais rugpjucio 16 d,irgi nz nuo ko pradeti,na kaip pradiza ir turiu, t.y scenarijus,reikai sudelioti pagal save, bet irgi jaunieji nenori tradiciniu,tai noris kad butu idomu,tai va o kokia cia pasto dezute tik pirsliams? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimadr: 11 birželio 2008 - 12:19
Sveikutes, as svocia busiu jau kita sestadieny doh.gif , gal galrtumete papasakoti, ka reikia pasneketi paduodant sirdziu spynele, kad uzdetu ant tilto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba

as vis ateinu i darba ir galvoju reik pas jus svociutes/liudininkes uzsukt! pasiziuret kam kaip sekes, kaip kokiu klausimu kyla!
QUOTE(Auges @ 2008 06 10, 19:10)
nepadėčiau iš principo  ax.gif
nevieną kartą buvo temoje rašyta, ši tema neskirta jūsų el.pašto adresmas išvardinti, o pasidalinti savo patirtimi.
ejaugi taip sunku paskaityti temą, ir pažiūrėt kas turi scenarijus kas neturi, kas turi kažkokios medžiagos ir paprašyt asmeniškai?

sutinku!!! drinks_cheers.gif
is tiesu panos galetu pasiskaitineti pirma! juk tiek daug info ir tiesiog galetu kreptis tiesiogei i az pas tas kurios turi scenarijus!

man jei kas paraso i az as negaliu ir atsiunciu, bet eiti rankioti emailus ir siusti scenarijus tai tikrai ne schmoll.gif

QUOTE(Kisė @ 2008 06 10, 19:12)
Sveikutės, na ir aš su vyreliu piršliausiu, tik  jau rudeniop, o ne vasara, bet kadangi tai antros vestuvės, kai piršlaisim, tai jau pasimokiau ir dabar po truputi ruošiuos iš anksto.  Kažkuri mąstė apie svočios tortą - pyragą - pernai pirkau - nu efektas tikrai geras,

siaip tai as per savo vestuves paprasiau kad niekas daugiau nesinestu tortu!!! etbgi ir mano liudininke!!! nes jau ne karta teko matyti kaip jaunosios tortas lieka net neprapjautas!

todel as si karta pati atsiklausiaui jaunosios ar ji nori kad as tureciau ta vadinama svocios karvoju...ji irgi nelabai buvo suzaveta tuo reikalu, todel abi nusprendem kad as tiesiog atsinesiu skruzdelyna (nes zinau kur skanius daro) ir jis nebus niekaip efektingai pateiktas! tiesiog bus padeas prie saldumynu stalo!

as manau bet kokiu atveju jaunuju tortas turetu buti prapjautas pirmas!

QUOTE(Migele @ 2008 06 10, 19:39)
Auges, parasyk kaip darei ta saldainiu girlianda, nors as pati tai turnut tingesiu klijuot doh.gif
Imetu, kaip ir zadejau zvakes. Tas didesnes stiklines atnes tevai,  jaunieji uzsidegs mazesniaja, kaip tebletuke zvakute ir isisdes i savo seimos zidinuka.

labai grazios zvakides!!!

o tai ne tevai nuperka vaikams seimos zidini???

per mano vestuves tevai pirko ir dabar mamos pareiske nora nupirkt seimos zidini ir per maniskio seses vestuves tevai pirko zidini... unsure.gif

QUOTE(astike @ 2008 06 11, 06:57)
Sveikos mergaitės,

Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Su vyru piršliausim liepos 12 diena, kaip ir kažkuri iš jūsų smile.gif Scenarijų jau prisisiunčiau, dabar reikia susidėlioti pagal save. Pakalbėjot apie židinio uždegimą ir iškilo klausimas: viena tėvų pora atneša vieną žvakę, ar tėvas ir mama atneša po vieną, na reikia 2 ar 4 žvakes turėti  blush2.gif
  Ir kada tą karvojų įnešti? Mano bendradarbė sakė atnešė po 12 pirmą vakarą ir pati dalijo svečiams, buvo šiokia tokia atrakcija bigsmile.gif

as liepos 12d pirsliausiu! mes kaune, o kur tu?

as manau 2 zvakiu kaip tik! tevai jas uzdegs ir dar gali persiust per sveciu rankas tas zvakes kad jie irgi prisidetu!

pasitark su jaunaja! kad neuzgostum savo karvojum jos torto!
Atsakyti
as irgi nesivesiu jiokio karvojaus,nes mano sesuo nenori kad paskuj butu tie visi suruge tortai dalinami sveciams issivest namo,kaip veselni pyragai.(as busiu svocia savo sesers vestuvese)tai sutareme kad ji uzsakys kaune pas viena konditere kuri iskeps jai jaunuju torta 3 aukstu (apie 7kg.)ir dar viena kuklesni,bet irgi apie 7kg.ir kokius 5 didelius sakocius,manau kad tikrai sociai,zmoniu bus apie 50.ka manot?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 11, 14:16)
laba

as liepos 12d pirsliausiu! mes kaune, o kur tu?

as manau 2 zvakiu kaip tik! tevai jas uzdegs ir dar gali persiust per sveciu rankas tas zvakes kad jie irgi prisidetu!

pasitark su jaunaja! kad neuzgostum savo karvojum jos torto!

Mes tai piršliausim Pasvalyje. Na gera mintis, dėl karvojaus pasitart su jaunąja mirksiukas.gif Ir dar užklausiu dėl židinio, gal mamukės norės pirkt, mum mažiau išlaidų bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2008 06 11, 16:10)
Mes tai piršliausim Pasvalyje. Na gera mintis, dėl karvojaus pasitart su jaunąja  mirksiukas.gif Ir dar užklausiu dėl židinio, gal mamukės norės pirkt, mum mažiau išlaidų bus  rolleyes.gif

o tai kur svesit vestuves? Pasidare idomu, nes mano jaunieji ir is Pasvalio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blankita @ 2008 06 11, 14:01)
as irgi nesivesiu jiokio karvojaus,nes mano sesuo nenori kad paskuj butu tie visi suruge tortai dalinami sveciams issivest namo,kaip veselni pyragai.(as busiu svocia savo sesers vestuvese)tai sutareme kad ji uzsakys kaune pas viena konditere kuri iskeps jai jaunuju torta 3 aukstu (apie 7kg.)ir dar viena kuklesni,bet irgi apie 7kg.ir kokius 5 didelius sakocius,manau kad tikrai sociai,zmoniu bus apie 50.ka manot?

per mano vestuves ir viena ir kita mama norejo kazka atsinesti! tai tiesiog tada pasikirstem kas ka atsines; kas skruzdeloyna, kas sakoti, kas simtalapi! labai gerai gavos nes visko buvo po viena ir tikrai neperdaug!

o tortas buvo tik mano- ji graziai atpjovem ir padalinom sveciams!
saldumynu uzteko tikrai!

beje man tos dalubos lauktuviu labai nepatinka! nu kam gi cia dar dalint tu ortu..ar dar ko! gi zmones atejo, pasivaisino ir gana!

as buvau padarius amiselius su saldainem vaikams kuriu nebuvo vestuvese kad tevai parnestu namo!

QUOTE(astike @ 2008 06 11, 14:10)
Mes tai piršliausim Pasvalyje. Na gera mintis, dėl karvojaus pasitart su jaunąja  mirksiukas.gif Ir dar užklausiu dėl židinio, gal mamukės norės pirkt, mum mažiau išlaidų bus  rolleyes.gif

na tai sekmes jums!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 11 birželio 2008 - 15:41
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 11, 15:28)
o tai kur svesit vestuves? Pasidare idomu, nes mano jaunieji ir is Pasvalio mirksiukas.gif

Švęsim Atžąlyne kažkokia ten ar tai salė yra ar tai dar kažkas, vienu žodžiu pokyliams nuomojama. Nelabai įsivaizduoju, nes jaunieji ieškojosi vietos, viskas užsakyta, pasirinko iš likusių variantų labiausiai patikusį ir tiek smile.gif
O abu jaunieji pasvaliečiai? Iš kurios vietos jie, gal pažįstu netyčia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astike: 11 birželio 2008 - 15:32
QUOTE(astike @ 2008 06 11, 16:31)
Švęsim Atžąlyne kažkokia ten ar tai salė yra ar tai dar kažkas, vienu žodžiu pokyliams nuomojama. Nelabai įsivaizduoju, nes jaunieji ieškojosi vietos, viskas užsakyta, pasirinko iš likusių variantų labiausiai patikusį ir tiek smile.gif
  O abu jaunieji pasvaliečiai? Iš kurios vietos jie, gal pažįstu netyčia  blush2.gif

Vienas is Tetervinu, kitas is Joniskelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 11, 15:38)
Vienas is Tetervinu, kitas is Joniskelio mirksiukas.gif

Mano tėvai Tetervinuose gyvena, nu suintrigavai wub.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2008 06 11, 16:39)
Mano tėvai Tetervinuose gyvena, nu suintrigavai  wub.gif  ax.gif  blush2.gif

Dariu ar pazisti mirksiukas.gif Tai va jo vestuves svesim bigsmile.gif
Atsakyti