laba
as vis ateinu i darba ir galvoju reik pas jus svociutes/liudininkes uzsukt! pasiziuret kam kaip sekes, kaip kokiu klausimu kyla!
QUOTE(Auges @ 2008 06 10, 19:10)
nepadėčiau iš principo
nevieną kartą buvo temoje rašyta, ši tema neskirta jūsų el.pašto adresmas išvardinti, o pasidalinti savo patirtimi.
ejaugi taip sunku paskaityti temą, ir pažiūrėt kas turi scenarijus kas neturi, kas turi kažkokios medžiagos ir paprašyt asmeniškai?
sutinku!!!
is tiesu panos galetu pasiskaitineti pirma! juk tiek daug info ir tiesiog galetu kreptis tiesiogei i az pas tas kurios turi scenarijus!
man jei kas paraso i az as negaliu ir atsiunciu, bet eiti rankioti emailus ir siusti scenarijus tai tikrai ne
QUOTE(Kisė @ 2008 06 10, 19:12)
Sveikutės, na ir aš su vyreliu piršliausiu, tik jau rudeniop, o ne vasara, bet kadangi tai antros vestuvės, kai piršlaisim, tai jau pasimokiau ir dabar po truputi ruošiuos iš anksto. Kažkuri mąstė apie svočios tortą - pyragą - pernai pirkau - nu efektas tikrai geras,
siaip tai as per savo vestuves paprasiau kad niekas daugiau nesinestu tortu!!! etbgi ir mano liudininke!!! nes jau ne karta teko matyti kaip jaunosios tortas lieka net neprapjautas!
todel as si karta pati atsiklausiaui jaunosios ar ji nori kad as tureciau ta vadinama svocios karvoju...ji irgi nelabai buvo suzaveta tuo reikalu, todel abi nusprendem kad as tiesiog atsinesiu skruzdelyna (nes zinau kur skanius daro) ir jis nebus niekaip efektingai pateiktas! tiesiog bus padeas prie saldumynu stalo!
as manau bet kokiu atveju jaunuju tortas turetu buti prapjautas pirmas!
QUOTE(Migele @ 2008 06 10, 19:39)
Auges, parasyk kaip darei ta saldainiu girlianda, nors as pati tai turnut tingesiu klijuot
Imetu, kaip ir zadejau zvakes. Tas didesnes stiklines atnes tevai, jaunieji uzsidegs mazesniaja, kaip tebletuke zvakute ir isisdes i savo seimos zidinuka.
labai grazios zvakides!!!
o tai ne tevai nuperka vaikams seimos zidini???
per mano vestuves tevai pirko ir dabar mamos pareiske nora nupirkt seimos zidini ir per maniskio seses vestuves tevai pirko zidini...
QUOTE(astike @ 2008 06 11, 06:57)
Sveikos mergaitės,
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Su vyru piršliausim liepos 12 diena, kaip ir kažkuri iš jūsų
Scenarijų jau prisisiunčiau, dabar reikia susidėlioti pagal save. Pakalbėjot apie židinio uždegimą ir iškilo klausimas: viena tėvų pora atneša vieną žvakę, ar tėvas ir mama atneša po vieną, na reikia 2 ar 4 žvakes turėti
Ir kada tą karvojų įnešti? Mano bendradarbė sakė atnešė po 12 pirmą vakarą ir pati dalijo svečiams, buvo šiokia tokia atrakcija
as liepos 12d pirsliausiu! mes kaune, o kur tu?
as manau 2 zvakiu kaip tik! tevai jas uzdegs ir dar gali persiust per sveciu rankas tas zvakes kad jie irgi prisidetu!
pasitark su jaunaja! kad neuzgostum savo karvojum jos torto!