Klausykit, mielosios svociutės, gal esat pirkusios iš "suranda" scenarijų? Įdomu, ar verta?
Oi Auges, jau parasei, as sugalvojau kitaip, galima ant dekoratyvines juostos sudet saldainius ir ant virsaus uzlipdyt lipniaja juosta, gal greiciau bus.
QUOTE(jurgitel @ 2008 06 10, 20:41)
Klausykit, mielosios svociutės, gal esat pirkusios iš "suranda" scenarijų? Įdomu, ar verta?
As pries du metus kai buvau pradejusi dometis scenarijais, nes buvau paprasyta pirsliauti (veliau teko atsisakyti, nes pastojau) buvau is sio forumo pasirinkus kelis scenarijus, o paskui prie musu prisijunge mergina pirkusi is ten scenariju, tai jis buvo beveik identiskas paskelbtiesiems cia. manau, kad paprsius jau pirslevusiu merginu pasidalinti pries ti tureta medziaga is ten pirkti neapsimoka
QUOTE(Migele @ 2008 06 10, 22:03)
Oi Auges, jau parasei, as sugalvojau kitaip, galima ant dekoratyvines juostos sudet saldainius ir ant virsaus uzlipdyt lipniaja juosta, gal greiciau bus.
gali nelaikyt kai trauks saldainius
tada geriau jau ant platesnės juostos su stepleriu prisegt
nes su lipnia juosta nelaikys, traukiant tie saldainiai kabinasi vienas už kito, tai bendras vaizdas bus nelabai koks
QUOTE(Migele @ 2008 06 10, 21:39)
Imetu, kaip ir zadejau zvakes.
mano tokios pačios.
[
QUOTE(Auges @ 2008 06 10, 19:21)
gali nelaikyt kai trauks saldainius
nes su lipnia juosta nelaikys, traukiant tie saldainiai kabinasi vienas už kito, tai bendras vaizdas bus nelabai koks
Istiesu saldainiai gali kabintis vienas uz kito teks raisiot, jei nepatingesiu
Sveikos mergaitės,
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Su vyru piršliausim liepos 12 diena, kaip ir kažkuri iš jūsų Scenarijų jau prisisiunčiau, dabar reikia susidėlioti pagal save. Pakalbėjot apie židinio uždegimą ir iškilo klausimas: viena tėvų pora atneša vieną žvakę, ar tėvas ir mama atneša po vieną, na reikia 2 ar 4 žvakes turėti
Ir kada tą karvojų įnešti? Mano bendradarbė sakė atnešė po 12 pirmą vakarą ir pati dalijo svečiams, buvo šiokia tokia atrakcija
Migele, labai gražios žvakės
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Su vyru piršliausim liepos 12 diena, kaip ir kažkuri iš jūsų Scenarijų jau prisisiunčiau, dabar reikia susidėlioti pagal save. Pakalbėjot apie židinio uždegimą ir iškilo klausimas: viena tėvų pora atneša vieną žvakę, ar tėvas ir mama atneša po vieną, na reikia 2 ar 4 žvakes turėti
Ir kada tą karvojų įnešti? Mano bendradarbė sakė atnešė po 12 pirmą vakarą ir pati dalijo svečiams, buvo šiokia tokia atrakcija
Migele, labai gražios žvakės
QUOTE(astike @ 2008 06 11, 08:57)
Sveikos mergaitės,
Teveliu porai nupirkau po viena zvake, nes mamytes o karvoju as tiesiog desiu ant stalo prie jaunosios torto ir kai bus pjaustomas jaunosios tortas, kartu pjaustysiu savo, jokiu inesimu nedarysiu
Aš dvejose vestuvėse, taip pat rišau saldainiukus ant virvutės, tik aš jais apvyniojau netikrus jaunuosius, metrų reikia nemažai, kad gerai atrodytu . Ir labai gražiai atrodo saldainiukai, tie kur būna bliazgančiais popieriukais, gaunasi tokie ilgi, žėrintys karoliai
Convict, dar kartelį dėkui , kad pasakei kur galima rasti gražių papkių. Nulėkiau pirmadienį, bet jie nieko gero neturėjo, nes buvo išsipardavę, tai užsisakiau ir man jie pagamins, atsiimsiu ketvirtadienį ir parodysiu jūsų teismui savo papkę. Ir dar pas juos yra labai gražių dalykėlių sveikinimo užrašymui, kai pagamins taip pat pasirodysiu
Parodau ir aš savo jaunųjų šeimos židinuką, jei nuotraukoje nesimato, tai tie tarpeliai ant židinuko yra širdelės formos
Parodau ir aš savo jaunųjų šeimos židinuką, jei nuotraukoje nesimato, tai tie tarpeliai ant židinuko yra širdelės formos
Sveikos, mergaites na liepos 26 pirmakart pirsliausim su savuoju. vestuves nedideles, apie 40 sveciu, pagrinde jaunimas (iki 30metu) ir tik teveliai vyresni. tai norisi kazka jaunatvisko, originalaus suplanuoti, juolab, kad ir jaunieji nelabai benori tradiciju visu. tai ir laukiu sventes, ir noriu, ir neramu, bet tikiu, kad viskas pavyks. smagu cia, pas jumis, pasiruosimo darbai vyksta sparciausiu tempu norejau paklausti, kaip galeciau patekti i pasto dezute kur viskas pirsliams?....