Smagu, kad musu temele tokia atgijusi
visai nebloga ideja mesti gele is atlapo, reiks pasiulyti janajai....nes ir man tas kelerISCIO METIMAS NEPATINKA, BET JEI METI PUOKSTE KAZKA KITA REIK MESTI NETEKEJUSIEMS VAIKINAMS!
Siaip as buvau daugely vestuviu....tai tik puokste mete(jaunoji)....
O del jaunikio nieko nebuvau girdejusi,,,,idomus, bet labai jau juokingas variantas, kai jaunikis bata meta Pas mus tai bus daug solidziu sveciu,tai gali nesuprasti . Na zinot kaip su tais sveciais buta .
O va ta gelyte nieko, bet ar tai turi kokia reiksme
Gal kas dar ka nors idomaus del metimo inprovizaves buvo
Siaip as buvau daugely vestuviu....tai tik puokste mete(jaunoji)....
O del jaunikio nieko nebuvau girdejusi,,,,idomus, bet labai jau juokingas variantas, kai jaunikis bata meta Pas mus tai bus daug solidziu sveciu,tai gali nesuprasti . Na zinot kaip su tais sveciais buta .
O va ta gelyte nieko, bet ar tai turi kokia reiksme
Gal kas dar ka nors idomaus del metimo inprovizaves buvo
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 10, 15:44)
Zinok, visaip daro..... (nebijok suklysti, nes dabar viskas taip sumaisyta, kad niekas del nieko nesijaudina, kad tik smagu butu).
Mano pirslys su jaunuoju ir su visais pabroliukais pajudes is jaunojo, atvaziuos pas jaunaja, kur jo lauksiu as su jaunaja ir pamergem. Man atrodo, kad taip ir turi buti....nes kazkaip ir zaidimai su tuo susije buna(pvz. jaunikas pagal ranka, uzristom akim izsirenka, kuri gi jo mylimoji)
Papildyta:
KLAUSIMAS:
O del tevu palaiminimo tada kaip, pas nuotaka nuvaziavus jaunikio tevai dar kart kartu su jaunosios laimina abudu
ATSAKYMAS:
taip
Mano pirslys su jaunuoju ir su visais pabroliukais pajudes is jaunojo, atvaziuos pas jaunaja, kur jo lauksiu as su jaunaja ir pamergem. Man atrodo, kad taip ir turi buti....nes kazkaip ir zaidimai su tuo susije buna(pvz. jaunikas pagal ranka, uzristom akim izsirenka, kuri gi jo mylimoji)
Papildyta:
KLAUSIMAS:
O del tevu palaiminimo tada kaip, pas nuotaka nuvaziavus jaunikio tevai dar kart kartu su jaunosios laimina abudu
ATSAKYMAS:
taip
QUOTE(katyteee @ 2008 06 10, 17:28)
as busiu pas jaunaja, mano vyras liudininkas pas jaunaji, norrs jaunasis mano brolis, bet as busiu apsirengus kaip pamerges tai nelabai ir skaitysiuos uz ta tikraja pirsliene, todel nusprendem kad tiesiog busiu pas jaunaja!
Aciu labai uz atsakymus, as pati irgi tada pas jaunaja iskart vaziuosiu, nes man dar laiko uzduotim paruost, trai pats tas bus
QUOTE(vilgi @ 2008 06 09, 22:23)
gal galit kas atsiusti vestuviu scenariju
nes jau nebeturiu visai minciu turim eiti i vestuves pirsliauti o visai nieko nebesugalvoju
gal pasidalinsit patirtimi
dekinga is anksto
o jei ne emailu galit rasyti i az
emailas vilijapi@gmail.com
nes jau nebeturiu visai minciu turim eiti i vestuves pirsliauti o visai nieko nebesugalvoju
gal pasidalinsit patirtimi
dekinga is anksto
o jei ne emailu galit rasyti i az
emailas vilijapi@gmail.com
PADEKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(vilgi @ 2008 06 10, 21:01)
Issiunciau turetum gauti
QUOTE(vilgi @ 2008 06 10, 21:01)
nepadėčiau iš principo
nevieną kartą buvo temoje rašyta, ši tema neskirta jūsų el.pašto adresmas išvardinti, o pasidalinti savo patirtimi.
ejaugi taip sunku paskaityti temą, ir pažiūrėt kas turi scenarijus kas neturi, kas turi kažkokios medžiagos ir paprašyt asmeniškai?
Alternatyva keliaraiščio metimui, mūsų jaunoji sugalvoji pati - išsirinko vaikiną, kuriam reikėtų jau apie vedybas pagalvot ir įdėjo į jo mašiną , mest nereikėjo...
Sveikutės, na ir aš su vyreliu piršliausiu, tik jau rudeniop, o ne vasara, bet kadangi tai antros vestuvės, kai piršlaisim, tai jau pasimokiau ir dabar po truputi ruošiuos iš anksto. Kažkuri mąstė apie svočios tortą - pyragą - pernai pirkau - nu efektas tikrai geras, dar patarčiau svočiutėms, kurios ruošiasi stalo išpirkimui nusipirkt keletą tų valgomų pinigų banknotų, jei kartais nenorėtų užlesit stalo apsimetėliai - mintis tokia, kad jau už pinigus šiais laikais viskas įmanoma.
Beje, patiko man ta mintis, kad jaunikis galėtų mesti gėlę iš atlapo - ne vulgaru, o kartu ir pabroliukai nebus nuskriausti, nes jau tas keliaraiščio ieškojimas ir metimas
Beje, patiko man ta mintis, kad jaunikis galėtų mesti gėlę iš atlapo - ne vulgaru, o kartu ir pabroliukai nebus nuskriausti, nes jau tas keliaraiščio ieškojimas ir metimas
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 10, 18:55)
O gal gali parasyt kaip tu ja darei (risai)? Is kokiu saldainiu?
ėmiau dovanų pakavimo juostelę - apie 10 m., įvairių saldainių, daugiausiai čiulpinukų, įvairiaspalvių, šokoladinius, ir rišau su virve kas 5 cm maždaug po vieną
Gale pririšau 3 buteliukus baltos, dainavos ir 999 po 200 ml talpos, tada buteliukus sudėjau į krepšio apačią ir iš višaus gražiai sudėliojau tuos saldainius
Aciu
o as galvojau, kad saldainius risai viena su kitu Reiks ir man siandien kai ka pabandyt su tais saldainiais padaryt
o as galvojau, kad saldainius risai viena su kitu Reiks ir man siandien kai ka pabandyt su tais saldainiais padaryt
Padariau diplomus jauniesiems, bet nesugalvoju, kuriuo metu juos geriau atiduoti
merginos labai reikia jusu pagalbos reikia i sveciu knyga kokiu zodziu palinkejimus jau parasiau nuo musu bet va kaip parasyti pradzia nelabai sugalvoju(noretusi grazios pradzios o gaunasi )
Auges, parasyk kaip darei ta saldainiu girlianda, nors as pati tai turnut tingesiu klijuot
Imetu, kaip ir zadejau zvakes. Tas didesnes stiklines atnes tevai, jaunieji uzsidegs mazesniaja, kaip tebletuke zvakute ir isisdes i savo seimos zidinuka.
Imetu, kaip ir zadejau zvakes. Tas didesnes stiklines atnes tevai, jaunieji uzsidegs mazesniaja, kaip tebletuke zvakute ir isisdes i savo seimos zidinuka.