Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(Ramutuke @ 2008 06 10, 10:32)
Va va labai idomu butu pamatyt kaip rengiasi svociutes ax.gif
As svociausiu liepos 19 d. bet dar neturiu kuo apsirengt,
tai kai klausia kas nors kuo rengsiuos tai sakau kad nuoga su karoliais  lotuliukas.gif

Mes cia turim tokia temele. Kaip pasipuosti svociai... biggrin.gif biggrin.gif
tai ir atlekit ten paplepet,,,,pasidalinti savo dziaugsmais ir rupesciais apie apranga.
As asmeninskai si penktadieni pradedu siutis sukne.(kai pasiklausau ,,,,tai jau gal truputi veluoju) blink.gif
Atsakyti
Auges atrodo vestuves jusu jauniesiems turejo tikrai patikti, bet is aprasymo, man sauniai skambejo thumbup.gif
Mergaitems, kurios ruosiasi si savaitgali pirsliauti dideles sekmes ir gerai issimiegoti pries tai, nors as neisivaizduoju kaip tai reiketu padaryt, nes vien pas kirpeja bent man reiks vaziuoti 6 ryte doh.gif (vestuves rugpjucio 2)
Kadangi tema apie keliaraiscius, labai noriu paklausti, kaip padaryti, kad jaunasis vietoj keliaraiscio istrauktu stringus??? Cia su jaunaja buna viskas suderinta ir gaunasi jaunajam ir sveciam atrakcija ar kaip???
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš prie jūsų esamos ir būsimos svočiutės 4u.gif

Man ši garbė gręsia rugpjūtį net dukart doh.gif Dabar jau pradedu gailėtis kad sutikom, bet.... yra kaip yra ir dabar liko tik gražiai viską padaryt.
Pasiskaičiau temelę, jau kurį laiką vis skaitinėju tik pasisakyt dabar tik sugalvojau ax.gif

Scenarijų radau gal jau kokius 4, bet visi tokie panašūs ir kartu tokie standartiški, norisis kažko naujo.

Mes čia su svotu kombinuojam keliatą idomesnių dalykėlių. Pvz:norim, kad jaunikis su palyda pas nuotaką per vienas vestuves atvažiuos su motociklais, kad būtų garsiai ir triukšmingai. Dabar liko susiderint. Gaila per kitas taip neišeina.

Atsakyti
Mes po dvieju savaiciu(06-21) pas pusbroli eisim pirma kart pirsliaut. Neisivaizduoju, kaip buciau pasiruosus, jei ne jusu visu mintys ir patarimai, perskaiciau viska,kiek radau, dabar kaip tik baigineju deliotis scenariju.
Vestuves bus tik viena diena, bet vis tiek oi kiek reikalu..
Turiu klausima:
Islydint jaunuosius is skirtingu namu, pirslys pas jaunaji, svocia pas jaunaja atskirai nuvaziuoja ar pirmiau abu pas jaunaji, paskui pas jaunaja vaziuoja ?
O del tevu palaiminimo tada kaip, pas nuotaka nuvaziavus jaunikio tevai dar kart kartu su jaunosios laimina abudu g.gif
Kiek buvau vestuvese, visur pataikydavau, kad is vienu namu islydi.
Atsakyti
Sveikos,
norėjau dar paklaust patyrusių, kaip ten su tais piršlių buteliais, kiek jų reikia ir kada teikiami? Nes iš to bendrinio pašto prisirinkau visą krūvą skirtingų etikečių, bet neįsivaizduoju nei kiek jų spausdint, nei kiek ir kokios spalvos gėrimukų užsipirkt reikia, nei kada tokius papuoštus teikti? g.gif
Šiaip mes tik liudininkais einam, bet vestuvė dvidienė, be piršlio korimo ir stalo išsipirkimo, nors pastarajam var. turbut atsargai nepamaišytų pasiruošt nors minimaliai, kad netyč neužkluptų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 09, 23:04)
PRITARIU, KAD KELIARASCIO NUEMIMAS(AISKU TAI MANO ASMENINE NUOMONE)YRA VULGARU. blink.gif  blink.gif  blink.gif

O aš va skaitinėjau knygą "Lietuvių papročiai ir tradicijos", tai ten taip pat parašyta, kad keliaraiščio metimas nesiderina su lietuvių tautos santūrumu blush2.gif . Ir kaip išeitis pasiūlyta - mesti jaunikiui savo gėlę iš atlapo. Taigi manau, kas nors gali panaudoti šį pasiūlymą 4u.gif . Nors mane asmeniškai nustebino ši knyga, nes tikėjaus rast aprašymą apie grynai senoviškas lietuvių vestuves.
Atsakyti
sveikos busimos ir jau buvusios pirslienes,as irgi busiu pirsliene savo sesers vestuvese rugpjuti,ispradziu tai viskas atrode labai paprasta ir juokinga,o dabar kuo artciau ta data tuo baisiau darosi,vien pagalvojus rankos kojos dreba,scenariju jau turiu pasidariusi,ir zaidimukus apgalvojau kokius zaisime,bet baime tragiska doh.gif fear.gif ,o dar ir sukneles niekur neradau tokios kokios norejau,issinuomavau tokia kuri visai man ne prie dusios.
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 06 10, 14:37)
Mes po dvieju savaiciu(06-21) pas pusbroli eisim pirma kart pirsliaut. Neisivaizduoju, kaip buciau pasiruosus, jei ne jusu visu mintys ir patarimai, perskaiciau viska,kiek radau, dabar kaip tik baigineju deliotis scenariju.
Vestuves bus tik viena diena, bet vis tiek oi kiek reikalu..
Turiu klausima:
Islydint jaunuosius is skirtingu namu, pirslys pas jaunaji, svocia pas jaunaja atskirai nuvaziuoja ar pirmiau abu pas jaunaji, paskui pas jaunaja vaziuoja ?
O del tevu palaiminimo tada kaip, pas nuotaka nuvaziavus jaunikio tevai dar kart kartu su jaunosios laimina abudu g.gif

Zinok, visaip daro..... mirksiukas.gif (nebijok suklysti, nes dabar viskas taip sumaisyta, kad niekas del nieko nesijaudina, kad tik smagu butu).
Mano pirslys su jaunuoju ir su visais pabroliukais pajudes is jaunojo, atvaziuos pas jaunaja, kur jo lauksiu as su jaunaja ir pamergem. Man atrodo, kad taip ir turi buti....nes kazkaip ir zaidimai su tuo susije buna(pvz. jaunikas pagal ranka, uzristom akim izsirenka, kuri gi jo mylimoji) biggrin.gif biggrin.gif smile.gif
Papildyta:
KLAUSIMAS:
O del tevu palaiminimo tada kaip, pas nuotaka nuvaziavus jaunikio tevai dar kart kartu su jaunosios laimina abudu
ATSAKYMAS:
taip
Papildyta:
QUOTE(Nijoliux @ 2008 06 10, 14:44)
Sveikos,
norėjau dar paklaust patyrusių, kaip ten su tais piršlių buteliais, kiek jų reikia ir kada teikiami? Nes iš to bendrinio pašto prisirinkau visą krūvą skirtingų etikečių, bet neįsivaizduoju nei kiek jų spausdint, nei kiek ir kokios spalvos gėrimukų užsipirkt reikia, nei kada tokius papuoštus teikti?  g.gif
Šiaip mes tik liudininkais einam, bet vestuvė dvidienė, be piršlio korimo ir stalo išsipirkimo, nors pastarajam var. turbut atsargai nepamaišytų pasiruošt nors minimaliai, kad netyč neužkluptų  g.gif

daug sampano , koki 10-15 but.(prie santuoku rumu, gamtoje, kartais prie baznycios, kartais prie tilto, dar uzstalei ir bromui).Dar su jaunaisiais pasitarkite, kurioje vietoje jie vaisins, bet nepamirskit, kad jus palydos virsininkai tongue.gif tongue.gif , tai ziurekit, kad kelelis nedulketu
ir 6 degtines.(melyna- pirslio kraujas ir t.t.)
Atsakyti
sveikos, mer pirsliausim arba liudininkausim kitap tariant liepos 12 diena..jau kaip ir pasirasiau viska, bet vis pasiskaitau, papildau ir panasiai!

kazkaip neramu tik daros ar gerai visokiu pasisakymu, pramogu eiliskuma sudejau, ai bet bus kaip bus, todel as savo scenariju rasaus ant korteliu, suversiu jas ant sniurelio arba tokio metalinio rato, na kur prie raktu buna, nes jei ka pagal situacija galesiu greit praverts, panaudot kita ir panasiai, tik reikes kieta virseli kazkoki pasidaryti, kad nesiotis butu graziau ir patogiau! o kaip atliskiu kazka, tiesiog isplesiu ta lapeli!

QUOTE(convict @ 2008 06 06, 09:40)
Sveikutės svočiukės,

DAr norėjau paklausti, iš ko galimą daryti aukcioną?

Ir dar kaipo jūm atrodo, jaunoji atvažiuos tik su tėveliu į bažnyčią, ten jaunieji ir susitiks. Tai ar ir mūm kartu su visu pulku stovėti bažnyčioje ir laukti, ar pvz su piršliu palaukti lauke, o kaip jie atvažiuos įeiti pirmą mūm abiem, paskui mus jau tada įeitų jaunoji su tėveliu?

as labai pries aukcionus, nes manau zmones ir taip issileidzia ant vestuviu, tai dar reikalauti pinigeliu, nemanau kad grazu...o jei jau paskelbsite aukciona tai kaip ir nepatogu zmonems tyleti!

o gal darykite taip:

tegu jaunikis ir pabroliai stovi viduje, pamerges ir pirsliene lauke, kai atvaziuos jaunoji, pamerges is leto sueina po viena i baznycia ir tada ateina jaunoji atlydima tevu/tevo

taip ir priziuresite kad visis sveciai butu viduje ir siaip tvarka kad butu!

nes kaip buvo mano vestuves, as paprasiau sveciu kad visi eitu i vidu ir lauktu, bet vis tiek atsirado tokiu kurie norejo stoviniuoti lauke, tai tiesiog as nesilipau is masinos kol visis nesuejo! jaunikis lauke su pabroliais musu lauke ir pasitiko mane jaunikis islipancia is masinos..tada pulko lydimi iejome i baznycia

QUOTE(Ramutuke @ 2008 06 08, 18:12)
Sveikos svociutes,
Turiu galvos skausmeli ir toki nemenka, mat mano jauniesiems klebonas pasiule toki varianta kai jaunikis su pabroliais laukia baznycioj atvaziuojancios nuotakos.
Tai dabar galvosukis kaip ta nuotaka su pamergem is jos namu graziai islydet  g.gif
Gal kuriai jau taip buvo o gal siaip turite kokiu idomiu minciu  gathering.gif  pasidalinkim

mane islydejo is namu tik pamerges ir liudininke ir mama ir mamos draugas. visi sveciai jau lauke musu baznycioje ir kartu jaunikis su pabroliais!

o islydejo labai paprastai, tiesiog pasake kelius grazius zodzius, isgerem sampo ir isvaziavom su pamergem. mama nuskuode atskirai i baznycia..kadangi turejom siek tiek lai,ko ir vaziavom aleksoto link, sustojom ri pasidarem fotke kauno panoraminej aikstele (na ten aleksote), ir tada nurukom i baznycia
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 09, 20:27)
Nu zodziu, man jau neramu darosi su tuo pirsliu rolleyes.gif  rolleyes.gif (dar idomu, kaip mano vyras reaguos, kai karti uzdainuos) blush2.gif

pas mane liudininkas buvo mano brolis (kuriam liudininkausiu dabar), o liudininke buvo vyro sesuo..na jie buciavimosi problema ispremde labai graziai..kaip zudainavo karti karti....jie priejo vienas prie kito, uzsidenge veidus pake is sono papke ir atseit buciavos strepsedami!
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 09, 21:04)
PRITARIU, KAD KELIARASCIO NUEMIMAS(AISKU TAI MANO ASMENINE NUOMONE)YRA VULGARU. blink.gif  blink.gif  blink.gif
o del puokstes, kas cia per problemos....nu joi vistiek nuvys.....jei jau nori daryti pagal tokias tradicijas(amerikietiskas), tai jau ir atiduok.....arba nemesk.
Arba mesk baliona su vandeniu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai bus labai smagu, visos drauges senmerges tongue.gif  tongue.gif
cia as lauruzei atsakiau, jeigu ka

nu prajuokinai tu cia su tuo vandens balionu!

ziurint kaip ji nuima!man vyras nelindo nei po sijnonu nei dantimis nueminejo, tiesiog graziai pakiso rankas po sukne man stovint nueme ir paskui mete

QUOTE(flesi @ 2008 06 10, 09:11)
Dėl keliaraiščio, tai yra tokia jo metimo istorija (kas žino - neskaityti mirksiukas.gif ) kai europiečiai plaukdavo užkariauti Ameriką, kad nebūtų liūdna laive pasiimdavo ir kurtizanių, kurioms keliaraištis atstodavo "piniginę" - vyrai užkišdavo ten pinigus,  o kai kuris sugalvodavo tokią merginą vesti, tai viešai numaudavo keliaraištį, parodydamas, kad ji priklauso vienam. Va taip.... todėl man keliaraiščio metimas su lietuviškomis tradicijomis nieko bendra neturi ax.gif

na nesiderina tas keliaraiscio metimas kaip ir daug kitu gtradiciju atejusiu is vakaru! bet kaip ir viskas keicias siais laikais, taip ir i vestuves ateina naujos mados...juk anksciau tevas ar tevai nevesdavo nuotaku prie altoriaus....niekas ir fejerverku nesaudydavo...ir per mergvakarisu striptizu nesaokdavo...

QUOTE(saule** @ 2008 06 10, 12:37)

as busiu pas jaunaja, mano vyras liudininkas pas jaunaji, norrs jaunasis mano brolis, bet as busiu apsirengus kaip pamerges tai nelabai ir skaitysiuos uz ta tikraja pirsliene, todel nusprendem kad tiesiog busiu pas jaunaja!
QUOTE(agnemonas @ 2008 06 10, 13:05)
O aš va skaitinėjau knygą "Lietuvių papročiai ir tradicijos", tai ten taip pat parašyta, kad keliaraiščio metimas nesiderina  su lietuvių tautos santūrumu  blush2.gif . Ir kaip išeitis  pasiūlyta - mesti jaunikiui savo gėlę iš atlapo. Taigi manau, kas nors gali panaudoti šį pasiūlymą  4u.gif . Nors mane asmeniškai nustebino ši knyga, nes tikėjaus rast aprašymą apie grynai senoviškas lietuvių vestuves.

visai nebloga ideja mesti gele is atlapo, reiks pasiulyti janajai....nes ir man tas kelerISCIO METIMAS NEPATINKA, BET JEI METI PUOKSTE KAZKA KITA REIK MESTI NETEKEJUSIEMS VAIKINAMS!

oi netycia isijunge didziosios!

QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 10, 13:44)
daug sampano , koki 10-15 but.(prie santuoku rumu, gamtoje, kartais prie baznycios, kartais prie tilto, dar uzstalei ir bromui).Dar su jaunaisiais pasitarkite, kurioje vietoje jie vaisins, bet nepamirskit, kad jus palydos virsininkai tongue.gif  tongue.gif , tai ziurekit, kad kelelis nedulketu
ir 6 degtines.(melyna- pirslio kraujas ir t.t.)

na manau tik mes tiek jaunieji vaisinsim visur kartu

na jo, kazkur apie 10 sampo turesim, kazkur 5-6 butelius stipresniu dalyku

o as dar ir vaisiu siek tiek i gamta imsiu, na ir aisku saldainiu!
Atsakyti
Auges, ar turi dar ta saldainiu girlianda su buteliukais, mielai perpirkciau 4u.gif O as siandien neblogas zvakes seimos zidinio uzdegimui nupirkau, veliau imesiu fotke smile.gif
Atsakyti
heh, jau vaikai išdraskė hihihi.gif liko tik virvė su buteliukais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 06 10, 18:52)
heh, jau vaikai išdraskė hihihi.gif liko tik virvė su buteliukais laugh.gif

O gal gali parasyt kaip tu ja darei (risai)? Is kokiu saldainiu?
Atsakyti