jaunoji keliaraištį "įmetė" į užkietėjusio senbernio mašiną o puokštė įteikė jo tos dienos porai
Convict, kad lygtai sakiau atrodo...
QUOTE(Auges @ 2008 06 09, 23:23)
Convict, kad lygtai sakiau atrodo...
Tai gal čia aš ką praleidau
o kur šventėt? Kiek buvo žmonių?
QUOTE(convict @ 2008 06 09, 21:45)
Kaip radeda dainuot karti karti degtinė karti, gali pasakyt kad šį kart mes jūsų nemokinsim, o kokins svečiai, ir paleisti kokią širdelę ar dar kažką simboliško per rankas, ir kol muzikantai groja ta širdelė ir eina iš rankų į rankas, kaip tik nustoja, ir pas ką ji būną tas rodo kaip bučiuotis.
O jau kaip ateina pas jaunuosius sakai stop, jaunieji meluoja kad bučiuotis nemoka, va įrodymas ir iškelti nuotrauką atspausdintą jaunųjų kaip bučiuojasi, ir sakai tada kažką tokio "kadangi jau mokat bučiuotis tai tik parodykit....."
O jau kaip ateina pas jaunuosius sakai stop, jaunieji meluoja kad bučiuotis nemoka, va įrodymas ir iškelti nuotrauką atspausdintą jaunųjų kaip bučiuojasi, ir sakai tada kažką tokio "kadangi jau mokat bučiuotis tai tik parodykit....."
aš, kai piršliavau, esu liepusi tėveliams mokint....Kai pradeda dainuot "mokins, mokins, piršleliai mokins", piršlys arba svočia padainuoj "mokins, mokins tėveliai mokins" irgi linksma būna
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 09, 19:42)
tai kas cia tave taip apsauke Negi muzikantai taip galejo
Mes tai su vyru nusprende tik nuvyke i sventimo vieta su muzikantais daug maz viska paderint kazkaip nemegstu as tokiom temom telefonu kalbet, juolab ir zmoniu tu macius nesu
O jau nervas kaip ima paskutinem dienom Liko tik 5 dienos iki vestuviu, tai tridaliot pradejau
Mes tai su vyru nusprende tik nuvyke i sventimo vieta su muzikantais daug maz viska paderint kazkaip nemegstu as tokiom temom telefonu kalbet, juolab ir zmoniu tu macius nesu
O jau nervas kaip ima paskutinem dienom Liko tik 5 dienos iki vestuviu, tai tridaliot pradejau
ir mes si sestadieni pirsliausim tai jau apsiraminau ir nusprendziau padaryti grazia svente jauniems o visa kita tai tikekimes susitvarkys kai gyvai bendrauji su zmogum visai kitaip negu tel.
bijau tik vieno kad jei kas...kaip mano vyras sako nera pas mane derybininko gysleles
QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 10, 09:40)
ir mes si sestadieni pirsliausim tai jau apsiraminau ir nusprendziau padaryti grazia svente jauniems o visa kita tai tikekimes susitvarkys kai gyvai bendrauji su zmogum visai kitaip negu tel.
bijau tik vieno kad jei kas...kaip mano vyras sako nera pas mane derybininko gysleles
As derybininke nebloga, bet vyras tai Po truputi raminuosi ir as, bet jauciu, kad tai laikina Penktadieni drebes ne tik kinkos, o apie sestadieni tai net baisu pagalvot Dabar tik galvoju ar as tikrai viska jau paruosiau, ar ko nepamirsau
Man ir šeštadienį laukia šventė būti liudytoja, bet kažkaip visai nestresuoju Bent kol kas, nes jei neimsi į galvą, viskas bus gerai ir tikrai viskas pavyks...
Man tai kažkaip gerą skaityti jūsų pasiruošimus šiam savaitgaliui, jau greit jūsų šventė jau greit pasirodysit ką išmastėt
Nes vistiek kaip bebūtų, visų svečių ir palydos visad žvilgsniai ir visą kitą būną į jaunuosius ir piršlius.
Merginos kaip eisit apsirengę? Ar turit užsisakę svočios karvojų? Kiek nešities alkoholio? Kiek saldainių?
Nes vistiek kaip bebūtų, visų svečių ir palydos visad žvilgsniai ir visą kitą būną į jaunuosius ir piršlius.
Merginos kaip eisit apsirengę? Ar turit užsisakę svočios karvojų? Kiek nešities alkoholio? Kiek saldainių?
Va va labai idomu butu pamatyt kaip rengiasi svociutes
As svociausiu liepos 19 d. bet dar neturiu kuo apsirengt,
tai kai klausia kas nors kuo rengsiuos tai sakau kad nuoga su karoliais
As svociausiu liepos 19 d. bet dar neturiu kuo apsirengt,
tai kai klausia kas nors kuo rengsiuos tai sakau kad nuoga su karoliais
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 09, 23:04)
PRITARIU, KAD KELIARASCIO NUEMIMAS(AISKU TAI MANO ASMENINE NUOMONE)YRA VULGARU.
Dėl keliaraiščio, tai yra tokia jo metimo istorija (kas žino - neskaityti ) kai europiečiai plaukdavo užkariauti Ameriką, kad nebūtų liūdna laive pasiimdavo ir kurtizanių, kurioms keliaraištis atstodavo "piniginę" - vyrai užkišdavo ten pinigus, o kai kuris sugalvodavo tokią merginą vesti, tai viešai numaudavo keliaraištį, parodydamas, kad ji priklauso vienam. Va taip.... todėl man keliaraiščio metimas su lietuviškomis tradicijomis nieko bendra neturi
QUOTE(flesi @ 2008 06 10, 11:11)
todėl man keliaraiščio metimas su lietuviškomis tradicijomis nieko bendra neturi
Va būtent, aš tik tingėjau visą istoriją rašyt, bet kam tai patinka tik pirmyn, vis šiokia tokia atrakcija per vestuves
Mano būsimas jaunikis irgi mes, dėl atrakcijos, bet manau galimą ir be jo metimo apsieit, kaip kad mūsų vestuvėse piršliai sugalvoje buvo mesti jaunikio batą
QUOTE(llauruze @ 2008 06 09, 22:48)
Aš suku galvą kaip čia jaunuoius įdomiau išleist miegoti: naktiniai ir tos pintinės su visokiais skanestais ir zvakėm jau buvo pas mus...Kartotis nesinori....O minčių kuo pakeist nėra
Kažin ką čia sumąsčius vietoj tos puokštės...
Kažin ką čia sumąsčius vietoj tos puokštės...
buvo daug idėjų: jaunajai šaliką, kad gerklės neskaudėtų, pirštines, kad nesidraskytų, jaunajam kaklaraištį, kad jeigu ką - prieš žmones gerai atrodytų, kojines, kad žmoną šildytų...
merginos rašo savo vardus ant jaunosios bato, kurios mažiausiai nusitrins - ta pirma ištekės (čia atrodo ispaniška tradicija)