Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

Laurita, tikrai bus viskas puiku, pamatysi 4u.gif
As siandien puikiai po miesta pasivaiksciojo, pabaigoj jau basutes pritryne, tai atsisegiau dirzelius doh.gif ejau gi ieskot, Vilniaus gatvej, graziosios Convict papkutes, tik as po Vilniu braidziojau, o ji Kaune savaja pirko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 09, 15:49)
Radau skryniai iš nuorodų įdėtų tikrai įspūdingai atrodo rolleyes.gif
O kaži kokio svorio tą skrynia reiktų užsisakyti? ir aplamai svočios karvojus kokio dydžio turėtų būti?

Skrynios be 3-4 kg nedaro, tik zinokit kad pinigai tie kur matosi atskirai perkami. O as manau, kad sviociai nuo 3 iki 4,5 kg uztenka,cia mano nuomone. smile.gif

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 09, 17:42)

O jau nervas kaip ima paskutinem dienom doh.gif Liko tik 5 dienos iki vestuviu, tai tridaliot pradejau lotuliukas.gif

Lauksim labai tavo raportelio. Nesinervuok viskas pavyks gerai.
QUOTE(Migele @ 2008 06 09, 20:24)
ejau gi ieskot, Vilniaus gatvej, graziosios Convict papkutes, tik as po Vilniu braidziojau, o ji Kaune savaja pirko lotuliukas.gif

biggrin.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2008 06 09, 21:24)
ejau gi ieskot, Vilniaus gatvej, graziosios Convict papkutes, tik as po Vilniu braidziojau, o ji Kaune savaja pirko lotuliukas.gif

Nu kaip mes taip susišnekėjom tai nežinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As skaitineju, kaip jus cia mergaites puikiai ruosiates, ir negaliu atsidziaugti.
man kazkaip keistai gaunasi. Kadangi mano pirslys ne mano vyras, ir labai rimtai nusiteikes pirsliavimui, tai kazkaip bijau neitikti.. doh.gif doh.gif
Beje, jis sesiais metais vyresnis ir siaip is esmes labai skiriames,,,,,,,savaitgali buvom susitike, sako reik ruostis g.gif
Kaip galvojat :arverta man vienai scenariju rasyt ir poto derintis...o gal pasiskirstyt dalis uz ka kas atsakingas g.gif g.gif .
Nu zodziu, man jau neramu darosi su tuo pirsliu rolleyes.gif rolleyes.gif (dar idomu, kaip mano vyras reaguos, kai karti uzdainuos) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 09, 22:27)
As skaitineju, kaip jus cia mergaites puikiai ruosiates, ir negaliu atsidziaugti.
man kazkaip keistai gaunasi. Kadangi mano pirslys ne mano vyras, ir labai rimtai nusiteikes pirsliavimui, tai kazkaip bijau neitikti.. doh.gif  doh.gif
Beje, jis sesiais metais vyresnis ir siaip is esmes labai skiriames,,,,,,,savaitgali buvom susitike, sako reik ruostis g.gif
Kaip galvojat :arverta man vienai scenariju rasyt ir poto derintis...o gal pasiskirstyt dalis uz ka kas atsakingas g.gif  g.gif .
Nu zodziu, man jau neramu darosi su tuo pirsliu rolleyes.gif  rolleyes.gif (dar idomu, kaip mano vyras reaguos, kai karti uzdainuos) blush2.gif

na man atrodo, kad pasiskirstykit, o po to paderinkit g.gif
o del karti, tai pamastykit kaip issiukti su bajerui mirksiukas.gif cia buvo kazkada pasiulymas su besibuciuojanciu jaunuju nuotrauka thumbup.gif , nors mes pirsliavom su vyru, bet taip ir darem...idomiau, nes jau "mokyk mokyk pirsleli mokyk labai atsibode. doh.gif reakcija visu buvo superine mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Tik nelabai supratau....gal gali patikslinti
aciu aciu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
QUOTE(vaidoska @ 2008 06 09, 22:32)
na man atrodo, kad pasiskirstykit, o po to paderinkit  g.gif
o del karti, tai pamastykit kaip issiukti su bajerui  mirksiukas.gif cia buvo kazkada pasiulymas su besibuciuojanciu jaunuju nuotrauka  thumbup.gif , nors mes pirsliavom su vyru, bet taip ir darem...idomiau, nes jau "mokyk mokyk pirsleli mokyk labai atsibode.  doh.gif reakcija visu buvo superine  mirksiukas.gif

cia buvo kazkada pasiulymas su besibuciuojanciu jaunuju nuotrauka
Cia kazkas labai vertingo ir puiki iseitis, is nemalonios padeties bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 09, 22:40)
bigsmile.gif  Tik nelabai supratau....gal gali patikslinti
aciu aciu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
cia buvo kazkada pasiulymas su besibuciuojanciu jaunuju nuotrauka 
Cia kazkas labai vertingo ir puiki iseitis, is nemalonios padeties bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kaip radeda dainuot karti karti degtinė karti, gali pasakyt kad šį kart mes jūsų nemokinsim, o kokins svečiai, ir paleisti kokią širdelę ar dar kažką simboliško per rankas, ir kol muzikantai groja ta širdelė ir eina iš rankų į rankas, kaip tik nustoja, ir pas ką ji būną tas rodo kaip bučiuotis.
O jau kaip ateina pas jaunuosius sakai stop, jaunieji meluoja kad bučiuotis nemoka, va įrodymas ir iškelti nuotrauką atspausdintą jaunųjų kaip bučiuojasi, ir sakai tada kažką tokio "kadangi jau mokat bučiuotis tai tik parodykit....." mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš suku galvą kaip čia jaunuoius įdomiau išleist miegoti: naktiniai ir tos pintinės su visokiais skanestais ir zvakėm jau buvo pas mus...Kartotis nesinori....O minčių kuo pakeist nėra blush2.gif

Ir darjei nuotaka nenori atiduoti savo puokštės, tai gal ir keliaraiščio nemesti... g.gif
Kažin ką čia sumąsčius vietoj tos puokštės...
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2008 06 09, 22:48)
Aš suku galvą kaip čia jaunuoius įdomiau išleist miegoti: naktiniai ir tos pintinės su visokiais skanestais ir zvakėm jau buvo pas mus...Kartotis nesinori....O minčių kuo pakeist nėra  blush2.gif

Ir darjei nuotaka nenori atiduoti savo puokštės, tai gal ir keliaraiščio nemesti... g.gif
Kažin ką čia sumąsčius vietoj tos puokštės...

Na o jeigu mesti, tik šiaip, ir paskui ją atsiimti?
Pas mus irgi nebuvo per mūsų vestuves keliaraiščio nuėmimas ir metimas, man tai buvo ir yra visai negražu ir su vsai kitais dalykais asocijuojasi, tai gi pas mus metė jaunikis savo batą rolleyes.gif
Atsakyti
Na štai, mes jau "apženijom" savo jaunuosius šį šeštadienį.

Daug maž viskas pavyko kaip ir planavom, kai kas nepavyko dėl oro... na bet apie viską iš eilės bandysiu trumpai.

Mūsų vestuvės (na sakysiu mūsų, nes piršliai nuo jaunųjų vis tiek neatskiriami biggrin.gif ), buvo netradicinės. Jaunieji CMB susituokė lapkričio mėn., dabar tik prisiekė prieš Dievą ir darė balių draugams ir giminėms. Jaunoji griežtai atsisakė visų išpirkų namuose (natūralu, nes susituokę 6 mėn doh.gif), nenorėjo jokių tradicinių paverkšlenimų su išskridusiais iš lizdo paukščiais ir pan.
Atvažiavom pas jaunuosius apie 8,30 - jaunojo mamos reikalavimas laugh.gif (aš puikiai apsiėjau be kirpyklos, be prof. makiažo ir pan.), dar apie valandą prastovėjom, pralaukėm likučių svečių, beveik susipykau su jaunojo mama, nes ten toookią moteris doh.gif , kaip sakoma boba su kiaušais biggrin.gif, tai toks tokį sutiko ir mes su ja beveik beveik lotuliukas.gif
Žodžiu, planavom pradėti iškilmes porų prisistatymu, bet dvi porod vėlavo, tad prie stalo sėdom iškarto ir be jokių didesnių įžangų, tada piršlys pasveikino gausų giminių ir draugų būri, paskelbė kad šios dienos vestuvių maratonas atidarytas, ir jaunieji o ir visa palyda kartu pradeda ilgą kelią iki vakarinio finišo. Pakėlėm kelias taureles už jaunuosius, tėvus, susirinkusius, ir pan. Tada, jauniesiems įteikėm dovanų maišelį prigrūsta firminiais saldainiais "R... ir K... 2008.06.07" su žodžiais, kad bėgdami pas jus, užbėgom į parduotuvę, ir pamatėm kad prekyboje atsirado nauji saldainiai, pardavėjai pasakė, kad tik atsiradę jei staigiai sumušė visus pardavimų rekordus, todėl spėjom prigriebti tik štai šį mažą maišelį. Įteikėm saldainius, visi paragavo, pripažino aukštą gaminio kokybę, pasiėmė po suvenyrinį saldainiuką ir išgėrė už mūsų sėkmingą apsilankymą parduotuvėje, kaip sakoma laiku ir vietoje.
Maždaug pusvalandį iki išvažiavimo, pakėliau visus nuo stalo, tėvus pastatėm prie sienos blush2.gif , pasakėm gražią kalbą apie tai, kad visi žmonė yra angelai su vienu sparnu, kad galėtų skristi, turi susirasti sau skirtą porą ir apsikabinti ir įteikėm tėvams po angeliukų statulėlę. Tada jaunieji įteikė savo paruoštas dovanas tėvams, ir paprašėm tevų palaiminimo. Nusišluostę ašaras, sėdom į mašinas ir išrūkom į bažnyčią.
Tada iki popiet praktiškai savo pareigas apleidom, o prisiminėm jau tada kai važiavom į šventimo vietą (kelias apie 1 val užtruko)
Visi važiavom vienu autobusu, tad autobuse:
1. Jaunieji dalinosi pareigas - sprogdino balionus ir vardino "....darysiu Aš" ir t.t.
2.Atsakinėjo į klausimus:
klausimo jaunajai pavyzdys: Ar pasižadi būti taupi?, kai atsako:
- Būk taupi. Brangūs puodai ilgiau laikys, jei juose rečiau virsi
klausimo jaunajam pvz:
Ar žinai kokį vyrą galima pavadinti sėkmingu?, kai atsako
-Tokį, kuris pinigus uždirba greičiau, nei sugeba išleisti jo žmona.

Atvažiavę prie ežero, jaunieji turėjo susikurti savo išskirtinį laimės receptą - ant akmenukų buvo surašyti po 10 teigiamų ir neigiamų jausmų ir turėjo išsirinkti kas jiems tinka aks ne, netikusius nuskandinom.

Atvažiavus į šventimo vietą tikėjausi stalo išpirkimo, bet neteko ,nes niekas neorganizavo. Tad visas pasiruošimas nuėjo veltui, turėjau saldainių virvę, su gale pririštais 2 buteliukais degtinės, taip pat turėjau "Europos sąjungos atstovo pasirašytą liudijimą, kad stalas su visais esančiais gėriais priklauso prišliui ir piršlienei, ir visi apsišaukeliai vos pamatę šį dok-ą turi išsinešdinti lauk", tik va panaudot neteko, tad ir neįsivaizduoju reakcijos.

Prisėdus prie stalo, per pirmą užsėdimą, išrinkom "taurininkus" - korteles pirkom vilniaus CMB parduotuvėje, pasiuntėm dvi atvirutes vaikų vardams surašyti per rankas.
per pirmą pertraukėlę jaunieji žaidė tokius žaidimus: išrinkti monetas iš kruopų, bet įsijautę svečiai primėtė tiek monetų, kad teko rinkti kruopas iš monetų lotuliukas.gif
ir antras žaidimas: turėjo su vandens pistoletais užgesinti žvakes. Pirmasis užgesino jaunasis, jaunoji azarto įkarštyje priėjo prie žvakės labai arto tiesiai vos ne pylė vandenį, o žvakė vis tiek neužgeso lotuliukas.gif - juoko buvo visiems labai daug.

per antrą užsedimą, kai grįžo atvirutės su vardais, užkabinom jas ant šampano butelio apvynioto saldainiukais ir įteikėm su žodžiais: kol rinksites vardus suvalgykit saldainiukus, o kai išsirinksit atsikimškite šampaną ir išgerkite ta proga. Visiems labai patiko

Antros pertraukėlės metu žaisti turėjo tik palyda, bet ir jaunieji labai užsimanė, taigi žaidimas buo tokie:
pastatėm poras viens prieš kitą, tarp jų bambos lygyje įkišom balioną ir grojant muzikai jie turėjo tuos balionu užkelti iki smakro be rankų. Tai pavyko pakankamai lengvai, tada pagelbėjo muzikantas. Poros tuos balionus turėjo pirmiausiai suspaust kaktom ir pašokt, tada įsikišt tarp nugarų, tada įsidėti žemiau bambos, na ten kur vyrams užtrauktukai būna lotuliukas.gif , taip bešokant 2 porom tie balionai sprogo - tos poros gavo dovanų po 2žaidimų kauliukus ant kurių buvo išvardintos meilės pozos ir vieta, kur tą pozą panaudot.

Antras žaidimas: merginas trumpam išvedėm iš salės, įsegėm vyrams po 2 žiogelius į drabužius (klešnių vidinėse pusėse, į švarką nugaroj iš vidaus, už dirž ar apykaklės ir pan.), tada merginos turėjo ieškot. Laimėjusi pora gavo paveiksliuką "esnat reikalui išdaužti stiklą"

Trečio užsėdimo metu, jauniesiems įteikėm išgraviruotas taures, ant vienos buvo
"Negali būti
Laimė yra"
Ant kitos:
"laimingas vienas
dviejų reikalas"
Skaitant kartu gaunasi:
"Negali būti laimingas vienas
Laimė yra dviejų reikalas"

Sakėm, kad nuo šiol jaunieji yra viena šeima - ir turi dalintis viskuo, kartais net ir mintimis. Kad po vieną dabar jie jau neskamba, o gražiai skambės tik būdami kartu.

Trečios pertraukėles metu, tai jau turėjo būti 12, turėjome leisti dangaus žibintus, bet labai viską sugadino oras, pakilo toks vėjas doh.gif ... bet surizikavom, visgi veltui, nes labai daug pinigėlių išleidoms vėjais tiesiogine ta žodžio prasme

Žibintai blogai degėsi, pakilė į dangų nuo vėjo gūsio apsisukdavo, keli nukrito, vienas užsidegė ore, ir krito į pievą, turėjom lėkti gesinti, vieną - vėjas nubloškė į medį, persigandom kad medis užsidegs... na žodžiu.

Po 12, išgėrėm už jaunuosius, sudainavom karti karti.
Dar turėjau sumanymą perskaityt piršlio telegramą apie tai kad jis atlikęs čia darbą turi išlėkti į kitą miestą, kur jo pagalbos prireikė kitai porai, todėl atsiprašo ir išvažiuoja, o kad man nebūtų liūdna vietoj savęs atsiunčia naują svečią: pvz: Joną.
Ta prasme: piršlys išvažiavo, atvyko Jonas.
Ir atsisveikindamas piršlys norėtų įteikti paskutinė dovaną jauniesiems: kelionių organizatoriaus voką, kuriame yra apmokėta kelionė jaunųjų pasirinktu maršrutu ir jų pasirinktu laiku (voke gulėjo 4 talonėliai). Bet pati buvau žiauriai nusivylusi tais žibintais, tad šitam jau sveikatos neužteko blush2.gif
Tai va tiek tos patirties iš vestuvių (antrųjų mūsų piršliavimo istorijoje smartass.gif )
Norėjau trumpai o gavosi kaip visada ph34r.gif bis.gif
Atsakyti
PRITARIU, KAD KELIARASCIO NUEMIMAS(AISKU TAI MANO ASMENINE NUOMONE)YRA VULGARU. blink.gif blink.gif blink.gif
o del puokstes, kas cia per problemos....nu joi vistiek nuvys.....jei jau nori daryti pagal tokias tradicijas(amerikietiskas), tai jau ir atiduok.....arba nemesk.
Arba mesk baliona su vandeniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai bus labai smagu, visos drauges senmerges tongue.gif tongue.gif
cia as lauruzei atsakiau, jeigu ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupuliukas27: 09 birželio 2008 - 22:07
Na ir smagiai neskaitant oro žibintų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Auges, net nesakiai kad šį savaitgalį jau piršliavosi smile.gif
Atsakyti