QUOTE(Mylimukas @ 2008 06 09, 08:46)
1. Kas čia per žaidimas?
2. Reikia atsidaryt kitokią temą: Svočiučių plepaliukai pvz
ir tada bus visokio lygio plepalai į temą
1. "O dabar žaidimas pralaimėjusiems. Atsistokit vienas prieš kitą (veidu). Tokiu atstumu kad tilptų šis kamuolys (įdėti tarp poros kamuolį ties bamba) Jūsų užduotis šį kamuolį užridenti iki smakro neliečiant jo rankomis. Pradedam." O pralaimėja yra tie kurie su ta pompa ir balionai žaidimą pralaimėjo.
2. Visai gera idėja manau
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 09, 11:19)
Parodau ir aš santuokos liudijimą, kurį duosiu jauniesiems
,
GRažūs dalykėliai
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 09, 11:32)
Laba dienele, visoms svociutems. Priimkite ir mane i savo saunu buri. Mes taip pat pakviesti pirsliauti sesutes vestuvese. dar negreitai vestuves, tik 2009 06 27, bet as jau pradedu ruostis, nes isteka mano mylimiausia sesute, todel noriu, kad viskas butu nepriekaistinga.
Ar galiu cia su Jumis dalintis idejomis ir semtis ideju is Jusu?
Sveika sveika, junkis ir mūm linksmiau bus, ir tau informacijos gal daugiau. Šaunuolė kad iš anksčiau pradedi, paskui bus lengviau
QUOTE(Laurute... @ 2008 06 09, 12:33)
Sveikutes
O ka priklausytu daryt liudininkams vestuvese? Gal kazkas daugiau nei autografo uzdejimas
Na jeigu tik liūdininkais, manau užtektų ir parašų, o į šventimo vietą gryžti kaip paprastam svečiui. O jeigu jau kažką organizuoti, tai jau kaip ir piršliukai gautūmietės
QUOTE(mamyteyte @ 2008 06 09, 13:27)
Gal kas zinote kur Kaune "Jaunuju suri" galima nusipirkti? Ir gal zinote kur skanu karvoju gauti?
Šitas ir man įdomu
ir išvis kaip tas karvojus turėtų atrodyti? Esu lyg ir viena ausim girdėjus, kad į jį turi būt įdėtas šampano butelys, bet gal ir nusikalbu