Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(Ledietė @ 2008 06 09, 11:55)
O kur gauti toki saunu liudijima?

Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 09 birželio 2008 - 11:08
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 09, 11:19)
Parodau ir aš santuokos liudijimą, kurį duosiu jauniesiems smile.gif,
user posted image

O čia padėka tėvams, per vestuves jaunoji įteikia savo tėvams, o jaunasis savo. Jei nelabai aišku, kas padaryta, tai čia yra rankų darbo karpinys ir įrašyti padėkos žodžiai
user posted image

Jei kam patiks ši mano idėja pasakysiu kur pirkau  mirksiukas.gif

Labai grazu rolleyes.gif Vos asara neissprudo.....
Papildyta:
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 09, 12:15)
Labai grazu rolleyes.gif Vos asara neissprudo.....

Cia turejau omenyje padeka teveliams

Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 09, 12:08)

O ar gali isduoti kur? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif O ka priklausytu daryt liudininkams vestuvese? Gal kazkas daugiau nei autografo uzdejimas g.gif
Atsakyti
Turiu toki klausima, o kada iteikiami sertifikatai jaunajai ir jaunajam? ir zaidimai sokiu aiksteleje, kad jau pradedami? antrame uzsedime ar po dvylikos?
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 06 09, 12:43)
Turiu toki klausima, o kada iteikiami sertifikatai jaunajai ir jaunajam? ir zaidimai sokiu aiksteleje, kad jau pradedami? antrame uzsedime ar po dvylikos?

Apie žaidimus nieko negaliu pasakyti, nes aš jų nepravedinėjau, nei vienose vestuvėse, o jauniesiems tikrus dokumentus ir netikrus atiduodam pirmu užsėdimu smile.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes

Gal kas zinote kur Kaune "Jaunuju suri" galima nusipirkti? Ir gal zinote kur skanu karvoju gauti?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2008 06 09, 08:46)
1. Kas čia per žaidimas? g.gif

2. Reikia atsidaryt kitokią temą: Svočiučių plepaliukai pvz lotuliukas.gif ir tada bus visokio lygio plepalai į temą 4u.gif

1. "O dabar žaidimas pralaimėjusiems. Atsistokit vienas prieš kitą (veidu). Tokiu atstumu kad tilptų šis kamuolys (įdėti tarp poros kamuolį ties bamba) Jūsų užduotis šį kamuolį užridenti iki smakro neliečiant jo rankomis. Pradedam." O pralaimėja yra tie kurie su ta pompa ir balionai žaidimą pralaimėjo.
2. Visai gera idėja manau rolleyes.gif

QUOTE(MamaGita @ 2008 06 09, 11:19)
Parodau ir aš santuokos liudijimą, kurį duosiu jauniesiems smile.gif,

GRažūs dalykėliai wub.gif

QUOTE(Ledietė @ 2008 06 09, 11:32)
Laba dienele, visoms svociutems. Priimkite ir mane i savo saunu buri. Mes taip pat pakviesti pirsliauti sesutes vestuvese. dar negreitai vestuves, tik 2009 06 27, bet as jau pradedu ruostis, nes isteka mano mylimiausia sesute, todel noriu, kad viskas butu nepriekaistinga.
Ar galiu cia su Jumis dalintis idejomis ir semtis ideju is Jusu? blush2.gif

Sveika sveika, junkis ir mūm linksmiau bus, ir tau informacijos gal daugiau. Šaunuolė kad iš anksčiau pradedi, paskui bus lengviau mirksiukas.gif

QUOTE(Laurute... @ 2008 06 09, 12:33)
Sveikutes  4u.gif  O ka  priklausytu daryt liudininkams vestuvese?  Gal kazkas daugiau nei autografo uzdejimas  g.gif

Na jeigu tik liūdininkais, manau užtektų ir parašų, o į šventimo vietą gryžti kaip paprastam svečiui. O jeigu jau kažką organizuoti, tai jau kaip ir piršliukai gautūmietės ax.gif

QUOTE(mamyteyte @ 2008 06 09, 13:27)
Gal kas zinote kur Kaune "Jaunuju suri" galima nusipirkti? Ir gal zinote kur skanu karvoju gauti?
4u.gif

Šitas ir man įdomu ax.gif ir išvis kaip tas karvojus turėtų atrodyti? Esu lyg ir viena ausim girdėjus, kad į jį turi būt įdėtas šampano butelys, bet gal ir nusikalbu g.gif
Atsakyti
Mane taip pat domina kur rasti suri ir karvoju. Kazka nerislaus esu girdejusi apie karvojaus prasme blush2.gif gal galetumet kas apsviesti.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 09, 13:42)
Mane taip pat domina kur rasti suri ir karvoju. Kazka nerislaus esu girdejusi apie karvojaus prasme  blush2.gif gal galetumet kas apsviesti.

Pasiskaityk čia mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš tai šiandien nusipirkau nu beproto man gražiai papkę visam scenarijui. Rankų darbo, auksinnė tamsiai, dekoruota baltom gelytėm bei kriauklytėm. Turėtų labai tikti prie mano auksinės suknelės rolleyes.gif

Gal gali parašyt, kur pirkai? Aš irgi kažko panašaus ieškau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2008 06 09, 12:33)
Sveikutes  4u.gif  O ka  priklausytu daryt liudininkams vestuvese?  Gal kazkas daugiau nei autografo uzdejimas  g.gif

Nu cia rizikingas dalykas tik su autografu prasisukti...
Pasikalbek su jaunaisiais ka jie galvoje apie visa vestuviu eiga.
Mano pusesereibuvo, kad prase tik liudininke pabuti, o teko visas svocios pareigas atlikti....na ir tevai laimino tai reikejo zodi tarti ir taip toliau.....ir karti jiems dainavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti