Įkraunama...
Įkraunama...

Smart

QUOTE(varnikė @ 2009 04 20, 12:56)
Stai cia mano mazylis.
Jo atsiradimo pas mus istorija idomi. Vyras ja pirko su "uzkaltu" varikliu, labai pigiai, tad galvojo ardyti ir paleist ant daliu  verysad.gif Bet as ja vos pamacius, nesutikau, kad toks grozis butu isardytas. Ikalbejau vyra ja suremontuoti ir palikti man. Visi remontai kainavo nemazai, nes ji buvo firmos masina, kas kaip norejo taip vaziavo, o kai sugedo, pardave uz pusdyke.
Pamilau sita masinyte, su ja vaziuodama jauciuosi puikiai mieste, net per didziausius kamscius visi uzleidzia, nepyksta kad ir kur nugrybauju. Nujauciu kad ji dar ilgai pas mus uzsiliks.

bet pas tave iki 99metu dar ane? nes stogas ne panoraminis? mano mazuliukas ti vat. kai buvo problemos su varikliu jau galvojom parduoti, nes kuro sanaudos buvo apie 8l ir lb tepala valge, bet sutvarkem ir lb dziaugiuosi kad nepardavem, o dabar vien nuo minties, kad ji gali tekti parduoti, asaros akyse kaupiasi blush2.gif menesio begyje taps dar ir spalvotas, nes reklama ant jo padarysim smile.gif)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 04 21, 14:03)
bet pas tave iki 99metu dar ane? nes stogas ne panoraminis? mano mazuliukas ti vat. kai buvo problemos su varikliu jau galvojom parduoti, nes kuro sanaudos buvo apie 8l ir lb tepala valge, bet sutvarkem ir lb dziaugiuosi kad nepardavem, o dabar vien nuo minties, kad ji gali tekti parduoti, asaros akyse kaupiasi  blush2.gif menesio begyje taps dar ir spalvotas, nes reklama ant jo padarysim smile.gif)

Ar stogas panoraminis ne nuo metu priklauso smile.gif maniskis 2000m galo.
Tviskis smartukas labai grazus rolleyes.gif
Ar priklausote kuri Smartu klubui? Labai noreciau i susitikima ju patekt. Girdejau, kad kazkuri savaitgali neseniai visi i Ryga vaziavo. Turejo neblogai atrodyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 21 balandžio 2009 - 15:08
Planuojamas sisitikimas prie plateliu ezeriuko vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 04 21, 16:08)
Tviskis smartukas labai grazus  rolleyes.gif
Ar priklausote kuri Smartu klubui? Labai noreciau i susitikima ju patekt. Girdejau, kad kazkuri savaitgali neseniai visi i Ryga vaziavo. Turejo neblogai atrodyti  thumbup.gif

hmz.. galvojau tik senieji su vientisais stogais, dabar jau pripratau prie panoraminio ir nekaip jauciuosi kai bunu uzsidarius virs saves doh.gif o del smart klubo tai nea... butu smagu, bet nelabai uztektu laiko, dalyvauti klubo veikloje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 04 21, 16:08)
Tviskis smartukas labai grazus  rolleyes.gif
Ar priklausote kuri Smartu klubui? Labai noreciau i susitikima ju patekt. Girdejau, kad kazkuri savaitgali neseniai visi i Ryga vaziavo. Turejo neblogai atrodyti  thumbup.gif

laba.prisiregistrave ten senai bet nedalyvauju laiko nera doh.gif
Atsakyti
As aip pat turiu smartuka, myliu ji, jis 2004metu, cabrio, labai patenkinta esu, LT ju ne tiek daug kiek Olandijoje, as cia gyvenu, tai ju tikrai daugiau nei LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 04 21, 22:10)
laba.prisiregistrave ten senai bet nedalyvauju laiko nera  doh.gif

O mes tai turbūt lėksim vasara prie ežeriuko smile.gif
user posted image
Atsakyti

Sveikos mamytės 4u.gif

Perskaičiau visą temą, bet dar norėčiau jūsų paklausti kaip su remontu mašinytės? Ar labai brangios detalės? Ar dažnai genda? Kaip serviso paslaugos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobauža @ 2009 07 18, 15:14)
Sveikos mamytės  4u.gif

Perskaičiau visą temą, bet dar norėčiau jūsų paklausti kaip su remontu mašinytės? Ar labai brangios detalės? Ar dažnai genda? Kaip serviso paslaugos?  blush2.gif

man tai pasiseke jokiu problemu jau trys metai vazineju smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobauža @ 2009 07 18, 15:14)
Sveikos mamytės  4u.gif

Perskaičiau visą temą, bet dar norėčiau jūsų paklausti kaip su remontu mašinytės? Ar labai brangios detalės? Ar dažnai genda? Kaip serviso paslaugos?  blush2.gif

sveika, daug kas priklauso nuo to kokiam stovyje nusiperki automobili, Jei rida virs 100tukst. tai zinok kad arteja kapitlainis variklio remontas, nes variklio resursas lb mazaas nuo 50 iki 120tukst ( priklausomai kaip iki tol vazinejo seimininkas) mes kaip ir bedu neturejom nupirkom su 112man rodos tukst, rida, bet dideles kuro sanaudos buvo ir valge tepala litrais, tai padarem turbinos remonta (1000lt) ir variklio remonta virs 1000lt ( bet detales pigiau gavom, nes vyras dirba su autodalimis) bet dabar vel ramiai galiu vazineti n metu smile.gif jauciam kad sankaba jau kartais prabuksuoja irgi renkam pinigelius, kazkur apie 1000lt kainuos. o taip tai islaikymas nera brangus, jei tvarkingai vazineti ir laiku keisti tepalus , filtrus ir pan smile.gif
Atsakyti
4u.gif turiu smartuka , kol neturiu dideles seimos tai smartas - geriausias automobilis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 07 19, 10:17)
sveika, daug kas priklauso nuo to kokiam stovyje nusiperki automobili, Jei rida virs 100tukst. tai zinok kad arteja kapitlainis variklio remontas, nes variklio resursas lb mazaas nuo 50 iki 120tukst ( priklausomai kaip iki tol vazinejo seimininkas) mes kaip ir bedu neturejom nupirkom su 112man rodos tukst, rida, bet dideles kuro sanaudos buvo ir valge tepala litrais, tai padarem turbinos remonta (1000lt) ir variklio remonta virs 1000lt ( bet detales pigiau gavom, nes vyras dirba su autodalimis) bet dabar vel ramiai galiu vazineti n metu smile.gif jauciam kad sankaba jau kartais prabuksuoja irgi renkam pinigelius, kazkur apie 1000lt kainuos. o taip tai islaikymas nera brangus, jei tvarkingai vazineti ir laiku keisti tepalus , filtrus ir pan smile.gif

Visiškai sutinku su Tavimi. Siūlyčiau nesižavėti labai pigiais Smart automobiliais, nes neaišku, kiek paskui reikės į tai investuoti, net neabejoju, kad nemažai. Dėl savojo esu rami - nors šiai dienai ir pardavinėjam http://www.skelbiu.l...io-6181667.html
Atsakyti