Įkraunama...
Įkraunama...

Smart

Mylėtojų reikia klausti trūkumų smile.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu, koks tikslas meluoti apie trūkumus? Tiesiog išsiaiškinsi technines galimybes, išsiklausinėsi kas tave domina, o tada jau pats spręsi tinka tau tokia mašinytė ar ne...
Atsakyti
O man smartai visada sukelia šypseną.Ne juoką ,o šypseną,pakelia nuotaiką.Mieli mašiniukai.Mano šeima didelė,tai apie tokį net nesvajoju.Visi tik sako,kad miniveną pirktumėm,bet kadangi daugiau plėstis neplanuojam,tai 5 vietų užtenka biggrin.gif
Atsakyti
...na, taip didelės šeimynėlės į smartuką nesutalpinsi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Naudingos nuorodos Smart gerbėjams. gal pravers..
http://www.smartsrus...alog/index.html (Smartukams - Online parduotuvė)
http://www.smartsrus...ar_trailers.htm (Smartukų priekabytės)
Atsakyti
Smart paveiksluose - http://www.smart.com...5c-02f2c0070c8a
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 01 15, 15:23)

bet kam pirkt pusę mašinos su prikabinama antra puse jei galima visą iškart? g.gif
Atsakyti
Kiekvienam sava mašinytė...Jei patinka važiuot Smartu, jei reikia gali ir priekabytę prisikabint, o jei patinka kiti modeliai -perki kitokį su visais "privalumais" ir nesuki sau galvos dėl tokių dalykų smile.gif
Atsakyti
turiu smartuka smile.gif automata, vazineju, dziaugiuosi ir nesigailiu smile.gif
seimoje aisku du automobilia, vienas didesnis ( vyro) kitas mano, bet bent kolkas didesnio man ir nereikia, nuvaziuoti iki tasko a iki tasko b. del saugumo, kaip jau ne vienas zmogus cia minejo jie daug saugesni nei kiti mazieji automobiliai, del savo konstrukcijos, surinkimo. kaip bebutu mersas ir afrikoj mersas smile.gif
aptarnavimas kainuoja tiek pat kiek ir kiti automobiliai 2000m smile.gif reikia ieskot ir visada rasit smile.gif tokiu dalykus kaip zibintu lempuciu pakeitimas tikrai nereikalauja serviso smile.gif mano vyras kieme pakeite visas lemputes smile.gif ir ne cento nesumokejo tongue.gif kas liecia zvakes tas pats, nusiperka tegu jusu vyrukai spec rakta kaina apie 20lt ir keisit patys. o jei vyro dvi rankos kaires, tai cia kita problema smile.gif
Atsakyti
as ir jau 2 meteliai su Smartuku lakstau. tai antra masina semoj, vyro didesne. Bet kadangi man tos masinos kasdien nereikia, tai labai daznai vyras ne i savo masina sedasi , o i mano biggrin.gif
Prie zmoniu zvilgsniu ir sypsenu jau pripratau, bet galvoju apie langu patamsinima, nes kartais nejauku buna, kai i tave visi ziuri ax.gif Labai grazu ziuret is salies, kai kur aikstelej pastatai masina. zmunes sustoja, apziuri vidu (kas man ne visada patinka, nes ne visada ten buna tvarka) vaikai praso tevu, kad tokia nupirktu, o kai prie sviesoforo sustoji, tai priesais sedintys pastoviai salia sedincian linksi galva i mane
Atsakyti
Stai cia mano mazylis.
Jo atsiradimo pas mus istorija idomi. Vyras ja pirko su "uzkaltu" varikliu, labai pigiai, tad galvojo ardyti ir paleist ant daliu verysad.gif Bet as ja vos pamacius, nesutikau, kad toks grozis butu isardytas. Ikalbejau vyra ja suremontuoti ir palikti man. Visi remontai kainavo nemazai, nes ji buvo firmos masina, kas kaip norejo taip vaziavo, o kai sugedo, pardave uz pusdyke.
Pamilau sita masinyte, su ja vaziuodama jauciuosi puikiai mieste, net per didziausius kamscius visi uzleidzia, nepyksta kad ir kur nugrybauju. Nujauciu kad ji dar ilgai pas mus uzsiliks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 20 balandžio 2009 - 12:04
Teko keletą dienų pasidžiaugt smartu ir man, tuo mažu, dviviečiu. Iš pradžių buvo keista priprast prie vairavimo, bet po poros valandų jis man pasidarė visiškai mielas. kai teko jį atiduot, buvo labai gaila, nes jau buvau spėjus prie jo prisirišt. labai labai labai mielas mašiniukas wub.gif
Atsakyti