QUOTE(adra @ 2008 06 02, 15:15)
su smartu 140 nieko baisaus

nesijauscia joks greitis
isbandziauir as sita stebukla

esu pakeitus jau 6 masinukes, tad nesu pati zaliausia siam reikale.
atsisedus visai patiko kad salonas erdvus. kas isgasdino - tai kad pasukus galva i desine matai ne masina, o jau lauka!!! is kart uz sedynes stiklas, tai gatvej kai is uzpakalio privaziuoja kokia masina tikrai nera smagus jausmas. bagazine jame yra, maxima maisiukas telpa
del degalu nepasakyciau kad labai jau super ekonomiska.
autostrada vaziuoti baisoka. ir jau tik nepasakokit apie 120-140su smartu kad nejauciat greicio!!!!
mano rankine didele, tai nepatogu jei dar kas i masina atsiseda - padedi ja ant palanges, tai mazai kamatai per veidrodeli, o i bagazine gi nedesi...
dar nepatiko variklio garsas - toks jausmas kad kazkoks elektrinis varikliukas burzgia.
del saugumo nebandziau - bet teko daug visokiu klipuku matyti patvirtinanciu masinukes tvirtuma. tad tikesim jais
didziausias masinos pliusas - lengva pakeisti spalva!!! mano pazystamas vis nauja reklama klijuoja ant smarciuko, perklijuoja dureles, kapota - kiek ju ten yra - ir jau masina is geltonos i melyna pavirto
o seip - tai prie didziosios dalies mano isvardintu mano akim minusu - galima laikui begant priprasti. taip kad cia nera pati blogiausia masina. dabar turim statybom skirta peugeot partner irgi dvieju vietu - man nepatinka kad nera galines sedynes - mano masinoj visada yra visokiu daiktu. o cia niekas netlpa

arba telpa bet nepatogu.