Įkraunama...
Įkraunama...

Smart

Vyras kai teises islaikiau erzino kad nupirks smart,nu buciau nudejus jei butu nupirkes.Eik tu sau,degtuku dezute,apie sauguma nesneku,koks ten gali buti doh.gif Brrrrrr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 04 19, 15:07)
Vyras kai teises islaikiau erzino kad nupirks smart,nu buciau nudejus jei butu nupirkes.Eik tu sau,degtuku dezute,apie sauguma nesneku,koks ten gali buti  doh.gif Brrrrrr  unsure.gif

nenusisnekek lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labai mielas masiniukas, tik jusu nuomones labai dviprasmiskos del jo saugumo (ypac uzmiestyje) - puse temoje apsilankiusiu teigiate, kad smart saugumas pakankamai didelis, o kita puse teigiate, kad tai labai nesaugi masina g.gif o kaip is tikruju? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 07 05, 23:47)
labai mielas masiniukas, tik jusu nuomones labai dviprasmiskos del jo saugumo (ypac uzmiestyje) - puse temoje apsilankiusiu teigiate, kad smart saugumas pakankamai didelis, o kita puse teigiate, kad tai labai nesaugi masina g.gif  o kaip is tikruju? biggrin.gif

susirask yotube jo isbandymus tada spresk pati smile.gif

arba stai keletas

http://www.youtube.c...h?v=ju6t-yyoU8s

http://www.youtube.c...h?v=mz-s1sIoLhU

o cia kiek i ji telpa smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=NkjZtfgqC2w

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 05 liepos 2011 - 23:01
QUOTE(adra @ 2011 07 05, 23:51)
susirask yotube jo isbandymus tada spresk pati  smile.gif

aciu uz nuorodas. perziurejau jas visas, kurios buvo pateiktos temoje, nes visa tema ir perskaiciau smile.gif
idomu kaip smartukui sekasi trasoje prasilenkiant su furom - ar labai nesa i sona g.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 07 06, 10:51)
aciu uz nuorodas. perziurejau jas visas, kurios buvo pateiktos temoje, nes visa tema ir perskaiciau smile.gif
idomu kaip smartukui sekasi trasoje prasilenkiant su furom - ar labai nesa i sona g.gif

vakar grizome palanga- vilnius smile.gif 140 km/h smartas jautesi gerai, mes taip pat smile.gif aisku esant stipriam soninam vejui ne itin smagu, nes reikia vaira tvirciau laikyti, tas pats lenkiant furas, bet tikrai ne ka sudetingiau nei su kitu lengvuoju automobiliu!
user posted image

ypac smagu matyti zmoniu reakcijas, kai aplenki trasoje kita automobili smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 07 06, 15:37)
vakar grizome palanga- vilnius smile.gif 140 km/h smartas jautesi gerai, mes taip pat smile.gif aisku esant  stipriam soninam vejui  ne itin smagu, nes reikia vaira tvirciau laikyti, tas pats lenkiant furas, bet tikrai  ne ka sudetingiau nei su kitu lengvuoju automobiliu!
user posted image

ypac smagu matyti zmoniu reakcijas, kai aplenki trasoje kita automobili smile.gif)

kaip fainiai, saunuoliai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai pirkt Smart'a ar nepirkt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedru @ 2011 08 16, 16:06)
Tai pirkt Smart'a ar nepirkt? biggrin.gif

vienareiksmiskai Pirkti smile.gif)
i nieka savo maziaus neikeisciau smile.gif aisku, jei gyvenat didmiestyje smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As Smarta vairuoju jau beveik 5 metus. Taigi turiu ne maza patirti su siuo automobiliuku. smile.gif Taigi pagal mane si masina:
1. ekonomiska
2. man vietos joje uzteko, vaiku nesiruosiau veziuoti biggrin.gif ( kaip ir sake si masina ne seimoms), o del kompaktiskumo- tai nezinau kam ten bagazineje neuzteko vietos. Nes man visada viskam uztekdavo vietos. Ir bagazui susideti, ir ratams... taigi su situo irgi problemu nebuvo. ps: baldu aisku nesukisi i ja biggrin.gif
3. del bendros Smart isvaizdos, maciau komentarus , kad vos ne baisiausia masina itt..
Ar zmones nesupranta ar ka, kad kiekvieno zmogaus skirtingas skonis. Man asmeniskai Smartas grazutis o jei kazkam kitaip atrodo, tai man istikruju nerupi cool.gif
4. Su varikliu nebuvo problemu, kiek tikrino viskas tvarkoi. Todel situ klausimu nieko negaliu pridurti.
5.Del parkingo net sakyti nieko nereikia, visur ir visada surandu kur ja pastatyti.
6. Pati turiu soda uz miesto , taigi labai daznai su Smartu vaziavau ir viskas gerai, jokio diskomforto ar nesaugumo jausmo nepatiriau.
7. Ten maciau mergaites gincijosi , kad Smartas auksta masina ar ne. Nezinau kaip pas ka ten kabindavo , pas mane tokiu problemu nebuvo, netgi iki tol kol perskaiciau cia , kad kaikurios ivardyja smarta kaip zema masina, buvau isitikinusi , kad ji aukstesne biggrin.gif Paliginus su kai kuriom masinom tai as savo smarte ohoho kaip aukstai sedziu biggrin.gif
8. Mano manimu didziausias minusas tai musu oro salygos ziema, kai daug prisninga. Sunkiausia isvaziuoti is stovejimo aiksteles ( bet istikruju cia kaltas ne Smartas, o blogai isvalytos aiksteles. ) kai keliai slydus aisku reikia priprasti valdyti toki maza ir nesunku automobiliuka. Kai tik ji perprasit jokiu problemu nebus. Taip pat minusiukas truputuka brangesnis servisas.
Aisku ateina laikas arba pokyciai kai Smarta reikia keisti i didesne masina, pvz, planuojant seimos pagausejima ar tiesiog nora tureti didesne masina. Mano 5 metu patirtis su Smartu buva labai teigiama , todel netgi pakeitus automobili i didesni noreciau kartais ir vel palakstyti su Smartuku. smile.gif
Atsakyti
Kažko prigeso ši tema unsure.gif Ar niekas su Smart'ais nebevažinėja? unsure.gif Ruošiamės įsigyti Smart'ą, tai bus antras automobilis šeimoje, kad vyras po miestą pigiau važinėtų ax.gif Norėjau patarimo - kas geriau, dyzeliukas ar benzinas? Atsiliepkit 000189.gif
Atsakyti
Sveikutės, o gal kuri norėtumėte keisti Smartuką į šį mašiniuką, gal kuriai reik didesnės smile.gif http://www.alio.lt/o...ID42105272.html smile.gif?
Atsakyti