Sveikos

As Smarta vairuoju jau beveik 5 metus. Taigi turiu ne maza patirti su siuo automobiliuku.

Taigi pagal mane si masina:
1. ekonomiska
2. man vietos joje uzteko, vaiku nesiruosiau veziuoti

( kaip ir sake si masina ne seimoms), o del kompaktiskumo- tai nezinau kam ten bagazineje neuzteko vietos. Nes man visada viskam uztekdavo vietos. Ir bagazui susideti, ir ratams... taigi su situo irgi problemu nebuvo. ps: baldu aisku nesukisi i ja
3. del bendros Smart isvaizdos, maciau komentarus , kad vos ne baisiausia masina itt..
Ar zmones nesupranta ar ka, kad kiekvieno zmogaus skirtingas skonis. Man asmeniskai Smartas grazutis o jei kazkam kitaip atrodo, tai man istikruju nerupi
4. Su varikliu nebuvo problemu, kiek tikrino viskas tvarkoi. Todel situ klausimu nieko negaliu pridurti.
5.Del parkingo net sakyti nieko nereikia, visur ir visada surandu kur ja pastatyti.
6. Pati turiu soda uz miesto , taigi labai daznai su Smartu vaziavau ir viskas gerai, jokio diskomforto ar nesaugumo jausmo nepatiriau.
7. Ten maciau mergaites gincijosi , kad Smartas auksta masina ar ne. Nezinau kaip pas ka ten kabindavo , pas mane tokiu problemu nebuvo, netgi iki tol kol perskaiciau cia , kad kaikurios ivardyja smarta kaip zema masina, buvau isitikinusi , kad ji aukstesne

Paliginus su kai kuriom masinom tai as savo smarte ohoho kaip aukstai sedziu

8. Mano manimu didziausias minusas tai musu oro salygos ziema, kai daug prisninga. Sunkiausia isvaziuoti is stovejimo aiksteles ( bet istikruju cia kaltas ne Smartas, o blogai isvalytos aiksteles. ) kai keliai slydus aisku reikia priprasti valdyti toki maza ir nesunku automobiliuka. Kai tik ji perprasit jokiu problemu nebus. Taip pat minusiukas truputuka brangesnis servisas.
Aisku ateina laikas arba pokyciai kai Smarta reikia keisti i didesne masina, pvz, planuojant seimos pagausejima ar tiesiog nora tureti didesne masina. Mano 5 metu patirtis su Smartu buva labai teigiama , todel netgi pakeitus automobili i didesni noreciau kartais ir vel palakstyti su Smartuku.