QUOTE(ambicija @ 2010 08 16, 18:45)
ha ha, vazinejau ir su astrike ir su coltu, tai dar normos ribose autostradoj lenkiantis su fura, bet jau su smartu, o Dieve padek, draugas vienas nusipirko ir prakeike ta diena
Negražu kibti, bet jei coltas buvo keturių durų, tai jis ir buvo smartas su pakeistom plastmasėm. Smartas (dviejų durų) ir turi prastai elgtis važiuojant dideliu greičiu, net ir be furų, nes tarp visų ratų vienodas atstumas, kad galėtum 90 lapsnių kampu prisiparkuoti, kur visi parkuojasi lygiagrečiai.
QUOTE(Kykas @ 2010 06 30, 16:21)
Man tas barškutis patinka
Turi savo šarmo. Man apskritai patinka nestandartiniai sprendimai (tame tarpe ir automobiliai pvz. Fiat multipla man gražu).
Man gražu nėra, bet praktiška. 6 sėdynės lyg ir nėra daug, bet žymiai geriau nei sėdeti bagažinėje liečiant galinį stiklą galva, o milžiniški galiniai stiklai multiploje leidžiai lengvai prisiparkuoti.
Smarto "kokonas" savotiškas saugumo sprendimas- kompromisas. Nėra ant jo kur projektuoti gniuždymo zonų, tai padarė kokoną. Taip jis labai tvirtas. Per tą pačią "Aukščiausią pavarą" jį dideliu greičiu "įprosino" į betoninį bloką. Smartas beveik sveikas liko, o betoninis blokas net pačiuožė.
Čia panašu į 60-ųjų amerikietiškas mašinas, kur po avarijos mašina buvo visiškai sveika, o vairuotojas neišgyvendavo.
Mačiau tą laidą, bet tai buvo "Penkta pavara"
http://www.youtube.c...feature=related Tiesa man nelabai jie patinka, nes skirtingai nuo "Aukščiausios pavaros" labai daug priverstinai reklamuoja naujus automobilius.
Miesto rėžimu jei nesusitrenki kaktomūša ar nėra didesnių greičių kokono koncepcija pasiteisina, kitais atvejais- ne.
O be Volvo, kas nors rimtai rengia kitokius testus nei kaktomūša? Gal jie ir kuria automobilius tokius, kad gautų visas žvaigždutes, o realus saugumas nepamatuojamas, todėl nėra reikšmingas?
Tie patys jumoristai iš "aukščiausios pavaros" smartą išrinko prasčiausiai vairuojamau metų automobiliu (labai didelis nepakankamas pasukamumas). Mikroautobusai ir minivenai elgėsi daug geriau.
O dar jie sake, kad astros dažnai sprogsta
http://www.youtube.c...feature=related 8:25