Įkraunama...
Įkraunama...

Smart

QUOTE(Jazira @ 2010 01 18, 11:19)
Iš anksto atsiprašau visų gerbėjų, bet man Smart - ne mašina.

tuomet kas ieina i jusu savoka - masina?
mano nuome automobilis ( jusu masina) yra transporto priemone kurios pagalba galima persikelti is tasko a i taska b. be persidemu smile.gif
Atsakyti
Visada galvojau kad smart automobiliukas yra labai nesaugi masina ir t.t., kol man vienas zmogus neirode jis saugumo, kol neparode vienos laidos. Lyg tais jinai vadinasi Auksciausia pavara, tenais kaip tik apie Smart automobiliuka kalbejo, po to bandyma dare. dideliu greiciu trenkesi, nu ir ten labai saugiai, dar ne su kiekviena masina didesne tokia pabaiga gali buti. Taip kad saugumo atzvilgiu jinai pakankamai saugi, ar manevringa-negaliu pasakyti, bet kad patogi, nes maziuke, tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLITUKAS @ 2008 05 29, 12:12)
Teko pavažinėt savaitę (išsinuomavom), tai po to vyras nusipirko Fiat500 wink.gif Smartas fainulka, bet labai jau mažas ir nelabai stabilus pasirodė, bent jau aš į posūkius ramiai važiuodavau  blush2.gif

as irgi i smarta seile varvinau, o nusipirkt isejo Fiat500 biggrin.gif zveris ne aparatas, 100arkliu tokiam mazgiui, kai duodu gazu prie sviesaforu, tai visiem bimbalam belieka tik dulkes uostyt biggrin.gif ir dar kiek zmoniu yra prieje parkinge ir pasake, hey man patinka tavo automobilis ax.gif
o kas liecia smarta, tai jo dizainas paleistas i gamyba kazkur 1999metais ir nuo to nepasikeites, seniena ir tiek. nors girdejau kazkokius gandus apie naujos kartos smartus, bet kol kas tik gandai. nepirkciau. zavingi mazyliai, bet atgyvenus technologija.
Atsakyti
Nepykit Smarto gerbejos, bet man sis automobilis tikra tragikomedija user posted image
Atsakyti
o man jos labai labai fainos masinytes thumbup.gif galvojam isigyti smile.gif
Atsakyti
As irgi visad su sypsena ziurejau i Smartus, o va cia netycia teko pavairuoti.
Na ir ka manot - labai is tikro patiko (didelis patogumas mieste, kur ziauriai sunku su parkingu), nors siaip as dideliu masinu megeja. Net pagalvojau, kad jei butu poreikis mazai masinytei, tai tikrai apie Smarta rimtai pagalvociau tongue.gif
Atsakyti
Man tas barškutis patinka smile.gif
Turi savo šarmo. Man apskritai patinka nestandartiniai sprendimai (tame tarpe ir automobiliai pvz. Fiat multipla man gražu).

Deja, standartiniai dalykai susiformuoja su laiku, atmetant netikusius dalykus ir paliekant teisingus sprendimus.

Smarto "kokonas" savotiškas saugumo sprendimas- kompromisas. Nėra ant jo kur projektuoti gniuždymo zonų, tai padarė kokoną. Taip jis labai tvirtas. Per tą pačią "Aukščiausią pavarą" jį dideliu greičiu "įprosino" į betoninį bloką. Smartas beveik sveikas liko, o betoninis blokas net pačiuožė. Bėda, kad jūsų vidaus organai irgi pačiuoš, bus vidinės traumos, o galva iš inercijos sprandą nulauš, tada ATA. Nevažinėsit juk jūs su 6 taškų sportiniais 3" diržais, sportine sėdyne, šalmu ir hans sistema. Būtent tokias apsaugos priemones naudoja ralyje, kuriame į automobilio saloną montuojami standūs apsauginiai lankai. O būna ir ralistai žūna.
Miesto rėžimu jei nesusitrenki kaktomūša ar nėra didesnių greičių kokono koncepcija pasiteisina, kitais atvejais- ne.
Tie patys jumoristai iš "aukščiausios pavaros" smartą išrinko prasčiausiai vairuojamau metų automobiliu (labai didelis nepakankamas pasukamumas). Mikroautobusai ir minivenai elgėsi daug geriau.
Didmiestyje, kur nėra didelių greičių tai labai čiotkas mašiniukas, užmiestyje- gal geriau nereikia.
Atsakyti
man tai jos labai "vaikiskos" atrodo blush2.gif
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 20, 13:44)
pirksi mazda 323 ar kokia opel astra ar corsa, o gal colta? tai tavo ziniai sie automobiliai nera saugesni uz smarta smile.gif pasiskaityk info tongue.gif

ha ha, vazinejau ir su astrike ir su coltu, tai dar normos ribose autostradoj lenkiantis su fura, bet jau su smartu, o Dieve padek, draugas vienas nusipirko ir prakeike ta diena
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2010 08 16, 18:45)
ha ha, vazinejau ir su astrike ir su coltu, tai dar normos ribose autostradoj lenkiantis su fura, bet jau su smartu, o Dieve padek, draugas vienas nusipirko ir prakeike ta diena

Negražu kibti, bet jei coltas buvo keturių durų, tai jis ir buvo smartas su pakeistom plastmasėm. Smartas (dviejų durų) ir turi prastai elgtis važiuojant dideliu greičiu, net ir be furų, nes tarp visų ratų vienodas atstumas, kad galėtum 90 lapsnių kampu prisiparkuoti, kur visi parkuojasi lygiagrečiai.
QUOTE(Kykas @ 2010 06 30, 16:21)
Man tas barškutis patinka  smile.gif
Turi savo šarmo. Man apskritai patinka nestandartiniai sprendimai (tame tarpe ir automobiliai pvz. Fiat multipla man gražu).

Man gražu nėra, bet praktiška. 6 sėdynės lyg ir nėra daug, bet žymiai geriau nei sėdeti bagažinėje liečiant galinį stiklą galva, o milžiniški galiniai stiklai multiploje leidžiai lengvai prisiparkuoti.
Smarto "kokonas" savotiškas saugumo sprendimas- kompromisas. Nėra ant jo kur projektuoti gniuždymo zonų, tai padarė kokoną. Taip jis labai tvirtas. Per tą pačią "Aukščiausią pavarą" jį dideliu greičiu "įprosino" į betoninį bloką. Smartas beveik sveikas liko, o betoninis blokas net pačiuožė.

Čia panašu į 60-ųjų amerikietiškas mašinas, kur po avarijos mašina buvo visiškai sveika, o vairuotojas neišgyvendavo. biggrin.gif Mačiau tą laidą, bet tai buvo "Penkta pavara" http://www.youtube.c...feature=related Tiesa man nelabai jie patinka, nes skirtingai nuo "Aukščiausios pavaros" labai daug priverstinai reklamuoja naujus automobilius.
Miesto rėžimu jei nesusitrenki kaktomūša ar nėra didesnių greičių kokono koncepcija pasiteisina, kitais atvejais- ne.

O be Volvo, kas nors rimtai rengia kitokius testus nei kaktomūša? Gal jie ir kuria automobilius tokius, kad gautų visas žvaigždutes, o realus saugumas nepamatuojamas, todėl nėra reikšmingas?
Tie patys jumoristai iš "aukščiausios pavaros" smartą išrinko prasčiausiai vairuojamau metų automobiliu (labai didelis nepakankamas pasukamumas). Mikroautobusai ir minivenai elgėsi daug geriau.

O dar jie sake, kad astros dažnai sprogsta http://www.youtube.c...feature=related 8:25 lotuliukas.gif
Atsakyti
DĖMESIO VISIEMS! "smartukų" mylėtojams bei turėtojams !!!
gal kas nori apklijuoti savo smartuką reklama?
apklijavimas mūsų sąskaita (nuklijavimas irgi), mokame kišenpinigius Jūsų mašinytei(150lt į mėnesį),
metinė sutartis, kišenpinigiai reguliarūs kas mėnesį .
PASIŪLYMAS GALIOJA TIK VILNIUJE VAŽINĖJANTIEMS !
Gal atsiras norinčių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2011 02 06, 11:42)
DĖMESIO VISIEMS! "smartukų" mylėtojams bei turėtojams !!!
gal kas nori apklijuoti savo smartuką reklama?
apklijavimas mūsų sąskaita (nuklijavimas irgi), mokame kišenpinigius Jūsų mašinytei(150lt į mėnesį),
metinė sutartis, kišenpinigiai reguliarūs kas mėnesį .
PASIŪLYMAS GALIOJA TIK VILNIUJE VAŽINĖJANTIEMS !
Gal atsiras norinčių? 4u.gif

atsiuskite pasiulyma i az
Atsakyti