Įkraunama...
Įkraunama...

Smart

QUOTE(kristinele86 @ 2009 10 18, 15:27)
Esu as vaziavusi keleivio sedyneje - tai galvojau, kad visus dantis pamesiu, tai isivaizduoju, koks "malonumas" vairuoti ta deze... mega_shok.gif

Dauguma gamintoju nebededa nepriklausomos galines pakabos i siu klasiu automobilius. Pati pakaba yra pakankamai miksta, Smart ForFour yra tikrai minkstesnis, nei Mitsubishi Colt CJ0 ar Peugeot 206, bet pastarieji yra senesni ir turi nepriklausoma galine pakaba, todel juos vairuoti yra daug maloniau.
O mazo vaiko tikrai nesodinciau i toki automobili, nes greitkelyje, furai pravaziavus, dar apsivers netycia... doh.gif
Labai jau nesaugus ir nepatikimas auto jis man. g.gif
Fura atomobili gali nebent apsukti. Smart ForTwo apversti gali briedis, bet lygiai taip pat briedis apvers ir Mercedes A klase. Net jei pamatysite mieste briedi nereikia issigasti, nes Smartui apsivertus stogas tures palaikyti zymiai mazesni svori. 4u.gif
Atsakyti
[
Fura atomobili gali nebent apsukti. Smart ForTwo apversti gali briedis, bet lygiai taip pat briedis apvers ir Mercedes A klase. Net jei pamatysite mieste briedi nereikia issigasti, nes Smartui apsivertus stogas tures palaikyti zymiai mazesni svori. 4u.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(F1y3r @ 2009 10 20, 14:44)
Dauguma gamintoju nebededa nepriklausomos galines pakabos i siu klasiu automobilius. Pati pakaba yra pakankamai miksta, Smart ForFour yra tikrai minkstesnis, nei Mitsubishi Colt CJ0 ar Peugeot 206, bet pastarieji yra senesni ir turi nepriklausoma galine pakaba, todel juos vairuoti yra daug maloniau.
Fura atomobili gali nebent apsukti. Smart ForTwo apversti gali briedis, bet lygiai taip pat briedis apvers ir Mercedes A klase. Net jei pamatysite mieste briedi nereikia issigasti, nes Smartui apsivertus stogas tures palaikyti zymiai mazesni svori.  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F1y3r @ 2009 10 20, 14:44)
Fura atomobili gali nebent apsukti. Smart ForTwo apversti gali briedis, bet lygiai taip pat briedis apvers ir Mercedes A klase. Net jei pamatysite mieste briedi nereikia issigasti, nes Smartui apsivertus stogas tures palaikyti zymiai mazesni svori.  4u.gif

is to Smart'o ir po briedzio nieko neliktu, nemate jus gal kaip briedis ar arklys perbega per masina kas is jos lieka, o jau nekalbant apie fura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2009 10 20, 20:19)
is to Smart'o ir po briedzio nieko neliktu, nemate jus gal kaip briedis ar arklys perbega per masina kas is jos lieka, o jau nekalbant apie fura  smile.gif

As apie briedzio testa kalbejau.http://www.youtube.com/watch?v=aAuwd4vrT9E Buvo kalbama apie pavoju apsiversti.
Atsakyti
Kazkada teko viena karta vaziuoti su smartu apie 25 km. Visu pirma jauciausi gana kvailai, visu antra - labai nesaugiai unsure.gif
Papildyta:
Vienintelis ir labai didelis smarto pliusas - parkavimosi galimybes wub.gif Su juo tilpsi visur thumbup.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
mazi monstriukai smile.gif
Papildyta:
http://www.youtube.c...feature=related
o ka jus pries toki smarta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 07, 23:29)
dėl ro snukučio pasiginčysiu - mane jis atstūmė. kaip ir dėl šypsenų - aš irgi šypsaus, bet ne 'kaip miela', o 'kas čia per nesąmonė' šypsena. tokios pusės maįinos tikrai nepirkčiau. mažas mėgstu, bet šitas dalykas - nesąmonių nesąmonė.
klausimą dar turiu - jūs tikrai važiavot autostada? 130 km/h greičiu? baisu nebuvo?

Nors ir jau neregistruotas narys, bet nusibodo skaityti komentarus niekada nevazinejusio su tokiu auto. Pasakysiu tik tiek, siandien pirma diena, kai vazinejau su savuoju SMART. Tai mano 4 (jei ne daugiau lotuliukas.gif ) metu svajone. Ir.... tiesiog nereali masinyte. Anksciau vazinejau su BMW (kregzde), tai ir su sita laisvai jau kelias masinas aplenkiau (vis dar nesuvokiu, kad su tokiu mazyliu gal ir nereiketu taip draskytis lotuliukas.gif ) ir i posukius dideliu greiciu isisukineju blush2.gif (jokio nestabilumo ir su Smartuku nepajutau). Viena forumo dalyve surase visa tiesa apie masiniuka, tai net nera ka pridurti, o norejau tik pasidalinti ispudziais, kuriuos patyriau pirma karta pavairavusi savo svajoniu auto. Ji nenuvyle manes ir tikiuosi, kad nenuvils ateityje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelelyte @ 2009 11 24, 23:10)
Kazkada teko viena karta  vaziuoti su smartu apie 25 km. Visu pirma jauciausi gana kvailai, visu antra - labai nesaugiai  unsure.gif

Tai kaip jūs jautėtės neturi jokios reikšmės, nes jūsų savijauta gali būt ir labai neadekvati situacijai. Gal aš, pvz. labai nesaugiai jaučiuosi kokiame Leksuse, nes mane kankina didelių erdvių baimė lotuliukas.gif

Neturiu Smart ir nežadu jo turėti, nelabai jis man, bet apie visokį jo ,,nesaugumą" rašantiems reikėtų bent tyrimais, bandymais pasidomėt mirksiukas.gif .

Atsakyti
jau 4 metai bus vasara kai vairuoju smart bet ispudis vis dar tas pats thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif beje ne ji viena kartais ir i mb bmw 3 litru persedu bet smartas geriau nors visa vairavimo staza 16metu pagrinde su bmw vazinejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 12 sausio 2010 - 23:12
neskaiciau, kas auksciau parasyta, bet trumpai:
1. automobilis tik mieste vazineti
2. baisiai kietas
3. ziema labai lengva "saulutes piesti"
4. problemos su varikliu: pradega arba stumoklis arba voztuvas
5 pagal gabaritus ir talpuma nesakyciau, kad ekonomiskas
6. pavaru deze, vos ne kaip "triptronic" , beto kam jam tiek pavaru
Atsakyti
Man tai smart'as yra pasitycojimas is automobiliu doh.gif  neisizeiskit, smart'u myletojos, bet vienintelis pliusas toje degtuku dezuteje yra mazos kuro sanaudos, daugiau - jokiu. Esu as vaziavusi keleivio sedyneje - tai galvojau, kad visus dantis pamesiu, tai isivaizduoju, koks "malonumas" vairuoti ta deze... mega_shok.gif  O mazo vaiko tikrai nesodinciau i toki automobili, nes greitkelyje, furai pravaziavus, dar apsivers netycia... doh.gif
Labai jau nesaugus ir nepatikimas auto jis man. g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš anksto atsiprašau visų gerbėjų, bet man Smart - ne mašina.
Atsakyti