Įkraunama...
Įkraunama...

Smart

QUOTE(varnikė @ 2009 09 14, 09:15)
visada sodinu keleivio vietoj, prisegu tuo pačiu diržu. yra tokie spec pašikniukai, jei vaikas per žemas diržui. Kiek buvo sustabdę policija, niekas nieko dėl vaiko prieky nesakė. o važinėju taip su vaiku tikrai nemažai, pora kartų per savaitę vežu į būreli. O vat su vyro mašina bijau vaiką vežti, man ji sunkiau vairuojasi

as irgi i keleivo vieta sodinu ir dirzu prisegu.ir i darzeli ir i burelius taip vezioju. policija buvo sustabdziusi nieko nesake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 09, 10:16)
Jei turi patirties ir moki, tai tikrai jokio vargo 4u.gif Nemokančioms parkuotis taip tik atrodo.

Na nelabai as suprantu tokio tavo velimosi i ginca del parkavimosi... g.gif
Manau, kad visiems aisku, kad mazai masinytei pasistatyti lengviau rasi vietos,
nei didelei....
Ir nemanau, kad cia verta kalbeti apie mokancius vairuoti ir nemokancius,
nes as kalbejau apie vieta pastatyti masina, o ne apie mokejima ja pastatyti,
su vairavimu as neturiu rupesciu, o su vietos radimu kartais buna... smile.gif

QUOTE(varnikė @ 2009 09 10, 14:22)
jei šeimoj abu vairuojantys, tai reikia ir dviejų automobiliu. aišku, galima ir su vienu išsiverst, bet tokiu atveju paprastai žmonai, ne vyrui, tenka naudotis viešuoju transportu biggrin.gif  Vienas smartas visai šeimai būtų absurdas, kaip ir du džipai. tokia mano nuomonė  ax.gif

drinks_cheers.gif smile.gif

P.s. Siaip tai daznai gi gincyjasi ar "traukia per danti" vieni kitus BMW myletojai su MB, dideliu masinu savininkai
su mazyciu... Ir kazkaip keistai vienas kitam nori kazka irodyti....
Juokinga biggrin.gif Nesuprantu prasmes.... cool.gif
Na nepatinka ir man tam tikros markes automobiliai (neskelbsiu apie
jas garsiai), nes tai tik mano nuomone... ir "neloju" as ant tu masinu
savininku ir tikrai niekada nebandysiu jiems irodyti, kad tai ne masina o sss....
Gi kiekvienas renkasi pagal savo poreikius, galimybes: pagal automobilio kuro taupuma, pagal masinos talpuma,
kitiems "pontu" reikia biggrin.gif , kitiems greicio, dar kitiems galbut kazkokiu
ypatingu pojuciu arba kad i ji gatvej visi ziuretu..... 4u.gif
Na visi mes skirtingi ir visi individualus, ypatingi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenga: 14 rugsėjo 2009 - 16:05
dienai praskaidrinti smile.gif
user posted image
Atsakyti
man smartas ne automobilis o degtuku dezute,saugumo lygiai nulis as su vaiku tikrai nevaziuociau,nors nevairuoju bet gal neuzilgo pradesiu tai smarto nepirksiu tikrai
Atsakyti
QUOTE(vilma19831025 @ 2009 09 20, 11:32)
man smartas ne automobilis o degtuku dezute,saugumo lygiai nulis as su vaiku tikrai nevaziuociau,nors nevairuoju bet gal neuzilgo pradesiu tai smarto nepirksiu tikrai

pirksi mazda 323 ar kokia opel astra ar corsa, o gal colta? tai tavo ziniai sie automobiliai nera saugesni uz smarta smile.gif pasiskaityk info tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 20, 13:44)
pirksi mazda 323 ar kokia opel astra ar corsa, o gal colta? tai tavo ziniai sie automobiliai nera saugesni uz smarta smile.gif pasiskaityk info tongue.gif

tokius isvardinai kad as apie tokius net negalvoju,koki pirksiu dar neapsisprendziau bet tarp isvardintu deja neieina mano auto busimas
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 20, 13:44)

drinks_cheers.gif Aš būtent Colt pasirinkau. Jis nėra saugesnis už Smart (ForFour), bet nėra ir mažiau saugus, nes tai beveik tas pats automobilis.

QUOTE(vilma19831025 @ 2009 09 20, 14:39)
tokius isvardinai kad as apie tokius net negalvoju,koki pirksiu dar neapsisprendziau bet tarp isvardintu deja neieina mano auto busimas

Labai smalsu, kokie įeina? Gal mes blogą automobilį išsirinkom?
Atsakyti
QUOTE(F1y3r @ 2009 09 20, 14:49)
drinks_cheers.gif Aš būtent Colt pasirinkau. Jis nėra saugesnis už Smart (ForFour), bet nėra ir mažiau saugus, nes tai beveik tas pats automobilis.
Labai smalsu, kokie įeina? Gal mes blogą automobilį išsirinkom?

koks skirtumas svarbu ne smartas
Atsakyti
QUOTE(vilma19831025 @ 2009 09 20, 15:18)
koks skirtumas svarbu ne smartas

Jei renkatės tarp MB S klasės ir BMW 740, tai nieko nuostabaus, kad Smart atrodo kaip degtuku dėžutė.
Atsakyti
QUOTE(F1y3r @ 2009 09 20, 15:33)
Jei renkatės tarp MB S klasės ir BMW 740, tai nieko nuostabaus, kad Smart atrodo kaip degtuku dėžutė.

na taip as ziuriu kad butu normali masina ir kad vietos butu nes vis del to 2 mazmameciai vaikai
Atsakyti
QUOTE(vilma19831025 @ 2009 09 20, 18:58)
na taip as ziuriu kad butu normali masina ir kad vietos butu nes vis del to 2 mazmameciai vaikai

Tai ir pirk normalią biggrin.gif Koks tikslas čia užeit ir peikt Smartą, nes tu su savo divizijonu i jį netelpi
Atsakyti
Man tai smart'as yra pasitycojimas is automobiliu doh.gif neisizeiskit, smart'u myletojos, bet vienintelis pliusas toje degtuku dezuteje yra mazos kuro sanaudos, daugiau - jokiu. Esu as vaziavusi keleivio sedyneje - tai galvojau, kad visus dantis pamesiu, tai isivaizduoju, koks "malonumas" vairuoti ta deze... mega_shok.gif O mazo vaiko tikrai nesodinciau i toki automobili, nes greitkelyje, furai pravaziavus, dar apsivers netycia... doh.gif
Labai jau nesaugus ir nepatikimas auto jis man. g.gif
Atsakyti