Įkraunama...
Įkraunama...

Smart

QUOTE(F1y3r @ 2009 09 12, 14:21)
Na ~10000€ bent man nėra mažai, bet naują normalų automobilį, nors ir nežinau, kas tai, ir dar su privalumais už tiek nėra lengva rasti. Dauguma tokių turbūt bus pagaminti Rumunijoje.  biggrin.gif

Tu pirmiausia pasidomėk, ką gali nusipirkti už tokią kainą. Pvz. imant nuo 30 000 iki 35 000 Lt. va čia. Nes esi tiesiog nežinioje, o kai nežinai, tai tik Rumunijos vaidenasi.

Nežinau ką jūs vežiojate bagažinėse, bet aš vis atrandu ką vežioti ir labai dažnai. Tiesa, du mokiniai su kuprinėm, dvi pilnos kuprinės sportinio inventoriaus ir aprangos, dar kartais vežioju pirkinių krepšius, įsimetu kokią dėžę vyno, pavasarį ar kt. metų laikais gėles dėžėmis (be galo jas mėgstu), šiaip buityje reikalingus dalykus, rūbus iš valyklos ir t.t.. Vž gyvenime bagažinė gėris, ypač keliaujant į svečias šalis.

Visureigis degina apie 10 l dyzeliuko. Labai "godus" biggrin.gif

Žinoma, kiekvienas renkasi jam priimtiną automobilį, bet va dėl pižoniškumo nesutinku, kad tik visureigininkai pižoniškiausi iš visų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 12, 10:52)
o esi kada viduj sedejus, kad sakytum jog tai ne masina?  ax.gif

Esu ne tik sedejusi, bet ir vairavusi. lotuliukas.gif Ir neirodys man niekas, kad ji labai geras variantas. Jaunimui, vienisiams gal ir gana tokio "masiniuko", seimai - nei pro kur. Sis modelis buvo sukurtas dideliems miestams, kur automobiliu kamsciai ir parkavimas didele problema.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 12, 22:14)
Tu pirmiausia pasidomėk, ką gali nusipirkti už tokią kainą. Pvz. imant nuo 30 000 iki 35 000 Lt. va čia. Nes esi tiesiog nežinioje, o kai nežinai, tai tik Rumunijos vaidenasi.

Čia tik naudoti. Visų puslapių nevarčiau, bet iš naujų radau tik B klasę, t.y. tuos pačius "mažylius".
Nežinau ką jūs vežiojate bagažinėse, bet aš vis atrandu ką vežioti ir labai dažnai. Tiesa, du mokiniai su kuprinėm, dvi pilnos kuprinės sportinio inventoriaus ir aprangos, dar kartais vežioju pirkinių krepšius, įsimetu kokią dėžę vyno, pavasarį ar kt. metų laikais gėles dėžėmis (be galo jas mėgstu), šiaip buityje reikalingus dalykus, rūbus iš valyklos ir t.t.. Vž gyvenime bagažinė gėris, ypač keliaujant į svečias šalis.

O šaldytuvas telpa? Į Smartą puikiausiai telpa Snaigė ir lieka vietos keleiviui. Neradau foto su Smartu, bet juk jūs Smartu ne vieną kartą važiavote/matėte, tai žinote, kad tai ta pati mašina.
Žinoma, kiekvienas renkasi jam priimtiną automobilį, bet va dėl pižoniškumo nesutinku, kad tik visureigininkai pižoniškiausi iš visų biggrin.gif

Reikės prisispausdint lapelių su užrašu "pižonas" ir padalint Renault Twingo ir Ford Ka. biggrin.gif
Atsakyti
Šaldytuvo nekišau, bet benzininė žoliapjovė ar keturi visureiginiai ratai laisvai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 09 12, 13:59)
Na mergyt, tikrai kad pievas pliauzini  doh.gif radai su kuo aukštį lyginti, su autobusiuko biggrin.gif tai gal man nuotrauką džipo ir ikaruso tau įmest, ir stebėtis, koks mažas ir žemas tas tavo visureigis.
Papildyta:

Kiekvienas renkasi pagal save, Jei turi didele šeimą renkiesi miniveną, jei esi jaunas ir padūkęs remkiesi greitą bemvą, jei esi pižonas renkiesi džipą. O vat atsiranda ir tokiu, kuriems patinka mažos mašinytės ir renkasi smartą.

Nejuokinkit su tom kalbom.Su dzipu tai pizonai,o su smartais,tai zmones,kuriems patinka mazos masinytes.Tai gal su dzipais vazineja tie,kuriems patinka dideli automobiliai,o ne pizonai?Mylintis vyras niekada nepirktu tokios skarbonkes,vien del jusu ir jusu vaiku saugumo.O ir is sono paziurejus,nera baisesnes masinos.
Atsakyti
QUOTE(F1y3r @ 2009 09 13, 10:27)
O šaldytuvas telpa? Į Smartą puikiausiai telpa Snaigė ir lieka vietos keleiviui. Neradau foto su Smartu, bet juk jūs Smartu ne vieną kartą važiavote/matėte, tai žinote, kad tai ta pati mašina.

Mes diskutavome apie bagažines, o ne apie viso automobilio užgrūzinimą lotuliukas.gif Tik dabar foto pastebėjau. Va, atidaryta bagažinė, akivaizdžiai matosi, kiek ten visko daug gali sutilpti biggrin.gif Gerai dar kad sėdynė nusileidž thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 09 13, 09:19)
Esu ne tik sedejusi, bet ir vairavusi.  lotuliukas.gif Ir neirodys man niekas, kad ji labai geras variantas. Jaunimui, vienisiams gal ir gana tokio "masiniuko", seimai - nei pro kur. Sis modelis buvo sukurtas dideliems miestams, kur automobiliu kamsciai ir parkavimas didele problema.

nesuprantu del ko čia tas ginčas, jau ne karta kalbėta, kad smartas ne šeimyninis automobilis, tai kam ta pati per tą patį kartoti doh.gif kiekvienas renkasi pagal savo poreikius
Atsakyti
varnike, o kur vaiką sodini?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 13, 21:32)
varnike, o kur vaiką sodini?

klausimas ne man, bet atsakysiu, vaikiuku neturiu, o kai turesiu sodinsiu i keleivio vieta, nes automobilis saugesni, nei kokia fiesta, bravo ar coltas tongue.gif
Atsakyti
KET pasiskaityk, ar galima ten sodinti 4u.gif
Atsakyti
visada sodinu keleivio vietoj, prisegu tuo pačiu diržu. yra tokie spec pašikniukai, jei vaikas per žemas diržui. Kiek buvo sustabdę policija, niekas nieko dėl vaiko prieky nesakė. o važinėju taip su vaiku tikrai nemažai, pora kartų per savaitę vežu į būreli. O vat su vyro mašina bijau vaiką vežti, man ji sunkiau vairuojasi
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 14, 08:56)
KET pasiskaityk, ar galima ten sodinti 4u.gif

isjunk oro pagalves, isigyk vaiko auto kedute ir veziok, niekad neveziociau mazo vaikiuko gale, jei pravirks, nieko negali padaryti, priekyje sedinciam, bent demesi parodysi, o gale vaikas tik gerkle laidys.
Atsakyti