Įkraunama...
Įkraunama...

Smart

QUOTE(varnikė @ 2009 09 09, 12:46)
vargu ar rastum vietos kur prisiparkuot, jei visi su visuriaigiais i Vilniaus centra suvaziuotu biggrin.gif

Senokai Vilniuje buvai, dabar kas trečias automobilis visureigis. Jei ne kastrečias, tai kas ketvirtas. Jų tiesiog labai pagausėjo per pastaruosius metus. Bet, kaip minėjau, Vilnius ne Paryžius, vietos parkuotis mieste sooočiai. Žinoma, jei kažkam reikia rasti vietos prie pat durų, tai kebliau, bet ir tai "prie pat durų" be kelių metrų atrandi. Nedarykit problemos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 09, 17:23)
Senokai Vilniuje buvai, dabar kas trečias automobilis visureigis. Jei ne kastrečias, tai kas ketvirtas. Jų tiesiog labai pagausėjo per pastaruosius metus. Bet, kaip minėjau, Vilnius ne Paryžius, vietos parkuotis mieste sooočiai. Žinoma, jei kažkam reikia rasti vietos prie pat durų, tai kebliau, bet ir tai "prie pat durų" be kelių metrų atrandi. Nedarykit problemos rolleyes.gif

mieste bunu kasdien ir per senamiesti tikrai daznai tenka vaziuoti, jei randi vietos uz dvieju gatviu nuo reikiamos vietos, tai dar nereiskia kad lengva prisiparkuoti tongue.gif o dalis "visureigiu"visai nevisureigiai, o tiesiog paauskinti automobiliai, kurie savo savybes nesiskiria nuo paprastu lengvuju smile.gif)
Atsakyti
O aš kasdien važiuoju į Senamiestį arba dažniau nei keturis kartus per savaitę, kartais po kelis kartus per dieną. Todėl neskleisk netiesos rolleyes.gif , parkuojuosi pagrinde Vokiečių g. arba tose gatvėse, kur man reikia, TIKRAI nereikia ieškoti už kelių kvartalų. Dar nebuvo taip, kad nerasčiau vietos.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 09, 11:42)
Tai tavo manymu visos pasmerktos blogai parkuotis? g.gif

Visos su dzipais blogai parkuojasi lotuliukas.gif Ir dar pizones lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha thumbup.gif Tik kažkodėl neatsakė, kiek reikia turėti automobilių anksčiau minėtam gyvenimo būdui? Užtenka Smarto? Plius kai kokie du vaikai, dar šuo ir pirkiniai bagažinėje. Sakyčiau kad "smartininkai" daug pižoniškesni ir turtingesni, nes jiems reikia mažiausiai kelių automobilių. Va "visureigininkai" palyginus biedniokai...
Atsakyti
jei šeimoj abu vairuojantys, tai reikia ir dviejų automobiliu. aišku, galima ir su vienu išsiverst, bet tokiu atveju paprastai žmonai, ne vyrui, tenka naudotis viešuoju transportu biggrin.gif Vienas smartas visai šeimai būtų absurdas, kaip ir du džipai. tokia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 09 10, 14:22)
jei šeimoj abu vairuojantys, tai reikia ir dviejų automobiliu. aišku, galima ir su vienu išsiverst, bet tokiu atveju paprastai žmonai, ne vyrui, tenka naudotis viešuoju transportu biggrin.gif  Vienas smartas visai šeimai būtų absurdas, kaip ir du džipai. tokia mano nuomonė  ax.gif

thumbup.gif pritariu, pas mumis smartas, po miesta prasilekti, apsipirkti, o jau rimciau yra vyro honda smile.gif vat ir viskas smile.gif
Atsakyti
varnike, tai vis tik vienas džipas šeimoje nieko tokio biggrin.gif Na jei vyras vairuoja, ar ne? O va jei moteris, tai...

Tai taip ir neparašei, kodėl vairuoti visureigį mieste yra pižoniškumas cool.gif Kuo jis pasireiškia?
Atsakyti
visada maniau, kad visureigis reikalingas tiems, kas gyvena kaimuose, miskuose, sodybose. o ne po centra vazinet. na mano nuomone tokia
Atsakyti
O jei vairuotojas turi ir ten nekilnojamojo turto, tai būtina tam pirkti visureigį kaip papildomą transporto priemonę, kad su ja nesivažinėtum po miesto centrą?

O gal galite atsakyti, kam reikalingas Smartas ir kur JO vieta?
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 09 10, 18:16)
visada maniau, kad visureigis reikalingas tiems, kas gyvena kaimuose, miskuose, sodybose. o ne po centra vazinet. na mano nuomone tokia

tai kad tais siuolaikiniai dzipais nelabai po laukus pavazinesi biggrin.gif nepritaikyti jie tam
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 09 10, 22:48)
tai kad tais siuolaikiniai dzipais nelabai po laukus pavazinesi  biggrin.gif nepritaikyti jie tam

nes daugelis is ju tiesgio paauksinti automobiliai, neturintys dzipams skirtu techniniu duomenu smile.gif
Atsakyti