Įkraunama...
Įkraunama...

Smart

As irgi jau daugiau nei metus vazineju su Smartuku. smile.gif
Ir nieko man nebaisu su juo Vilniuje (kaip kai kurie cia rase). Turbut jie
nelabai domejosi ju technine puse, nes jos yra vienos
is saugiausiu mazyciu masinyciu.
Turiu ir MB Coupe, bet i darba visada renkuosi Smart'a automobiliuka 4u.gif .
Turiu pripazinti, kad anksciau irgi sakydavau, kad na jau ne, cia ne man,
nes as esu auksta ir keistai atrodysiu lipdama i mazyte masinyte,
o dabar net tokiu minciu nera schmoll.gif Ji yra tikrai erdvi is vidaus
ir vietos uztenka ne tik pirkiniu maiseliui.
Taip, ji truputi kietoka (na lyginu su savo MB), bet as "ne princese
ant zirnio" biggrin.gif . Labai patogu tokia masinyte prisiparkuoti,
tokiai vietos beveik visada rasi smile.gif
Techniniu rupesciu, kazkokiu gedimu irgi nebuvo, na elementarus tepalu
keitimas; ten nebent kazkoks smulkus remontas, o siaip tai ji puiki ir ekonomiska masinyte 4u.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 01 11, 18:11)
Pati vairuoju tokį Smartuką. Štai tokį -

user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(varnikė @ 2009 04 19, 23:20)
as ir jau 2 meteliai su Smartuku lakstau. tai antra masina semoj, vyro didesne. Bet kadangi man tos masinos kasdien nereikia, tai labai daznai vyras ne i savo masina sedasi , o i mano biggrin.gif

mano vyras irgi pasivazineja smile.gif
Atsakyti
pasirodo yra jau ir Lietuvoje:

prekyba Smart'ais:

www.smartauto.lt

ir spec. remontas:

www.mysmart.lt

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenga: 08 rugsėjo 2009 - 16:14
QUOTE(Jenga @ 2009 09 08, 16:32)
Labai patogu tokia masinyte prisiparkuoti,
tokiai vietos beveik visada rasi smile.gif

Tiesiog noriu paneigti mitą apie parkavimosi ypatumus. Su visureigiu lygiai taip pat randu kur parkuotis ir dar neteko likti be vietos. Ne tokia ir didelė problema tie parkingai, kaip kartais pučiamas burbulas. Kaime gyvenam, didmiesčiai pas mus maži. Čia ne Maskva ar Paryžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 08, 17:13)
Tiesiog noriu paneigti mitą apie parkavimosi ypatumus. Su visureigiu lygiai taip pat randu kur parkuotis ir dar neteko likti be vietos. Ne tokia ir didelė problema tie parkingai, kaip kartais pučiamas burbulas. Kaime gyvenam, didmiesčiai pas mus maži. Čia ne Maskva ar Paryžius 4u.gif

Na nezinau... as tikrai jauciu skirtuma kai reikia rasti vieta pvz.
kai nuvaziuoju i Senamiesti su Smartuku ir kai nuvaziuoju su Mersu.
Tas pats ir daugiabuciu namu kiemuose ax.gif
Tikrai vairuoju dvi skirtingo dydzio masinas, todel sakau is savo patirties smile.gif

P.s. aisku as irgi nelieku be vietos, bet kartais norint pastatyti didesne masina
reikia pavaziuoti toliau, na gi niekas manau nepaneigs, kad Smartui
uztenka ir nedidelio kampucio kur ji galima priparkuoti mirksiukas.gif
Todel ir sakau, kad su juo paprasciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenga: 08 rugsėjo 2009 - 16:20
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 08, 17:13)

Mieste su visureigiais tik pižonai važinėjas smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 09 08, 21:29)
Mieste su visureigiais tik pižonai važinėjas  smoke.gif

biggrin.gif gerai pasakyta, lengva rasti vieta ant pesciuju tako ar zoles, o taip prisiparkuoti centre ar senamiestyje tikrai vargas doh.gif bet ne su maziuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 09 08, 21:29)
Mieste su visureigiais tik pižonai važinėjas  smoke.gif

O kiek mašinų reikia turėti, jei reguliariai važinėji į užmiestį, kur keliai ne patys idealiausi ir į užsienį, kur keliaujant reikia komfortiškos ir didelės mašinos?

Pižonai, kažkas naujo rolleyes.gif Anksčiau sakydavo, kad su visureigiais važinėja ******, tiesa, labai brangiai apmokamos. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 08, 22:34)
biggrin.gif  gerai pasakyta, lengva rasti vieta ant pesciuju tako ar zoles, o taip prisiparkuoti centre ar senamiestyje tikrai vargas  doh.gif  bet ne su maziuku smile.gif

Jei turi patirties ir moki, tai tikrai jokio vargo 4u.gif Nemokančioms parkuotis taip tik atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 09, 10:16)
O kiek mašinų reikia turėti, jei reguliariai važinėji į užmiestį, kur keliai ne patys idealiausi ir į užsienį, kur keliaujant reikia komfortiškos ir didelės mašinos?

Pižonai, kažkas naujo rolleyes.gif Anksčiau sakydavo, kad su visureigiais važinėja ******, tiesa, labai brangiai apmokamos. lotuliukas.gif
Papildyta:
Jei turi patirties ir moki, tai tikrai jokio vargo 4u.gif Nemokančioms parkuotis taip tik atrodo.

maciau a skaip viena veikeja su x5 parkavosi i tokia vieta kur mano smartas vargu tilptu biggrin.gif smagiai su vyru pasijuokem ir nuvaziavom thumbup.gif
Atsakyti
Tai tavo manymu visos pasmerktos blogai parkuotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 09, 11:42)
Tai tavo manymu visos pasmerktos blogai parkuotis? g.gif

vargu ar rastum vietos kur prisiparkuot, jei visi su visuriaigiais i Vilniaus centra suvaziuotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 09, 11:00)
maciau a skaip viena veikeja su x5 parkavosi i tokia vieta kur mano smartas vargu tilptu biggrin.gif smagiai su vyru pasijuokem ir nuvaziavom  thumbup.gif

Aiaiai kaip negrazu, nesprogot is juoko? blink.gif
o siaip manau kiekvienai masinai galima rast vietos, juk visos jos mazdaug standartines(cia as apie vietas) g.gif maciau net Hamerius Senamiesty ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 09 09, 13:55)
Aiaiai kaip negrazu, nesprogot is juoko? blink.gif
o siaip manau kiekvienai masinai galima rast vietos, juk visos jos mazdaug standartines(cia as apie vietas) g.gif maciau net Hamerius Senamiesty ax.gif

vat hameris tikrai i viena vieta tilpo...
Atsakyti