Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(dontstop @ 2008 06 03, 15:35)
Nu ir atsirastų tokia beprotė, kuri 500 mokėtų? g.gif

nenori tegu nemoka ax.gif
ner tikslo bandyt ikist zmoguitai, ko jis nepakankamai nori rolleyes.gif
Atsakyti

gal ir neatsirastų, o gal ir atsirastų. jei tikrai labai norėtų ir suprastų kiek toks daiktas yra vertas tai ir mokėtų, esmė yra tame, kad už mažiau tokios nert neapsimokėtų ne tik piniginiu ir laiko atžvilgiu, bet tiesiog tai reikštų visišką pigų parsidavimą lotuliukas.gif
na pamąstykim, jei šaliką žinojau kas "superka" už 100 lt, vadinasi parduoda už daugiau, tai gal suknelei ir 500 per mažai g.gif

o ar draugė ar pusseserė ar draugės draugė- žinoma,čia susitarimo reikalas, bet gerbkim savo laiką, darbą ir sugebėjimus 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, nėrėjėlės, seniai čia bebuvau užsukus, naujų temelių turit thumbup.gif
Į aukščiau pacituotą postą drįsčiau atsakyt tokiu klausimu: ar atsirastų tokia beprotė, kuri už 150 nertų? Čia šiaip, pamąstymams. O 500 ir daugiau mokančių, patikėkit, yra mirksiukas.gif Ir tai visiškai nereiškia beprotiškumo, tiesiog žmogus supranta įsigijamo daikto vertę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 03 birželio 2008 - 15:00
Pabandykit tokia suknia nunerti. labai noreciau pamatyti ja nunerta cia forume ir tada galetu pasakyti kiek imtu uz darba. Dar kazi ar schema ar yra siai suknelei?
Neringata - labai pritariu ar atsirastu tokia beprote kuri nertu uz 150 lt
Atsakyti
uz tokia suknele niekada nemokeciau 500 vien uz darba schmoll.gif ne airishki neriniai cia, ne brydem jungiota, ir nereikia lialia, kad cia jau labai sudetingi rashtai,- TV ziurint nesunkiai narpliotusi... ir ploto nera itin daug,- faktishkai sijonelis su prijungtu liemenuku tongue.gif
Max duociau 300lt. Nu, nebent pats statkevichius ja man nunertu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 06 03, 17:31)
uz tokia suknele niekada nemokeciau 500 vien uz darba  schmoll.gif  ne airishki neriniai cia, ne brydem jungiota, ir nereikia lialia, kad cia jau labai sudetingi rashtai,- TV ziurint nesunkiai narpliotusi... ir ploto nera itin daug,- faktishkai sijonelis su prijungtu liemenuku tongue.gif
Max duociau 300lt. Nu, nebent pats statkevichius ja man nunertu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labai abejoju ar apsiimtum tokią nert už 300, o jei apsiimtum, tai būtinai įdėk temą- žinok tikrai atsiras norinčių biggrin.gif aš net pati geriau tada tokią nusipirkčiau už 300 nei nerčiau pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 06 03, 17:19)
labai abejoju ar apsiimtum tokią nert už 300, o jei apsiimtum, tai būtinai įdėk temą- žinok tikrai atsiras norinčių  biggrin.gif  aš net pati geriau tada tokią nusipirkčiau už 300 nei nerčiau pati  lotuliukas.gif

nukaaip unsure.gif ...ash ir uzh 600 shimtus neapsiimchiau jos nert..tingeciau paprasciausiai...neidomi ji man.....nebent, aishku, badas i akis zhiuretu g.gif
o ir nepirkciau jos, net jei ji butu uz 50 litu...skonio reikalas tiesiog rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 06 03, 18:43)
nukaaip unsure.gif ...ash ir uzh 600 shimtus neapsiimchiau jos nert..tingeciau paprasciausiai...neidomi ji man.....nebent, aishku,  badas i akis zhiuretu g.gif 
o ir nepirkciau jos, net jei ji butu uz 50 litu...skonio reikalas tiesiog rolleyes.gif

taigi kad skonio reikalas, bet nedarytum ir uz 50ir uz 150, geriau tada sau, nei kazkam

geriau negadinti nervu ir neleisti veltui laiko
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 03, 16:35)

o iš kur atsiranda bepročių kurios tarkim ir VS suknutę už tiek perka?
Atsakyti
As kogero ir nenerciau kitam uz 400 ar net 500 Lt. Man mano laikas ir mano idejos. Nes kad ir kaip ten butu laiko tosk darbas reikalauja ir akis skaiciuti reikia. Nelabai gaunasi ziurint telika narplioti. As praita vasara narpliojau sijonuka 2 menesius kas vakara po 4-5 valandas. Tai zinot jei kas ir paprasytu as jo ir uz 300 neparduociau. Perdaug jau darbo ideta, perdaug jau jis man mielas ir grazus.
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 06 03, 19:53)
o iš kur atsiranda bepročių kurios tarkim ir VS suknutę už tiek perka?

todėl kad ten gi VS- tipo firma, tipo Amerika, tipo kieta ir t.t. ne rankų kažkoks darbas gi lotuliukas.gif
O jei dar ETIKETĖ su VS į išorę eitų tai išvis galėtum būt kiečiausia savam kaime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 04 birželio 2008 - 08:48
Pasiskaitinejau tema, kadangi pati neriu (dazniausiai, nes virbalai man ne taip idomu), tai zinau kiek laiko tai uzima.
Del tos priezasties turbut niekada nenerciau uz pinigus, nes zmones daznai nevertina sugaisto laiko. Galiu nerti tik tiem kas tikrai ivertins. Man nereikia papustu lupu - mazdaug brangu, nepatinka..jei zmogus vertina grozi, ishskirtinuma, tikrai neturetu gaileti tu pinigeliu...ka mezgeja ne zmogus, kodel ji turi sedeti ir narplioti kazkam meno kurineli, kai tuo tarpu galetu sau ramiai slampineti gamtoje ar po parduotuves, ramiai sau leisti laika su draugemis ar siaip savo malonumui. Be abejo neriant konkreciam zmogui jau dirbi pagal to zmogaus supratima ir nora, todel pries pradedama pasitarciau is keliu kartu, kad paskui nereiketu ardyt ir pradet is naujo, aptart kelis variantus, jei matyciau, kad zmogus nesiorientuoja, kad netinka tokie tai siulai konkreciam mezginiu - parodyciau pavyzdeli kaip tai atrodo realiai, spalvas aptarciau, siulai tik kliento, be jokiu kalbu... cool.gif

Sau neriau per ziema keleta sijonu ir suknute dukrai, darbo daug - tai ne siuvimas, kai pora vakaru ir daiktas gatavas - cia apdaila, galvos sukimas, derinimas, o jei dar kiaurarasciai, tai ir pamusaliuku derinimai - zodziu...
Sesei dariau neriniuota pagalvyte - su visa apdaila, pamusalais manau tikrai ne per maza dovana gimtadienio proga - ji tai ivertino, bet tikiu atsirastu tokiu, kurios pasakytu - toki sh...padovanot reikia sazines turet lotuliukas.gif
Zodziu prisidedu prie tu, kurios sako - gerbkim savo darba, savo laika ir sugebejimus. Kam to nereikia tegu neperka arba pacios daro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Antradiene#: 04 birželio 2008 - 09:35