QUOTE(Lusasita @ 2010 08 05, 18:19)
o toms draugems kazi smagu imti dykai, kai zino kiek laiko sugaisti prie mezginio...
Kodėl turėtų būti nesmagu?
Nors ne man skirtas klausimas, truputį pakomentuosiu. Man pat labai patinka dovanoti savo megztus dalykus draugių vaikams. Aš į juos tikrai daug širdies įdedu, vaikai nešioja, mamos džiaugiasi. Aš irgi džiaugiuosi dėl to. Tokiais atvejais nei pati skaičiuoju, kiek tas mezginys pinigais vertas, nei, tikiuosi, mano draugės tai daro.
Dėl kainų... Va ką tik įdėtose nuorodose kainos, manau, yra visiškai normalios. Už Viliutees suknele negaila būtų jokios sumos. Viliutee, kai jūsų sukneles pamačiau, taip pasigailėjau, kad jų neradau prieš aštuonerius metus, kai reikėjo gražaus rūbo savo vestuvėms
Ligvita, jūs berods rašėt, kad nemegztumėt mezgančiai... Ir be reikalo. Aš pvz. mezgu ir tikrai daug ką galiu nusimegzt, bet jei artėtų kokia ypatinga šventė, greičiausiai kreipčiausi į profesionalią mezgėją. Bet, prisiekiu, būčiau labai gera klientė Puikiai suprantu, ką reiškia numegzti suknelę, kurios sijono apačioje yra kokie 2200 akių....