QUOTE(Ligvita @ 2010 08 03, 13:03)
Na as taip parasiau, nes esu truputi pikta. Labai neseniai per az parase viena mamyte, issiklausinejo su smulkmenom kaip, is kokiu siulu as neriau viena suknute. Nors pati neriau ziuredama i nuotraukas, pamenu ilgai ieskojau panasiu rastu, na bet negaila, - kaip mokejau paaiskinau. Ir ka jus galvojat, po po poros dienu gaunu dar viena az mazdaug tokio turinio - siaip mane prase sia suknute nunerti pagal uzsakyma, gal galite dar pasakyti, kiek uz ja galeciau pasiprasyt pinigeliu...
Nu zinokit tyliai nusikeikiau (kad vaikas negirdetu) ir pazadejau sau, kad daugiau niekada niekada...
Ligvita suprantu tave, tokių norinčių viską sužinoti sulaukiu nemažai ( tik aš nemezgu, o siuvu , bet principas tas pats), bet nesuprantu tikslo, tipo ar pigiau padaryti nei mes darom "ale konkurencija" ar dėl kokių man nesuprantamų priežasčių tai daro, nežinau ar visas suuodžiau užklausėjas, bet tokioms nesakau nieko ne todėl ,kad gaila, o nesakau iš principo
, žodžiu pasaka paprasta nusižiūriu modelį pas kitą , išsiklausiu kainos ir padarau pigiau
, mano manymu kiekviena turi įvertinti savo kainą, ne kaip kaimynas daro, o savo, aš gal vertinu savo darbą brangiau , o kitai galbūt ir mažiau gana, galbūt nesijaučia stipri, vertinam visos pagal save, ir savo pajėguumus ir galimybes, aš už- tai mažiau, bet kokybiškiau, o tokių tep lept bile padaryt tai galima ir už dyką paeksperimentuoti