QUOTE(Ligvita @ 2010 02 05, 12:46)
Nesuprantu ko jūs baisiės?
Mano mezgami/neriami krikšto drabužiukai kainuoja 170-250lt (na siūlų kaina jau įskaičiuota)
Beje, turėjau klientę, kuri turėjo labai daug norų ir patarimų man beneriant, tai net 300lt sumokėjo už aktyvų dalyvavimą procese
Aš neprieš išpildyti visus klientės norus, bet jei vakar atrodė vienaip gražu, o šiandien jau reikia perdaryti, nes gražiau sugalvojo, tai kodėl turiu daryti tai nemokamai...
Ligvita, norejau paklausti, cia kaina tokia ( 170-200 lt ) uz tuos visu grozius : t.y kelnytes, skraiste, megztukas, kepuryte, batukai, zvakutei apnerimas , iv papuosimai ir .t.t ??
as galvojau kad be 400 lt tokiu kriksto rubeliu niekas nemezga
..cia gi sitiek darbo !!!...
Papildyta:
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 02 05, 18:14)
nu pasiskaicius jusu postus mano 20-30 uz mano darba pasirode ne i tema..as tik mezgeja -megeja
nemanau,kad galeciau padaryti ruba verta 100 ar daugiau...pasiziurejus i kai kuriu sm darbus zandikaulis ant stalo pasideda
ir suvokiu,kad man iki tokiu sedevru kaip peskom iki menulio
ko gero kiekvienas vertiname tiek kiek mum atrodo,kad reikia vertinti.zinau viena svetimiem niekada nemegziu
nebent numegzt tai kas tau grazu ir tada bandyti parduoti.
jeigu norit uzsidirbti siek tiek - taip ir padarykit
rami galva bus : kas nores pirks, kas nenores - nepirks
, o jei nepirks...su malonumu pati sunesiosite
...
Papildyta:
Papildau : ta grazioji nerta zalia kepuraite su papuosimais tikrai ne maziau 50 - 70 lt turetu kainuot ...
o apie ta atveji, kur uz kojinaites dave 15 lt...tai komentaru neturiu...........
reikejo neduot ir viskas, pasilikti sau....jei yra mazu vaiku - sunesiotu su malonumu.....galu gale isardyt, jei nera kur pritaikyt......nors butu siulai like...