QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 30, 17:19)
na turbut jus is tu zmoniu,kurie mezga tik del to kad reikia,kad kazkas nesios.
bet daug nerianciu merginu neria tam,kad butu grazu,juk kitam ir servetele po vaza visai nereikalinga,bet kazkas neria,nes grazu...tai cia taspats.
beabejo,kadangi ismokau nert tokius dalykelius,"nuogo butelio"jau niekam nebenesiu,juk taip bus daug orginaliau ir graziau be to galima buteli apenkt ir kaip policininka ir kaip vireja ir gydytoja ir t.t...
bet daug nerianciu merginu neria tam,kad butu grazu,juk kitam ir servetele po vaza visai nereikalinga,bet kazkas neria,nes grazu...tai cia taspats.
beabejo,kadangi ismokau nert tokius dalykelius,"nuogo butelio"jau niekam nebenesiu,juk taip bus daug orginaliau ir graziau be to galima buteli apenkt ir kaip policininka ir kaip vireja ir gydytoja ir t.t...
Nemanau, kad tokia nuomonė tik dėl to, kad mezga praktiškai pritaikomus dalykus (megztinius etc.), tiesiog vienam gražu, kitam ne. Man pavyzdžiui "aprengti" buteliai atrodo tragiškai, kažkoks kaimas (nieko blogo prieš kaimą neturiu, beje ), jei jau kas dovanotų butelį, tai man prašom "nuogą" Kitam gal man gražūs dalykai atrodytų klaikiai. Nieko blogo tame nematau, tiesiog esame skirtingų skonių ir poreikių, grožis labai asmeniškas dalykas. Suvokiu, kad nemažai darbo tenka įdėti juos neriant, bet aš tokio ir už dyką nenorėčiau Jei yra kam patinka, puiku!