QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 30, 09:45)
na kazkokie turkiski siuliukai,tiek ten visokiu pavadinimu prirasyta ant etiketes kad nesusigaudau ir kuris tikrasis "Altun Basak"(klasik)kazkokie
o kiek sunaudojau tai is 100 gr,t.y. vieno matkelio du su puse butelio apnert iseina,o kaina ju 11lt.,na papuosimam ten siuliuku nedaug,nera ka skaiciuot.
del laiko... na is tikruju tai kazin ar tai svarbu,juk kaip kazkuri jau buvo rasiusi,kad viena neria greiciau,kita leciau...o man visos dienos reikia siuliukai ploni ne taip greit neriasi
bet vaizdas nuotraukoj ir realybej man kazkaip... realybej graziau atrodo
o kiek sunaudojau tai is 100 gr,t.y. vieno matkelio du su puse butelio apnert iseina,o kaina ju 11lt.,na papuosimam ten siuliuku nedaug,nera ka skaiciuot.
del laiko... na is tikruju tai kazin ar tai svarbu,juk kaip kazkuri jau buvo rasiusi,kad viena neria greiciau,kita leciau...o man visos dienos reikia siuliukai ploni ne taip greit neriasi
bet vaizdas nuotraukoj ir realybej man kazkaip... realybej graziau atrodo
na, as irgi esu viena panasu buteli apnerus masciau, kad kokia 25 - 30 Lt paprasyciau nors man irgi uzeme visa diena nerti, bet kazkaip nemenau, kad toks dalykelis vertas butu tarkim 50 Lt o gal cia as is tu, kur nevertina savo ranku darbo