QUOTE(uups @ 2009 07 10, 00:07)
man rodos, pagrindiniai nesusipratimai del 'ranku darbo' kainos vyksta butent del del skonio skirtumu...
as asmenishkai uz toki megztinuka nenorechiau nei tiek 'duoti', kad siulai atsipirktu...tai tiesiog sumazhinta tetutes kostiumelio kopija...
nieko originalaus, nieko zhaismingo, linksmo, vaikishko, neisimenantys siulai/spalvos....
ta pati/is tu paciu siulu numezgus lygiu rashteliu (ar ir tais paciais langiukais) primezgus 'nykshtuko' kapishona, pasiuvinejus keliom pametytom gelytem, ar bent jau pakeitus uztrauktuka ryshkiom ivairiaspalvem sagutem- mano skoniui jau butu primtina ir greichiausiai nezhiurechiau kad butu 'pigiau nei maximoj' (kur, beje, esu pirkus puiku, stilinga dryzhuota, medvilnini megztuka sunui
)
3 dienos po 8 val., minimalus atlygis yra 116 litų. Čia tik už darbą. Dar pridėkit siūlų kainą.
Vienas iš privalumų gyvenant demokratinėje šalyje - laisvė rinktis. Nenorit, neperkat. Niekas neverčia. O grožis, originalumas, linksmumas, žaismingumas, vaikiškumas ir visi kiti įmanomi epitetai yra tik skonio reikalas. Jeigu kainą padalinus iš valandų skaičiaus neišeina net minimumas, nenorėkite stebuklų.
Galima vartyti kaip norit, bet jei mygtuko spaudinėjimas prie konvejerio vertinamas 4,85 Lt/val., tai mezgimo mechanika irgi turi būti įvertinta taip pat. O originalumas ir visa kita - tik už papildomą kainą.