Ačiū už atsakymus dėl sodinimo . Na rizikuosiu, daug vandens gaus, manau patiks...
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 28, 14:48)
Pasitikrink, ar pasirintas STANDARTINIS formatas ( puslapio viršuje būna linijinis ir standartinis )
Jau pradeda žydėt ir kvepėt sodo gyvatvorė
valioooooooo susitvarke. Aciu uz patarima
Papildyta:
Nesitveriu savam kaily is dziaugsmo. Atveze mano angliska roze Jayne Austin
QUOTE(rusaite @ 2008 05 28, 15:56)
as taip isivaizduoju, kad augant augalui, reikia karpyti aplink ta karkaso forma, taip uzzels tas tas tinklas, jo nebebus matyt, ir forma bus.
visiškai teisingai isivaizduoji, aš tai net mačiau, kaip tai daro todėl ir aš užsimaniau pabandyt. Galima lietuviškai pasakyti, konkrečiau išduoti vietą kur tų trafaretų tykot Nes ten tas ...TOOM man nieko nesako
Norejau jusu pasiteirauti del to savo tusciavidurio medelio ir kadagio.Abieju labai negrazi forma.Jeigu dabar nukarpysiu trumpai ta medeli, ar jam nepakenksiu, nes jo vidurys tuscias, negraziai atrodo, o ir kadagys sukas kazkaip ant sono, gal reiktu ir nukirpti virsune, kaip manot, kas gausis?Apie karpyma nieko nesuprantu
Va ir as norejau paklausti del trafaretu, nes turiu vista kazkokia, ar tik buksmedis tinka ten karpymui, gal yra kokiu vijokliu smulkialapiu, tas buksmedis ilgai auga
Va ir as norejau paklausti del trafaretu, nes turiu vista kazkokia, ar tik buksmedis tinka ten karpymui, gal yra kokiu vijokliu smulkialapiu, tas buksmedis ilgai auga
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 08:19)
sveika sveika tikrai buvai prapuolus ilgam, džiugu, kad vėl užsukai
bet va kaip be daržo gyvensi ar pagalvojai? kur krapiukus, svogūniukus, salotytes skinsi? maximoj, ane, begėte tu
bet vistiek smagu, kad toli nepabėgai iš mūsų
bet va kaip be daržo gyvensi ar pagalvojai? kur krapiukus, svogūniukus, salotytes skinsi? maximoj, ane, begėte tu
bet vistiek smagu, kad toli nepabėgai iš mūsų
Aj, kad palikau ale gelynelio formos toki kaip darziuka Auga melisa, laiskiniai cesnakai, petrazoles, raudonelis, dar pasejau ciobrelio. Nes pernai ishnaikinau Tei va... O maksimoj perku tik morkas ir svogunus, nes pomidorai ir agurkai beskoniai it silikoniniai
O zirnius pasodinau palei tvora O tarpkitko salotos pas mane neauga Taip ir nesupratau kode
QUOTE(Srove @ 2008 05 28, 22:13)
atgytų ta višta tai taip tau kailį išvanotų, čia gi visa gulbė sparnus išskleidus ne taip seniai čia rūtų klausimą plėtojom, jos sėkmingai auga ir karpomos gražiai tankėja, plius mažas nuostolis jei ir nepavyktų kas nors, nes nebūtina daigus pirkti, galima užsiauginti iš sėklų lengvai. Tik tokiam paukščiui gal reikėtų bent keleto daigelių, o ne vieno, na ir pirštinių dirbant su rūtom, kad odos nesuerzintų
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 05 28, 22:17)
Aj, kad palikau ale gelynelio formos toki kaip darziuka Auga melisa, laiskiniai cesnakai, petrazoles, raudonelis, dar pasejau ciobrelio...
na va, pasirodo užuomina į daržiuką vistik liko gerai gerai, o tai gyventi nuosavam name ir neturėti nė daigiuko kokios stalui skirtos žalumos būtų nesuprantama
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 05 28, 22:17)
Aj, kad palikau ale gelynelio formos toki kaip darziuka Auga melisa, laiskiniai cesnakai, petrazoles, raudonelis, dar pasejau ciobrelio. Nes pernai ishnaikinau Tei va... O maksimoj perku tik morkas ir svogunus, nes pomidorai ir agurkai beskoniai it silikoniniai
O zirnius pasodinau palei tvora O tarpkitko salotos pas mane neauga Taip ir nesupratau kode
Sveika, pradingėle, jau buvom tavęs pasigedusios.
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 22:32)
atgytų ta višta tai taip tau kailį išvanotų, čia gi visa gulbė sparnus išskleidus ne taip seniai čia rūtų klausimą plėtojom, jos sėkmingai auga ir karpomos gražiai tankėja
Aciu uz paukscio pristatyma ir del rutu, bet gal nevisai moku jas auginti, nes kapuose augo uz paminklo, tai kiek bekarpydavau jos vistiek isgeslsdavo
Varau lauk is tos temos, o tai tikrai dar kas kaili isvanos
, o del tu karpymu, gal dar kas parasytu?
QUOTE(Srove @ 2008 05 28, 23:03)
Varau lauk is tos temos, o tai tikrai dar kas kaili isvanos
ir ko čia dabar taip jautriai sureagavai? juk aš nepiktai
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 23:07)
ir ko čia dabar taip jautriai sureagavai? juk aš nepiktai
as irgi su humoru
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 28, 13:48)
Pasitikrink, ar pasirintas STANDARTINIS formatas ( puslapio viršuje būna linijinis ir standartinis )
O kokia čia gyvatvorė?
Papildyta:
O kur tuos vištų trafaretus perkate? Aš patupdyčiau tokią vištelę ant rūtų?