Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

4u.gif Ačiū už atsakymus dėl sodinimo . Na rizikuosiu, daug vandens gaus, manau patiks...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 28, 14:48)
Pasitikrink, ar pasirintas STANDARTINIS formatas ( puslapio viršuje būna linijinis ir standartinis )  smile.gif

Jau pradeda žydėt ir kvepėt sodo gyvatvorė  wub.gif 

user posted image

valioooooooo susitvarke. Aciu uz patarima aciuks.gif
Papildyta:
Nesitveriu savam kaily is dziaugsmo. Atveze mano angliska roze Jayne Austin wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 05 28, 15:56)
as taip isivaizduoju, kad augant augalui, reikia karpyti aplink ta karkaso forma, taip uzzels tas tas tinklas, jo nebebus matyt, ir forma bus.

visiškai teisingai isivaizduoji, aš tai net mačiau, kaip tai daro didis.gif todėl ir aš užsimaniau pabandyt. Galima lietuviškai pasakyti, konkrečiau išduoti vietą kur tų trafaretų tykot ax.gif Nes ten tas ...TOOM man nieko nesako biggrin.gif
Atsakyti
Norejau jusu pasiteirauti del to savo tusciavidurio medelio ir kadagio.Abieju labai negrazi forma.Jeigu dabar nukarpysiu trumpai ta medeli, ar jam nepakenksiu, nes jo vidurys tuscias, negraziai atrodo, o ir kadagys sukas kazkaip ant sono, gal reiktu ir nukirpti virsune, kaip manot, kas gausis?Apie karpyma nieko nesuprantu blush2.gif
user posted image
Va ir as norejau paklausti del trafaretu, nes turiu vista kazkokia, ar tik buksmedis tinka ten karpymui, gal yra kokiu vijokliu smulkialapiu, tas buksmedis ilgai auga g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 08:19)
sveika sveika drinks_cheers.gif tikrai buvai prapuolus ilgam, džiugu, kad vėl užsukai thumbup.gif
bet va kaip be daržo gyvensi ar pagalvojai? kur krapiukus, svogūniukus, salotytes skinsi? maximoj, ane, begėte tu mirksiukas.gif
bet vistiek smagu, kad toli nepabėgai iš mūsų  friends.gif

Aj, kad palikau ale gelynelio formos toki kaip darziuka hihihi.gif Auga melisa, laiskiniai cesnakai, petrazoles, raudonelis, dar pasejau ciobrelio. Nes pernai fool.gif ishnaikinau blush2.gif Tei va... O maksimoj perku tik morkas ir svogunus, nes pomidorai ir agurkai beskoniai it silikoniniai wacko.gif
O zirnius pasodinau palei tvora bigsmile.gif O tarpkitko salotos pas mane neauga schmoll.gif Taip ir nesupratau kode g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 05 28, 22:13)
Va ir as norejau paklausti del trafaretu, nes turiu vista kazkokia,
user posted image

atgytų ta višta tai taip tau kailį išvanotų, čia gi visa gulbė sparnus išskleidus biggrin.gif ne taip seniai čia rūtų klausimą plėtojom, jos sėkmingai auga ir karpomos gražiai tankėja, plius mažas nuostolis jei ir nepavyktų kas nors, nes nebūtina daigus pirkti, galima užsiauginti iš sėklų lengvai. Tik tokiam paukščiui gal reikėtų bent keleto daigelių, o ne vieno, na ir pirštinių dirbant su rūtom, kad odos nesuerzintų

QUOTE(Ju.Ju @ 2008 05 28, 22:17)
Aj, kad palikau ale gelynelio formos toki kaip darziuka hihihi.gif Auga melisa, laiskiniai cesnakai, petrazoles, raudonelis, dar pasejau ciobrelio...

na va, pasirodo užuomina į daržiuką vistik liko thumbup.gif gerai gerai, o tai gyventi nuosavam name ir neturėti nė daigiuko kokios stalui skirtos žalumos būtų nesuprantama cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 gegužės 2008 - 21:37
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 05 28, 22:17)
Aj, kad palikau ale gelynelio formos toki kaip darziuka hihihi.gif Auga melisa, laiskiniai cesnakai, petrazoles, raudonelis, dar pasejau ciobrelio. Nes pernai fool.gif ishnaikinau  blush2.gif Tei va... O maksimoj perku tik morkas ir svogunus, nes pomidorai ir agurkai beskoniai it silikoniniai wacko.gif
O zirnius pasodinau palei tvora  bigsmile.gif O tarpkitko salotos pas mane neauga  schmoll.gif  Taip ir nesupratau kode  g.gif  unsure.gif

Sveika, pradingėle, jau buvom tavęs pasigedusios.
Atsakyti
Labas , merginos 4u.gif
Gal kas galit apšviest , kur Klaipedos raj gaut Gebenę lipančią , noriu tvoros kolonas apželdint ax.gif O gal tinka lauke sodint tos kur Maximoj parsidavinėja g.gif Ir iš vis gal dabar ne laikas su jom prasidėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 22:32)
atgytų ta višta tai taip tau kailį išvanotų, čia gi visa gulbė sparnus išskleidus biggrin.gif ne taip seniai čia rūtų klausimą plėtojom, jos sėkmingai auga ir karpomos gražiai tankėja

Aciu uz paukscio pristatyma ir del rutu, bet gal nevisai moku jas auginti, nes kapuose augo uz paminklo, tai kiek bekarpydavau jos vistiek isgeslsdavo doh.gif
Varau lauk is tos temos, o tai tikrai dar kas kaili isvanos
fear.gif , o del tu karpymu, gal dar kas parasytu? umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 05 28, 23:03)
Varau lauk is tos temos, o tai tikrai dar kas kaili isvanos

ir ko čia dabar taip jautriai sureagavai? mirksiukas.gif juk aš nepiktai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 23:07)
ir ko čia dabar taip jautriai sureagavai? mirksiukas.gif juk aš nepiktai ax.gif

drinks_cheers.gif as irgi su humoru bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 28, 13:48)
Pasitikrink, ar pasirintas STANDARTINIS formatas ( puslapio viršuje būna linijinis ir standartinis )  smile.gif

Jau pradeda žydėt ir kvepėt sodo gyvatvorė  wub.gif 

user posted image

O kokia čia gyvatvorė?
Papildyta:
O kur tuos vištų trafaretus perkate? Aš patupdyčiau tokią vištelę ant rūtų?
Atsakyti