Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 27, 23:02)
Gal kas galite pasakyti kaip vadinasi ši gėlytė.
user posted image

PORTULAKA (lot. portulaca )

QUOTE(Ju.Ju @ 2008 05 28, 00:30)
Sveika, chebra  biggrin.gif Aisku jei dar kas mane prisimena  blush2.gif Kaip seniai as cia buvau  doh.gif
....
Atejau pasilabinti  drinks_cheers.gif
Uzsuksiu dabar dazniau  4u.gif

sveika sveika drinks_cheers.gif tikrai buvai prapuolus ilgam, džiugu, kad vėl užsukai thumbup.gif
bet va kaip be daržo gyvensi ar pagalvojai? kur krapiukus, svogūniukus, salotytes skinsi? maximoj, ane, begėte tu mirksiukas.gif
bet vistiek smagu, kad toli nepabėgai iš mūsų friends.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 08:19)
bet va kaip be daržo gyvensi ar pagalvojai? kur krapiukus, svogūniukus, salotytes skinsi? maximoj, ane, begėte tu mirksiukas.gif

Sveikos, ir aš paklydėlė užsuku paskaityti, bet parašyti nelabai turiu ką.

Apie daržiuką - aš vos saviškio išprašiau kad 3 lysveles man padarytų doh.gif

Sukultivavom savo arimus, pagavau arkliuką - praakėjo, bet jau savaitė kai negaliu eiti grėblioti... Tiek prilyta - molynas, kad siaubelis...

Maniškis sumąstė ale tvenkinuką padaryti - reikės fotkių padaryti, kad pakritikuotumėt blush2.gif

Dabar dilema - kokią sėklą pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 27, 22:38)
Man lyg panaši į azalija blush2.gif  labai sunku įžiūrėti. Bet žiedai panašūs. Va toks mano nedidukas
user posted image
Aišku galiu ir klysti nes aš tikrai ne specas  blush2.gif

Ir man panasi i kazka tokio. Gal labiau i rododendra... O nuotrauka pasididina. Neispasakytas grozis. Kaip noriu tokios... wub.gif
Atsakyti
Sveikutės darbštuolytės 4u.gif

Turiu du klausimėlius:

* Gal kas žinot kaip vadinasi ši gėlytė?:

user posted image

* Gal kas žinot ką daryt su sidabriniais dekoratyviniais žolių kupsteliais (nežinau kaip tiksliai vadinasi) - turiu pirmi metai ir matau kaip jie auga smilgomis (na kaip žolė). Aš tų smilgų nenoriu blush2.gif Man kupsteliai gražiau. Ir nežinau ką daryt. Ar galiu karpyt tas smilgas? g.gif
Atsakyti
Net pavydas ima, kad kazkur prilyta. Pas mus (Siaures Lietuvoje) vakar nakti siek tiek pakrapeno, o rimto lietaus jau nebuvo gal 3 savaites. Viskas baigia uzdziuti. Laistau savo augaliukus, bet jie vargsta. Viskas stovi vietoje - neauga.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 27, 23:07)
Nesunku irnesakyk.gif ...kai naudoji trafaretus lotuliukas.gif

o kas čia per trafaretai? neteko girdėti apie tokius? kaip jie naudojami? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 05 28, 08:32)
Sveikos, ir aš paklydėlė užsuku paskaityti,

svarbu užsuki mirksiukas.gif

QUOTE(evelinka @ 2008 05 28, 08:37)
Sveikutės darbštuolytės  4u.gif

Turiu du klausimėlius:

user posted image

* Gal kas žinot ką daryt su sidabriniais dekoratyviniais žolių kupsteliais (nežinau kaip tiksliai vadinasi) - turiu pirmi metai ir matau kaip jie auga smilgomis (na kaip žolė). Aš tų smilgų nenoriu  blush2.gif Man kupsteliai gražiau. Ir nežinau ką daryt. Ar galiu karpyt tas smilgas?  g.gif

ta gėlytė - levisija (lot. lewisia)

o smilgos jei tokios smulkutės tai greičiausiai eraičinas (lot. festuca). jos be proto ilgos neauga, sudaro dailų kupstelį, tik vasarą žiedynus išleidžia, jei juos prikirpsi nieko blogo neatsitiks
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2008 05 28, 08:55)
o kas čia per trafaretai? neteko girdėti apie tokius? kaip jie naudojami? blush2.gif

nėra tokių, nusiramink, tikrai nesi atsilikusi biggrin.gif ..čia džiaukas buvo mestas tam tikram asmeniui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 28, 09:16)
nėra tokių, nusiramink, tikrai nesi atsilikusi biggrin.gif ..čia džiaukas buvo mestas tam tikram asmeniui mirksiukas.gif

et doh.gif o aš jau maniau būsiu gudri ir jau mokėsiu gražiai krūmus apsikarpyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 27, 14:31)
Vasaraaaaaaa  thumbup.gif !
mergoooos, didelem raidem buvau parasius - blindes karpyt is karto po zydejimo, ir stipriai, kad atnaujinti sakas, nes senos vis maziau zydi. Zydi (kaciuojasi) tik pernykstes sakos, todel reikia kuo anksciau genet, kad suspetu ataugt...
Gluosnius galima karpyti bet kada  4u.gif .
reiks tave i jubilieju kviestis, jei jau sitokios dovanos 

Viską išsisaugojau,nes blindę tikrai pirksiu 4u.gif

Labai jau mylimas tas žmogeliukas smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 05 27, 20:52)
Myliu šitą eglutę, ypač tokiame vegetaciniame periode smartass.gif

gražuolė wub.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2008 05 28, 00:30)
Atejau pasilabinti  drinks_cheers.gif
Uzsuksiu dabar dazniau  4u.gif

Pasigedau tavęs 4u.gif Gera matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinka @ 2008 05 28, 09:37)
Sveikutės darbštuolytės  4u.gif

Turiu du klausimėlius:

user posted image

Tikras grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 09:19)
PORTULAKA (lot. portulaca )

Ačiū už informacija aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Noriu jūsų patarimo ir nuomonės, nes visai susimaišiau...

Pernai rudenį pasodinom apie 30 eglaičių palei kelią, kad vėją užstotų - iš jų prigijo gal 5 doh.gif O kadangi ne sklype, o nuo ribos už kokių 3 metrų - tai va į tuos tarpus nusprendėm pasodinti klevą, ąžuolą, šermukšnį, kaštoną... Noriu aišku sodinti dabar, bet turiu va tokius sakyčiau logiškus paaiškinimus ir pasimečiau, nežinau kaip pasielgti... Pakomentuokite prašau jūs...

1. jei medis jau nemažas, apie 3 metrų aukščio auga vazone - tai jį sodinti galima ištisus metus, nieko neatsitiks... manau logiška...

2. jei medis vazone ir su lapais jau - jo negalima sodinti dabar - tik arba su pumpurais pavasarį arba rudenį kai numeta lapus... ir logiška...

tai ką man daryti - jau nusipirkusi du medžius turiu g.gif sako su visu vazonu įsodink, o rudenį vėl persodink... nebežinau...

Ir dar dėl kalninių pušelių - ar galima jas dar dabar sodinti?

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 28 gegužės 2008 - 10:36