Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(Siguciuks @ 2008 05 27, 21:47)
Neperseniausiai gyriausi kaip graziai isziemojo busimai uosvienei dovanota roze ant koto, bet pasirodo per anksti, stai taip ji dabar atrodo user posted image

Nematau nuotraukos. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 05 27, 21:47)
. Pastebejau, kad pas mane ir vijoklines rozes keletas lapeliu pradejo panasiai baltuoti, negi ir ja tas pats likimas istiks, o sitiek ugliu turi prileidusi...

nelabai matosi kas ten ant nuotraukos tai rozytei ant koto per bedos,bet jei lapeliai pradeda baltuot - miltlige (grybelinis susirgimas) reikia nupurskti fungicidais

man rode nuotrauka mirksiukas.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 27, 21:51)
   Senovinės rožės sodinukas vos ne 5 litrų vazone, krūmas nemažas jau su pumpurais - 25 Lt.

ka jus vadinat senovine roze ,cia veisle ar kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 27 gegužės 2008 - 20:59
QUOTE(jolita123 @ 2008 05 27, 21:39)
Kaip vadinasi tasapvalus augalas manau kad tuja?

Jei turi omeny, tą apvalų augalą už dvigubo akmens tai ten BUKMEDIS mano žirklių palytėtas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 27, 21:56)
Jei turi omeny, tą apvalų augalą už dvigubo akmens tai ten BUKMEDIS mano žirklių palytėtas mirksiukas.gif

Žiūriu gerai įvaldžiusi žirklių meną. thumbup.gif
Atsakyti
http://thynnelandsca...SCN0447_JPG.jpg
gal kas zinot, kas per grozis tas raudonai zydintis augalas? Buciau labai dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmelė @ 2008 05 27, 23:07)
http://thynnelandsca...SCN0447_JPG.jpg
gal kas zinot, kas per grozis tas raudonai zydintis augalas? Buciau labai dekinga bigsmile.gif

Man lyg panaši į azalija blush2.gif labai sunku įžiūrėti. Bet žiedai panašūs. Va toks mano nedidukas
user posted image
Aišku galiu ir klysti nes aš tikrai ne specas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 27 gegužės 2008 - 21:39
QUOTE(Wolke @ 2008 05 27, 21:56)
ka jus vadinat senovine roze ,cia veisle ar kaip  g.gif

senovinėms rožėms priklauso: Prancūzinės, Damaskinės, Baltažiedės, Provanso, "Moss", Bourbon, Kininės ( guglius pasufleravo).
Jų žiedus pamatai ir aišku, kad tai senovinės bigsmile.gif Kitokios jos.

QUOTE(vilmelė @ 2008 05 27, 22:07)

labai žiedai susilieja, bet spėju, kad japoninė azalija ( azalea japonica)
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 27, 21:56)

o kad ji karpyt geriausia? ar dabar galima?maniskai buksmedziai net apsiputoje,o ziuriu ir ozeksniai vietoj tvarkingo burbuliuko su dredais paliko blink.gif
kazi del ko raukslejasi ir raukias hortenziju lapai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 27 gegužės 2008 - 22:00
Gal kas galite pasakyti kaip vadinasi ši gėlytė.
user posted image
Prieš 3 metus ją pasėjau tai taip sužėlė tą vasara doh.gif o koks grožis buvo žiedas prie žiedo įvairių spalvų. Kai rudenį nužydėjo ji nunyko, bet pasirodo pribarstė sėklų tai kitais metais vėl išdygo. Ir šiemet žiūriu vėl dygsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nors jau maniau kad ne sudygs, kad išnyko pasirodo ne thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 27 gegužės 2008 - 22:03
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 27, 22:00)
Žiūriu gerai įvaldžiusi žirklių meną. thumbup.gif

Nesunku irnesakyk.gif ...kai naudoji trafaretus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 27, 22:59)
o kad ji karpyt geriausia? ar dabar galima?maniskai buksmedziai net apsiputoje,o ziuriu ir ozeksniai  vietoj tvarkingo burbuliuko su dredais paliko  blink.gif
kazi  del ko raukslejasi ir raukias hortenziju lapai?

Kad ir dabar, aš savaitgalį savo ''mažiesiems'' bukmedžiukams suteiksiu pavidalą, jau kad "ežiukais'' pasistojo blink.gif tai ohoho...reikia tvarkyti
Atsakyti
Sveika, chebra biggrin.gif Aisku jei dar kas mane prisimena blush2.gif Kaip seniai as cia buvau doh.gif Diena jau neturiu galimybes sedeti prie kompo.Nerodom blogo pavyzdio jaunajai kartai cool.gif Tai tik naktimis ir bludineju per SM unsure.gif
Kokie jusu rasymo tempai?Baisu prisiminti ana vasara karsta.gif kas savaite nauja tema rolleyes.gif Kaip visada yra i ka akis paganyti thumbup.gif Sirdi pagloste seni nickai ir avatarai wub.gif Tikrai jusu nepamirsau schmoll.gif Beje, jei tiket senoliu ismintim...tai Knifofija turejo zakseti ana savaitgali biggrin.gif Vienoj vietoj islindo tiek asiuklio doh.gif Tai bandziau naikinti ir isrinkti saknis. Tai kai vyras paklause, ka veikiu.Atsakiau, kad "kai pasakytu Knifofija, tik suaktivinu asiuklio saknis, ir nieko daugiau. Geriau augs dabar" Tas paziurejo i mane protingu zvilgsniu, matyt nenorejo parodyti, kad pirma karta girdi apie Knifofija... . Turbut greiciausiai pagalvojo, kad tai kokio nors Aristotelio bendramintis biggrin.gif
Na kad nebutu off`o, tai noriu kad pasidziaugtumete kartu su manim. Siemet panaikinom darza assa.gif Dabar bus daug daug zolytes 4u.gif Suzydejo mano rododendrai pernai pirkti LZUA mugej.Nors pirkau nukainuotus ligoniukus, taciau uz gera prieziura, jie man atsidekojo gausiu zydejimu 4u.gif

Atejau pasilabinti drinks_cheers.gif
Uzsuksiu dabar dazniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 27, 18:56)
ka jus vadinat senovine roze ,cia veisle ar kaip  g.gif

senovinės, tai tokios, kurios iš senų laikų išlikusios, o ne šiais laikais išvestos. Nuo šiuolaikinių jos skiriasi savo dydžiu (dideli krūmai) ir tuo, kad gausiai žydi tik kartą per metus (pakartotinai žydi negausiai).
Lietuviškai galit čia pasiskaityt http://www.rozes.lt
arba čia
http://www.roziu-sodinukai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 gegužės 2008 - 07:26