QUOTE(Knifofija @ 2008 06 09, 22:46)
Kadangi ACTARa yra sisteminio poveikio (veikia per augalo sultis) jo nereikia dažnai purkšti, bet jei nupurkšit pavasarį ir rudenį tikrai nieko nenutiks, o fastakas, decis yra kontaktiniai, jie greitai suskyla ir netenka savo poveikio, lietus juos nuplauna, todėl aš kontaktinius insekticidus naudoju daržovėms, o sisteminius gėlėms.
kaip laiku ir kaip vietoj
...jau kaip dabar visokio truco prisipirksiu! O vasara taip iseina, kad sisteminiais purksti negalima
?
QUOTE(Ingerele @ 2008 06 10, 10:24)
reiskiasi kol kas ne man. o pirkti nelabai ikandu is medelynu
tai jei nebandysi, niekada nesuzinosi..., gerai sidabrinekuoja sako, galima pabandyt ant misko puseliu, as pavyzdziui nusiperku medeliu uz koki eura kita ir bandau...jei kas ne taip - ne taip gaila.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 10, 11:36)
Girdejau ir as, kad druska veiksminga, bet jeigu pripilsiu i vazona druskos, fuksija tikrai numirs.
kazkur girdejau, kad zemes pavirsiuje esancius kenkejus galima valgomosios sodos tirpalu naikinti. Pernai bandziau ir purksti ir laistyti - padejo, tik nebeatsimenu ka naikinau
..., gal amarus. O pas mano mama pasodinom pusele tiesiai ant skruzdelyno - vargse is zalios juoda pavirtus buvo, tai kavos tirsciais ir soda laistant isnyko, tik dabar neaisku, kas labiau padejo.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 10, 14:49)
Kai pažiūri į žietus, tuomet širdelė atsigauna...................
jezau kokie sitie grazus
!!! Boruzele, kai turesi perdaug - pranesk
!!!!!!!
QUOTE(Smurfiukas @ 2008 06 10, 15:21)
Negaliu atsiginti sraigių.
sako labai padeda alus...pabandyk pripilt i koki indeli - turetu susirinkti puotai
. Norejau ir as isbandyt, bet MB atsisake su sraigem alum dalintis.