QUOTE(yuki @ 2008 06 10, 14:18)
o tau gaila, tegul varinėja
jei rimtai, tai kažkada seniai knifofija lyg minėjo, kad daržo skruzdės yra geros, tik namines naikint reikia. mano šiltlysvėj su daržovėm jos dirvožemį išpureno, kietus grumstus iškėlė į viršų, beliko tik išmest , aš myliu jas
ir dar blondiniškas klausimas: špinatai pradėjo vien žiedus kraut, ką daryt, kad lapus augintų?
jei rimtai, tai kažkada seniai knifofija lyg minėjo, kad daržo skruzdės yra geros, tik namines naikint reikia. mano šiltlysvėj su daržovėm jos dirvožemį išpureno, kietus grumstus iškėlė į viršų, beliko tik išmest , aš myliu jas
ir dar blondiniškas klausimas: špinatai pradėjo vien žiedus kraut, ką daryt, kad lapus augintų?
Geros tik miškinės skruzdės, tiek daržo, tiek naminės yra apsoliutus blogis. žemę jos išpurena, bet palauk kol užsiveis amarų fermą, tada jas keiksi.
Papildyta:
QUOTE(vikule @ 2008 06 10, 14:19)
sveikutes,gal galit padeti ? nezinau kas nutiko mano gluosniui,pradejo dziuti lapukai.Gal zinote kas jam netinka?
Čia grybinė liga, dabar viršūnėles nugenėk, sudeginnk nupjautas šakeles, o visą krūmą nupurkšk 7 procentų vario sulfato skiediniu.