Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(Norima @ 2008 06 10, 13:48)
Reiks druską pabandyti, bet ne ant augalų, o tarpuose ant trinkelių, kur tų skruzdžių irgi gyvas velnias doh.gif

o tau gaila, tegul varinėja lotuliukas.gif

jei rimtai, tai kažkada seniai knifofija lyg minėjo, kad daržo skruzdės yra geros, tik namines naikint reikia. mano šiltlysvėj su daržovėm jos dirvožemį išpureno, kietus grumstus iškėlė į viršų, beliko tik išmest ax.gif , aš myliu jas bigsmile.gif

ir dar blondiniškas klausimas: flirt.gif špinatai pradėjo vien žiedus kraut, ką daryt, kad lapus augintų? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,gal galit padeti ? ax.gif nezinau kas nutiko mano gluosniui,pradejo dziuti lapukai.Gal zinote kas jam netinka? mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 06 10, 13:18)
o tau gaila, tegul varinėja lotuliukas.gif

jei rimtai, tai kažkada seniai knifofija lyg minėjo, kad daržo skruzdės yra geros, tik namines naikint reikia. mano šiltlysvėj su daržovėm jos dirvožemį išpureno, kietus grumstus iškėlė į viršų, beliko tik išmest ax.gif , aš myliu jas bigsmile.gif

Jei purena žemę ir gera daro, tai tegul sau ropinėja žolėse, gėlynuose ir būsimam darže. Tik va našlaičiu vazoną tegul ramybėj palieka, ir taip jau pusė našlaičių jame numiro dry.gif Ir kambarin tegul nosies nekiša cool.gif
Atsakyti
Nius tai dabar jau visai susipainiojau blink.gif . Tai skruzdes prisideda prie amaru platinimo ar neprisideda. Kazkas cia lyg rase, kad amarai skruzdziu karves
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 10, 13:39)
Nius tai dabar jau visai susipainiojau blink.gif . Tai skruzdes prisideda prie amaru platinimo ar neprisideda. Kazkas cia lyg rase, kad amarai skruzdziu karves

Mano vazone - skruzdelyne pilna amarų cool.gif Šiandien tručysiu. Bet manau gelėm jau viskas...
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2008 06 10, 15:02)
Mano vazone - skruzdelyne pilna amarų cool.gif Šiandien tručysiu. Bet manau gelėm jau viskas...

nenuleisk taip iškart nosiaus mirksiukas.gif Po amarų naikinimo akcijos turėtų gėlės atsigaut. Privalo biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms rozamunda mamytukas04 kasiopėja Sraunius nepatingėjusioms parašyti.
Ir Knifofijai už išsamų chemijos naudojimą. thumbup.gif Dabar viskas švesesnėmis spalvomis nušvito. doh.gif
sobieska būtinai pasigirsiu, jei susidorosiu su tais parazitais. ax.gif
O mes su nengamo purkšim ir lauksim rezultatų. g.gif

Kai pažiūri į žietus, tuomet širdelė atsigauna...................
user posted image

Ir dar........
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 10 birželio 2008 - 15:17
Boružėlė thumbup.gif wub.gif Rodyk dar to grožio, iš visų pusių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Greitai perbegau per jūsų tėmelę, rodos apie tai nekalbėjote, noriu paprašyti patarimo. Negaliu atsiginti sraigių. Baigia nugraužti visas gėles, daržoves, jaunus medelius ir krumelius. AR esate su jomis susidūrusios? Jų tiek daug, net nebežinau ką bedaryti verysad.gif Nusipirkau nuodų, kuriuos reikia aplink gėles pabarstyti, tai gėlių nebeėda, bet krūmeliai kenčia, o ir taip nemalonu-jų pilna pieva. Bandėme rinkti, bet jų tiek daug ir didelių ir mažų. Rodos didumą išrenki, o jų ir vėl pilna..
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2008 06 10, 16:21)
Sveikutės 4u.gif

Greitai perbegau per jūsų tėmelę, rodos apie tai nekalbėjote, noriu paprašyti patarimo. Negaliu atsiginti sraigių. Baigia nugraužti visas gėles, daržoves, jaunus medelius ir krumelius. AR esate su jomis susidūrusios? Jų tiek daug, net nebežinau ką bedaryti verysad.gif  Nusipirkau nuodų, kuriuos reikia aplink gėles pabarstyti, tai gėlių nebeėda, bet krūmeliai kenčia, o ir taip nemalonu-jų pilna pieva. Bandėme rinkti, bet jų tiek daug ir didelių ir mažų. Rodos didumą išrenki, o jų ir vėl pilna..

Barstyk visur kur tik pavesis ir dregme uzsilaiko. Pas mane ju pernai buvo tiek, kad bijojau koja ant zemes pastatyt blink.gif . Dedi zinksni ir trakst trakst doh.gif . Pribarsciau visur tokiu melynu granuliu ir jos po truputi isejo. Atsisranda po kurio laiko viena kita, tada vel pabarstau. Bent jau pas mane isrinkt neimanoma buvo. Dideles mesdavau per tvora, bet tu mazyciu toooookia galybe buvo.
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 10, 14:49)
Kai pažiūri į žietus, tuomet širdelė atsigauna...................
user posted image

Boružėle - gal turi pardavimui mėlynųjų - labai gražūs !!

A, ir dar - kažkas domėjosi kur galima gauti dolomitinio akmens - man tai irgi aktualu - tai radau vieną firmą - gal pirkote kas nors??? Gal dar ką parekomenduosite labiau Žemaitijoje, parveimas pigesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 birželio 2008 - 15:39
QUOTE(vikule @ 2008 06 10, 14:19)
sveikutes,gal galit padeti ? ax.gif  nezinau kas nutiko mano gluosniui,pradejo dziuti lapukai.Gal zinote kas jam netinka? mirksiukas.gif

Pas mane tai amarai aplipo, tai numete beveik visus lapukus, bijau, kad nenumirtu. Nupurskiau neemzaliu, paskui actara, amaru neliko, bet medelis suvarges sad.gif
Atsakyti