Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 06 10, 12:35)
galima liaudiskai kaip mano mociute daro, nepatikejau kol pati nepamaciu.
ji skruzdes nikina su maistine druska.pripili jos pilna kur isiveisusios skruzdes. ir gelem ne taip kenkia kaip chemine priemone
Papildyta:
norejau paklaust kas gali but cia tokie,sode mano visas visknias uzpuole kazkokie parazitai kiekvien lapeli apsede juodi vabalai dar kazkokie gleiveti.nezinau net ka daryti, nupurksiu tai visnias kaip ir pamirst galiu sia vasara.

Girdejau ir as, kad druska veiksminga, bet jeigu pripilsiu i vazona druskos, fuksija tikrai numirs.

As braskes nupurskiau doh.gif , bet kol uogos sunoks tikiuosi bus galima valgyt. tas nuodas dvi savaites veikia, tai tikiuosi, kad po to uogos dar valgomos bus unsure.gif . Ar geriau nevalgyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 10 birželio 2008 - 11:39
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 10, 11:36)
Girdejau ir as, kad druska veiksminga, bet jeigu pripilsiu i vazona druskos, fuksija tikrai numirs.

As braskes nupurskiau doh.gif , bet kol uogos sunoks tikiuosi bus galima valgyt. tas nuodas dvi savaites veikia, tai tikiuosi, kad po to uogos dar valgomos bus unsure.gif . Ar geriau nevalgyt?

nezianu gal ir galima ,bet as pati pabijociau labiau del savo sveikatos.
Atsakyti
man tai labai grazus tokie akmenukai, gal zinot kur tokius galima butu nusipirkt? ir kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
tokiu galima isigyti sodo prekiu parduotuvese,seip didziuosiuose statybiniu prekiu centruose buna prie sodo prekiu.kiek kainuoja tiksliai nezinau ,bet zinau kad brangiai.
Papildyta:
http://www.frezija.l...leview/57/1/33/
Atsakyti
ji skruzdes nikina su maistine druska.pripili jos pilna kur isiveisusios skruzdes. ir gelem ne taip kenkia kaip chemine priemone

nius jau, su druska piktžoles naikindavom ant kapų aplink tvorelę. Nunyks gėliukai.

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 10, 12:36)

taigi tu tos fukcijos nevalgysi, tai ir puršk actara be jokios baimės, o vat dėl braškių sudominai. Mes jau savaitę valgom braškes, bet nuo erkių dar nedrįsau purkšti netgi česnako ištrauka. ( Pabijojau suteikt braškėms česnakų prieskonį laugh.gif )
Atsakyti

QUOTE(Sraunius @ 2008 06 10, 13:20)
nius jau, su druska piktžoles naikindavom ant kapų aplink tvorelę. Nunyks gėliukai.

va ir aš galvoju,kad labai negerai druska būtų gėliukams g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 06 10, 13:20)
taigi tu tos fukcijos nevalgysi, tai ir puršk actara be jokios baimės, o vat dėl braškių sudominai. Mes jau savaitę valgom braškes, bet nuo erkių dar nedrįsau purkšti netgi česnako ištrauka. ( Pabijojau suteikt braškėms česnakų prieskonį  laugh.gif )

Tai kad fuksija ne amaras uzpuole, o skruzdes nama pasidare doh.gif . Purskalai nuo amaro ju neveikia, kaip ejo sniurais i vazona taip eina. Gal tikrai tu braskiu nevalgyt, o tiek daug noksta, nesitikejau, kad apskritai bus. Bet kol jos uzaugs iki reikiamo dydzio ir sunoks tai dar dvi savaites praeis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 10, 09:57)
Ir pas mane  i fuksijos vazona skruzdes susikrauste verysad.gif . Vakar nupirkau miltku ir pripyliau i vazona. Parasyta etiketej, kad nepilt ant augalu. Gelytei neko, tik aplink pripyliau, ziuresim kas cia bus. unsure.gif

Parašyk būtinai, kaip sekėsi su tais miltukais, koks rezulatatas. Aš šiandien ieškojau, bet radau tik vienos rūšies rusiškus, nuo kurklių ir kartu tinka nuo skruzdžių, bet ten taip parašyta buvo, kad ant jokių augalų pilti negalima, tai ir susilaikiau, nepirkau g.gif O tokių, kokius mano teta mačiau naudodavo, neradau visai...

QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 06 10, 11:35)

Reiks druską pabandyti, bet ne ant augalų, o tarpuose ant trinkelių, kur tų skruzdžių irgi gyvas velnias doh.gif Ir aplamai dalis sklypo kaip skruzdelynas atrodė, kai išlyginom, visur jų urveliai ir varinėja šniūrais doh.gif Gyvensim skruzdelyne...Baisiausia, kad į namus nepradėtų eiti, nes pas tetą jau ir į namą jos susikraustė blink.gif
Atsakyti
Skruzdes bijo mėtos. Galima pametyti lapeliu arba pasodinti salia mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilvita @ 2008 06 10, 12:56)
Skruzdes bijo mėtos. Galima pametyti lapeliu arba pasodinti salia  mirksiukas.gif .

O man labai patinka mėtos bigsmile.gif Tik neturiu dar doh.gif
Atsakyti
Dziovinta irgi tiks.
Atsakyti
QUOTE(vilvita @ 2008 06 10, 13:11)
Dziovinta irgi tiks.

Šitos turiu dar turiu, šiandien išbarstysiu biggrin.gif
Atsakyti