Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 09, 14:03)

user posted image
Ir ką dar čia sugalvojus: gavau šį kalniuką kaip palikimą iš senųjų šeimininkų  tongue.gif , griaut dar neskubu, nes nugriovus jį nugriausim ir seną verandą  tongue.gif , tai dar metus -du pastovės. Jei čia padarius kokias tris skirtingų spalvų juostas?  g.gif  (pvz viršuj baltos, vidury raudonos, apačioj mėlynos rietenos? ) 

user posted image

Oi negriauk. Labai įdomus statynys. Kiekvienais metais gali vis kitokį sukomponuoti. thumbup.gif Labai gražu, įdomu ir originalu biggrin.gif Ir gėlytės pagal mane labai gerai susodintos. Jei būtų tankiau tai akmenėlių nesimatytų, bebūtų tokia įdomi kompozicija thumbup.gif
Atsakyti
Aš gal ir nevietoj, bet noriu pradėti rūpintis iš anksto. Labai noriuįvairiausių krokų smile.gif Žinau kad lyg ir rugpjūtį jų svogūnėlius pardavinėja. Gal kas žino kokių gerų vietelių, kur įvairesnių galėčiau gauti. Be to dar domina Irisai smile.gif
Atsakyti
sveikos
ir as turejau problemu su suliniu. gaila kad neturiu foto iki tol kol jis matesi. As tiesiog uzpiliau akmenukais, dabar einu padarysiu nuotrauka ir ikelsiu, gal kas minciu pasisems. O kai reikia ji atidaryti, nera jokios problemos, pastumiam akmenukus, plevele nukeliam ir viskas.
Atsakyti
O aš savo šulinio dangtį paslėpiau po vazonu su bonzu...

[attachmentid=146009]
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 09, 16:33)

[attachmentid=146009]

bigsmile.gif oho kaip gražu thumbup.gif net neįtartum, kad ten šulinys schmoll.gif O kaip vazonai per žiemą išsilaiko? ar jie apšildyti?
Atsakyti
Stai: http://public.fotki....0808182737.html

O cia irgi neaiskus: http://public.fotki....0620185137.html
Atsakyti

[attachmentid=146009]

Kaip fainai thumbup.gif , matau pati formuoji bonsus, gražu. Kaip tai daroma viską žinau iki smulkmenų, bet vis nesiryžtu. Vienas mičiurininkas žadėjo atvažiuot į svečius, tai prie jo aš jau PATI darysiu, jis tik veizės, o ir man drąsiau, kad viską darau taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 09, 10:10)
Gal pafotkint galėtum  ax.gif  ax.gif  mano vargšiukė vis dar nepasodinta  rolleyes.gif

galeciau, bet dabar neplanuotai esu LT, jei po 2 sav. gryzus dar ka rasiu... biggrin.gif , nufotkinsiu.

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 09, 15:33)

kaip grazu wub.gif ... prie tokiu dideliu mediniu vazonu lb patogu ratukus prisukti thumbup.gif .

Atsakyti

Labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
SOS SOS SOS
Merginos, gelbėkit help.gif help.gif help.gif
Kai pamačiau, tai vos cry.gif cry.gif cry.gif
Kokios čia bjaurybės apipuolė mano maumedį doh.gif g.gif
user posted image

Atrodo, kad būtų apsnigę. schmoll.gif Vakar purškiau FASTAC, bet kol kas jokių pakitimų nematau. schmoll.gif
Nu velnias kas čia do zaraza užpuolė? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 09 birželio 2008 - 19:51
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 09, 19:49)
SOS                        SOS                          SOS
Merginos, gelbėkit help.gif  help.gif  help.gif
Kai pamačiau, tai vos  cry.gif  cry.gif  cry.gif
Kokios čia bjaurybės apipuolė mano maumedį doh.gif  g.gif
user posted image

Atrodo, kad būtų apsnigę. schmoll.gif Vakar purškiau FASTAC, bet kol kas jokių pakitimų nematau. schmoll.gif
Nu velnias kas čia do zaraza užpuolė? doh.gif

pas mane tokie patys užpuolė, nusinešiau šaką su visa bjaurastim į parduotuvę sakė kad amarai ir rekomendavo "ACTAR" ar "AKTAR" purkšti... nu tai ir nupurškiau...laukiu...sakė kad gali reikt pakartot purškimą
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2008 06 09, 18:05)
pas mane tokie patys užpuolė, nusinešiau šaką su visa bjaurastim į parduotuvę sakė kad amarai ir rekomendavo "ACTAR" ar "AKTAR" purkšti... nu tai ir nupurškiau...laukiu...sakė kad gali reikt pakartot purškimą

ne tik, kad GALI reikėti pakartoti purškimą, bet netgi labai rekomenduojama pakartoti po 7-10 dienų 4u.gif
Atsakyti