Sveikos grožio puoselėtojos,
sakykite - gal kas auginate raudonlapį buką ???? Pasodinau šį gražuolį ir kai pažiūrėjau info kad auga 10-20 m - tai galvoju gal per arti ribos kaimynų ...
Ar tik ne pas Knifofiją mačiau tokį... jei neklystu...
QUOTE(Tina* @ 2008 06 09, 09:06)
Pas mane lygiai tas pats
Reklamiste, o pas tave ant sulinio dangcio ta kompozicija? Jauciu MB isvartytu, kad negalima ant suliniu ar kazkas pan. O juos taip noris paslept
Reklamiste, o pas tave ant sulinio dangcio ta kompozicija? Jauciu MB isvartytu, kad negalima ant suliniu ar kazkas pan. O juos taip noris paslept
O kokie vyro argumentai? Jei jam kada prireiks ta sulinio dangti atkelt, tai patrauksi tuos vazonus, o paskiau atgal sudesi? Neisivaizduoju kodel dar turetu buti negalima.
Ai tiems vyrams kartais, kad susviecia . As labai noriu po langais antram aukste pakabint loveliu gelems, tai mano vyro argumentas:nereikia, nes skyles siena gadina, veliau niekas namo nepirks. O tai, kad visu namu sienos skyliu prigreziotos ir , kad anglams patinka namus puost, aisku jam ne argumentas
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 09, 11:00)
Ai tieks vyrams kartais, kad susviecia . As labai noriu po langais antram aukste pakabint loveliu gelems, tai mano vyro argumentas:nereikia, nes skyles siena gadina, veliau niekas namo nepirks. Aisku, kad visu namu sienos skyliu prigreziotos ir , kad anglams patinka namus puost, jam ne argumentas
O dar sako (patys vyrai) kad jie l. logika vadovaujasi, racionalumu ir kalba argumentu kalba Nu gudrumu tada reik, gudrumu.
Koks pirkejas eis su lupa ieskodamas skyliu sienoj isgreztu..ir dar lauko sienoj
QUOTE(vida777 @ 2008 06 08, 23:42)
gali palikt, tik auksta bus sunkiau apgenet, ir uzdengt (jeigu reikes). Stiebas augs kaip medelio, o vainika reikes genet. Maniske auga atviroj vietoj, bet kadangi mano "padeklas" vainikui, ant kurio sakos gula, nedidelis (koki radau namuose, toki uzdejau), tai ir sakas palikau mazdaug su 7-8 lapais.
Gal pafotkint galėtum mano vargšiukė vis dar nepasodinta
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 09, 10:43)
Sveikos grožio puoselėtojos,
sakykite - gal kas auginate raudonlapį buką ???? Pasodinau šį gražuolį ir kai pažiūrėjau info kad auga 10-20 m - tai galvoju gal per arti ribos kaimynų ...
Na mūsų sąlygomis iki 10m datrauks.
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 09, 10:20)
Na mūsų sąlygomis iki 10m datrauks.
O kokia jo laja?
QUOTE(Godula @ 2008 06 08, 07:32)
prie iejimo yra sulinys , ka man su juo daryti, gal eitu kaip nors uzmaskuoti ji?ka patartumete? labai noreciau patarimo, gal kas turit pavyzdiu su nuotraukomis?
Turiu ir aš tą šulinį . Šiemet gavosi taip. Man dar trūksta ten kažko. Gal akmenų atitempt? Mačiau kažurios foto visai gražiai .
Ir ką dar čia sugalvojus: gavau šį kalniuką kaip palikimą iš senųjų šeimininkų , griaut dar neskubu, nes nugriovus jį nugriausim ir seną verandą , tai dar metus -du pastovės. Jei čia padarius kokias tris skirtingų spalvų juostas? (pvz viršuj baltos, vidury raudonos, apačioj mėlynos rietenos? )
Gal kas bandet arba zinot teoriskai- ar gyventu gebene lipike lauke vazone per ziema? Jei pasodinciau vazone, ji padeciau prie tvoros, kad ji liptu ja, ar galeciau tiketis kad nenusals ziema? Sodinciau ja ne i kambarinio augalo vazona, o i DIDELI?
Ar galima siaurine puse, kuria ryte siek tiek apsviecia rytine, o vakare vakarine saule, vieta l. atvira, vadinti 'pusiau pavesiu'?
Ar galima siaurine puse, kuria ryte siek tiek apsviecia rytine, o vakare vakarine saule, vieta l. atvira, vadinti 'pusiau pavesiu'?
QUOTE(Reklamiste @ 2008 06 09, 07:49)
Tuoj, paieškosiu mano maskavimo foto.
Dar įdedu foto, koks buvo pradinis variantas. Jums spręsti, kas geriau. Kas maskuoja labiau, tai aišku, ar ne?