QUOTE(smth1 @ 2008 06 07, 11:39)
Nu va, lapu skabymas, purksimas nuo miltliges...meslo atsivezt. Uf. Man tai atrodo panasu i tupinejima Bet nesiginciju, gal buna visaip. Svarbiausia sau atsakyti, kokiu tikslu tu jas ten nori sodint, kadangi vien 'man patinka sis augalas', manau neuztenka. Apskritai, bet ka sodinant reiktu apgalvoti ta zingsni, kad nereiktu kiekvienas metais koreguoti kiekvieno augalo augimvietes. Cia tik mano nuomone
Na taip, protingiausia yra pirmiausia sugalvoti, kokių augalų nori ir kur jie augs, bet kartais emocijos paima viršų ir nusiperki kokį patikusį augaliuką-netyčiuką ir tada rasideda fantazijos šokis - kur jį įpaišyti, gal k nor reikia perkelti, kad naujokui vietos atsirastų. Ir tokio vieno naujo augalo atsiradimas virsta gerenaliniu gėlynų pertvarkymu
O rožės tai tikrai skonio reikalas. Man jos patinka, todėl ir patupinėti laiko negaila. Jei žmogui gėlė nepatinka (man, pvz. melsvės nepatinka), tai nematau prasmės jį įkalbinėti
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 07, 11:56)
Lt manau jie patys nukristu, o cia labai silta tai kai kurie lapai nukrito, o kai kurie taip ir liko stovet.
Lapus nukabyt būtų nieko, bet LT jas dar apgenėt ir apdengt žiemai reikia