Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(vida777 @ 2008 06 06, 13:55)
kazkada, kai kalbejom apie levandas, wolke buvo vok.video idejus, kad jas reikia geneti velai rudeni ir pavasari - tai jei jos jau a teip a teip ant pasmerkimo, tai gal neskubek mest lauk, ir paeksperimentuok su genejimu...
vis galvoju taves paklaust, kai jus renkat graziausias sodybas, greit prieinat vieningos nuomones, ar panasiai kaip mes cia forume gincijates - kas yra grazu ir kas ne  biggrin.gif ?
taip ir isivaizduoju  lotuliukas.gif , kad jau taip ispuostas, tai kaip tikras dvarianinas (ne dvarnianinas) atrodyt turetu...
grazuole, bet ka su virsune darysi - kirpsi? As savaja irgi suformavau kaip medeli, bet kad virsune nudziuvo, tai nebera kaip jos aukstyn auginti, tai palikau vainika mazdaug metro auksty augt.
nuodingos ir tos , ir tos. Durnaropes (vienmetes) - ju ziedai ziuri aukstyn, brugmansijos (daugiametes) - ziedai ziuri zemyn.

Supratau ačiū už pastebėjimus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 06, 12:55)
kazkada, kai kalbejom apie levandas, wolke buvo vok.video idejus, kad jas reikia geneti velai rudeni ir pavasari - tai jei jos jau a teip a teip ant pasmerkimo, tai gal neskubek mest lauk, ir paeksperimentuok su genejimu...
vis galvoju taves paklaust, kai jus renkat graziausias sodybas, greit prieinat vieningos nuomones, ar panasiai kaip mes cia forume gincijates - kas yra grazu ir kas ne  biggrin.gif ?
taip ir isivaizduoju  lotuliukas.gif , kad jau taip ispuostas, tai kaip tikras dvarianinas (ne dvarnianinas) atrodyt turetu...
grazuole, bet ka su virsune darysi - kirpsi? As savaja irgi suformavau kaip medeli, bet kad virsune nudziuvo, tai nebera kaip jos aukstyn auginti, tai palikau vainika mazdaug metro auksty augt.
nuodingos ir tos , ir tos. Durnaropes (vienmetes) - ju ziedai ziuri aukstyn, brugmansijos (daugiametes) - ziedai ziuri zemyn.

Šiaip gana greitai išrenkam pirmą vietą, nes visad pasitaiko kažkokia išskirtinė, o štai dėl kitų nominacijų tenka pasiginčyti. Bet turim kriterijus kuriais ir vadovaujamės. Kriterijus Nr1 - jokių "bebenčiukų"
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 06 06, 13:09)
Pas mane jos jau kokie 4-5 metai, as jas visada geneju, kelis metus dengiau, paskiau nustojau, jos ilgai gaiveledvosi, bet visada atsigaudavo ir zydedavo. Didziausias krumelis pas mane kokiu 30-40cm i ploti, kiti 15-20cm kai jau pilnai atsigauna ir uzauga. Sodinciau kas 20cm. Kita vertus, as sodinau kereli jau, kelias padovanojo jau didokus krumelius, jei is seklu sodint tai gal kitaip.
Apie tas, pas mus neziemojancias nieko nzn, man atrodo kad ju Lietuvoj ir nera. Pasiguglinus uzsienio puslapiuose radau, kad ju daug rusiu yra, ir net ivairiu spalvu. Bet tiek smarkiai nesigilinau, kad issiaiskint, kurios is ju neziemoja pas mus. Ir dar- visada galvojau kad jos visos yra tokios melynai-violetines ryskios spalvos. O pas mane dalis ju yra blyskiai melsvos..

dekui 4u.gif
as ir pirksiu tokius nemazus kerelius, jau uzsirezervavau rolleyes.gif

sakykit, o kaip jums mintis aplink terasa neaukstas krumines rozes pasisodint? ax.gif manau turetu but grazu, bet ar joms ten patiktu?
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 11:15)
Skaičiau kad dažnai žmonės jas maišo su durnaropėm bet brugmansijų daug įspūdingesni žiedai  biggrin.gif

Jei cia dar neskaitei - paskaityk: http://www.rojaussod...snis.php?id=465
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 05, 21:15)
Šiandien buvau amarų žudikė-kyborgė biggrin.gif , vykdžiau misiją - amarams galas.Nu taip nupurškiau savo augalėlius, blindė net varvėjo rolleyes.gif  - lauksiu rezultato.O ar mano rožė žydės po viso to, na po amarų ir chemijos unsure.gif

Aisku, kad zydes. As saviskes vos ne kas savaite dusinu visokia chemija (ir nuo amaru, ir nuo grybiniu ligu , nes jau pastebejau raudonjuodi demetuma sad.gif ) Ir nieko, zydi visumu grazumu - tik uostyti baisu... lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 06 05, 21:33)
Rodau aš savo "paukščius" biggrin.gif Šiandien va ką patupdėm ant akmenų ax.gif
Dar vienas paukštukas...nu tas karštis doh.gif mano žolė geibsta

QUOTE(Knifofija @ 2008 06 05, 22:43)
Fragmentas iš sodybų apžiūros,

Tai cia pas jus jau meno kuriniai, ne kokie kiciniai "gyviai".
Smagu, kai zmones gali sau leisti net ir kiema papuosti profesionaliais menininku darbais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 06, 12:55)

Nežinau ką daryt,manau palikt.Kažin ar ji augs kaip medelis g.gif nebent pastoviai karpyt.Bet ar žydės tada g.gif Kai pažiūri į tas kur palei sieną augą,juk irgi kotas ilgas ir plikas,tai galvoju gal reikia tam vainikui duoti kažkur kabintis g.gif O kur tu pasodinus,prie sienos?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 06 06, 14:31)
Aisku, kad zydes. As saviskes vos ne kas savaite dusinu visokia chemija (ir nuo amaru, ir nuo grybiniu ligu , nes jau pastebejau raudonjuodi demetuma sad.gif ) Ir nieko, zydi visumu grazumu - tik uostyti baisu...  lotuliukas.gif
Tai cia pas jus jau meno kuriniai, ne kokie kiciniai "gyviai".
Smagu, kai zmones gali sau leisti net ir kiema papuosti profesionaliais menininku darbais  wub.gif

ten pa2io 6eimininko k8ryba, nors =mon4s jau metuose (vir6 60), bet tvarkosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 08:32)
Tai tau pasisekė o man prastesni reikalai sklypas nemažas 17 arų tai jaučiu numanai kiek tvoros reikia

Jeigu tave paguos, tai pas mane dvigubai tiek... tongue.gif Tik gal mano kaimynai kitokie doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 06, 15:15)
Jei cia dar neskaitei - paskaityk: http://www.rojaussod...snis.php?id=465

Ačiū už nuoroda vewt to neskaičiau biggrin.gif bus įdomu

QUOTE(kasiopeja @ 2008 06 06, 16:46)
Jeigu tave paguos, tai pas mane dvigubai tiek...  tongue.gif Tik gal mano kaimynai kitokie  doh.gif

Nu paguodei doh.gif lotuliukas.gif norėjau pasiguosti bet va še tau "gavau pliucha" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu bet tau geriau kaimynai kitokie o aš tau sakau kai nufotkinsiu apaksi kokios grožybės man pagal nosį . Nengamo neduos man sumeluot mirksiukas.gif
Papildyta:
Gal kas žino kur yra pirkti gebenių Šiauliuose kažkaip nerandu apart turgaus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 16:26)
Gal kas žino kur yra pirkti gebenių Šiauliuose kažkaip nerandu apart turgaus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

toks klausimukas pasistojo:o kuom Šiauliuose skiriasi turgaus gebenės, nuo neturgaus, suprantu, jeigu jos kalbėtų, bet dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 13:26)
Nu paguodei  doh.gif  lotuliukas.gif  norėjau pasiguosti bet va še tau "gavau pliucha"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Kadangi gyvenu 'kaime' (Sudervėj), tai čia 30 arų - mažiausias galimas plotas lotuliukas.gif Čia gal iš senų laikų tokia tvarka buvo g.gif O mieste turėjom 10 ir džiaugėmės, kad labai daug drinks_cheers.gif Taigi, pas jus tikrai nemažai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 06 04, 18:46)
Bandysiu kaune pasieskoti.ir dar vienas klausimukas:ar tai vijoklinis,jam reikia atramu?

pas mane auga, dar nedidelis iš MB tėvų parsinešiau, galiu rilenkt jei palauksi kol šakneles išleis- vijoklis
QUOTE(Kaja888 @ 2008 06 04, 23:50)
ir nuo ko ji miršta? 

aš purškiu dalgiu arba rundapu
bet aš purškiu tik takus darže, kraštus, tarplysvius ....

QUOTE(jolaxus @ 2008 06 05, 06:58)

asiūkklių ir pas mane buvo, bet kažkaip nyko ir nunyko ilgainiui. Na jei ir liko koks vienas kitas tai tikrai negadina vaizdo. Spėju, kad pjaunant, tręšiant veją pasikeitė žemės rūkštingumas ir jiems vešėti pasidarė nepalanki aplinka

pas mane ne vejoj o darže- prieš 2 metus buvo apleista pieva netoli apžėlusio šlaito- tai visas sklypas tik garšva, asiuklis ir kitos bjaurybės...

QUOTE(sobieska @ 2008 06 05, 21:33)
Rodau aš savo "paukščius" biggrin.gif Šiandien va ką patupdėm ant akmenų ax.gif

wub.gif kaip gražuuuuuuuuuu

QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 00:05)

Ir netgi bačkutė pražydo(kur kažkada raugė kopūstus  biggrin.gif )

wub.gif wub.gif wub.gif kokia bačkutė faina
Atsakyti